gini 30.10.09, 00:23 Wez mi na smycz pozarskiego , niech mi watkow nie koslawi!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: Maruda!! 30.10.09, 00:26 Wez mi na smycz pozarskiego , niech mi watkow nie koslawi!! Aj oni obaj dokazuja na smyczy ereca i coraz bardziej sa chamscy jak ich szefowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Maruda!! 30.10.09, 00:32 Moze on z milosci, to co ja mu bede przeszkadzal Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Maruda!! 30.10.09, 00:38 marouder.eu napisał: > Moze on z milosci, to co ja mu bede przeszkadzal Ty mi tu mi nie sciemniaj, ja wiem doskonale, ze on wzdycha do tej szlachciurki z podotwocka,a moje watki wykoslawia co by jej sie przybodobac. Uwaga tzraz placze. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Maruda!! 30.10.09, 00:43 Intuicja wzmocniona napojem niskoalkoholowym, zwanym piwem, ktorego to napoju w Belgii dostatek, podpowiada mi, ze gdyby mogl, raz-dwa porwal by ciebie z Brukseli! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Maruda!! 30.10.09, 00:49 marouder.eu napisał: > Intuicja wzmocniona napojem niskoalkoholowym, zwanym piwem, ktorego to napoju w > Belgii dostatek, podpowiada mi, ze gdyby mogl, raz-dwa porwal by ciebie z Bruks > eli! Czy Ty nie wiesz ze kidnaping jest karalny? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Maruda!! 30.10.09, 01:07 Toc nie mowie, ze by cie wzial i ot tak uprowadzil! Mysle, ze bez powaznego, osobistego okupu by sie nie obylo. Przy tym okup zapewne bylby obolnopolny! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Maruda!! 30.10.09, 00:48 gini napisała: > Wez mi na smycz pozarskiego , niech mi watkow nie koslawi!! > Giniucha wez sie palnij w swoje ołowiane czolo,co? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie wypieraj sie, kurna, uczucia!/nt 30.10.09, 00:55 Myslisz Pan, panie M? No to by bylo,co?)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Nie wypieraj sie, kurna, uczucia!/nt 30.10.09, 01:01 Och, mysle, ze Gini juz jest wniebowzieta Odpowiedz Link Zgłoś
gini Maruda 30.10.09, 01:05 Ktora to u was w Krakowku tak ladnie spiewala? Taka gruba i brzydka ale glos mila wspanialy. Podpowiem, Halka jej bylo na imie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Maruda 30.10.09, 01:14 Musisz zmienic klawiaturke wirtualna, Gini Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Bieda:/ 30.10.09, 01:09 W zyciu nie poznalem zadnej Haliny!...a nie, poznalem, Haline Szczesna, ktora tym sposobem pozdrawiam..ta pamiec, kurde, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Maruda!! 30.10.09, 01:28 czuje,ze cie wygasze za rozmowe z trollami ew.moge cie oskarzyc o naduzywanie... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Maruda!! 30.10.09, 01:44 vicky17 napisała: > czuje,ze cie wygasze za rozmowe z trollami > ew.moge cie oskarzyc o naduzywanie... Wygaszaj , ale daj dowalic krakowkowi najpierw. Ta Anna Prucnal co w Olimpii soiewala, ja tego nie daruje!! Odpowiedz Link Zgłoś