Gość: siedem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 09:25 na cd. dopiero teraz ponieważ film jest na tyle wyjatkowy, że został skompresowany do 814mb i czekałem na płtkę osiemsetkę do dziś. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n0str0m0 ty od razu powiedz, ze to zart IP: 61.49.198.* 10.03.04, 10:03 bo przyjda holiuckie organa i cie ciupasem do tiurmy za pajratowanie odstawia nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: ty od razu powiedz, ze to zart 10.03.04, 10:05 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > bo przyjda holiuckie organa i cie ciupasem do tiurmy za pajratowanie odstawia > > nostromo no bo to jest piractwo czystej krwi A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ty od razu powiedz, ze to zart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 10:08 > no bo to jest piractwo czystej krwi pierdu pierdu Mel wie co to znaczy dzielić się. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: ty od razu powiedz, ze to zart 10.03.04, 10:13 Gość portalu: siedem napisał(a): > > no bo to jest piractwo czystej krwi > > pierdu pierdu > Mel wie co to znaczy dzielić się. > > 5040 zagłuszasz swoje sumienie? A. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nie ma czego zagłuszać 10.03.04, 10:30 Jeżeli nie będzie nagrania wykorzystywać do celów komercyjnych, to nie jest to żadne piractwo. Właśnie jakiś organ europejski podjął podobną uchwałę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Nie ma czego zagłuszać 10.03.04, 10:33 serio? A gadaja ,ze te organa europejskie to głupki, a tu popatrz - cos rozsadnego wymyslili. Choć gdyby dali radę zapanować nad domowym odtwarzaniem,to pewnie też byłoby to piractwo. A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg choć ,czy ja wiem? 10.03.04, 10:35 siódemko kieruesz się wytycznymi UE,czy dekalogiem? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ty od razu powiedz, ze to zart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 10:05 a danuta to nawet ma juz dla mnie upatrzony camping na syberii... 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: ty od razu powiedz, ze to zart 10.03.04, 10:16 Gość portalu: siedem napisał(a): > a danuta to nawet ma juz dla mnie upatrzony camping na syberii... > > 5040 i dam na drogę zapasowe onuce naukę owijania,jak sam napisałes, posiadłes w formie wystarczającej D. D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ty od razu powiedz, ze to zart IP: *.kopnet.pl 10.03.04, 20:33 miałem wtedy kilka lat. ojciec mi zawinął giry i dodał iz jest to wielka sztuka wiec nigdy sie na to sam nie porywałem. dobranoc pani 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: ty od razu powiedz, ze to zart 11.03.04, 07:01 Gość portalu: siedem napisał(a): > miałem wtedy kilka lat. ojciec mi zawinął giry i dodał iz jest to wielka sztuka > > wiec nigdy sie na to sam nie porywałem. > > dobranoc pani > > 5040 byłam w tym wieku już chyba bardziej uparta od ciebie, bo się nauczyłam taka była koniecznosć nie robili wtedy ocieplanych butów dla dzieci, a mama na drutach nie umiała robić ciepłych skarpetek, a może były inne przyczyny... ale naprawdę umiałam jako kilkulatka zawijać onuce ale już nie pamiętam jak się je zawijało D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ty od razu powiedz, ze to zart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 09:44 to jest tez kwestia zdolnosci manualnych. ja np do dzis nie potrafie zawiazac krawata. zawsze w krytycznej sytuacji wisi mi u szyji jakas dziewoja i zakreca go w wezeł. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: ty od razu powiedz, ze to zart 12.03.04, 09:51 Gość portalu: siedem napisał(a): > to jest tez kwestia zdolnosci manualnych. ja np do dzis nie potrafie zawiazac > krawata. zawsze w krytycznej sytuacji wisi mi u szyji jakas dziewoja i zakreca > go w wezeł. > > 5040 w tej "konkurencji" na mnie nie licz bo ja faceta rozpoznaję (też) po tym czy sam umie sobie prawidłowo krawat zawiązać muszek nieznoszę, ale w tej konkurencji nie mam nawet zamiaru startować D. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: ty od razu powiedz, ze to zart 10.03.04, 10:19 żart z prawdą się przeplata jak wątek z osnową może wtedy dopiero widać utkany obrazek? D. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon.w Re: to zgodne... 10.03.04, 16:12 z prawem UE można na własny uzytek nagrywać. prosimy pan siedem by pan udostępnił nam taką wersjie. pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Ktoś jednak mysli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 07:05 Unia Europejska jest bliska ujednolicenia zasad ochrony własności intelektualnej i przemysłowej, w tym kar za piractwo. Wygląda na to, że ostatecznie nie będzie karane ściąganie plików muzycznych z Internetu do własnego użytku. Parlament Europejski zatwierdził projekt dyrektywy w tej sprawie, ale nie przyjął zapisu o karaniu osób ściągających pliki z Internetu do prywatnego użytku i "w dobrej wierze". Karane będzie tylko piractwo w celach komercyjnych - poinformowały służby prasowe unijnego zgromadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Nagrałem "Pasję" IP: *.nas19.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 12.03.04, 02:10 Mój znajomy poszedł do Hindusów po kopię DVD, Pasji i mu odmówiono. Powiedzieli, że film ma szczególną wartość religijną i nie powinien być rozprowadzany nielegalnie. To tylko jako ciekawostka, bez aluzji. Film był na pierwszym miejscu w drugim tygodniu kinowych wyświetlań pomimo, podkreślam usilnego propagowania ekranowych miernot we wszystkich mediach, przed ostatnim weekendem. To im się nie powiodło. Pasja była poraz kolejny #1. Odpowiedz Link Zgłoś