Dodaj do ulubionych

Zgłosiłem do usunięcia post Kretyna52

14.10.20, 16:09
Ten Namawiam do pójścia w moje ślady. Cmentarnym hienom mówimy NIE!

benek231
Szlag mu na mogile surprised)
14.10.20, 16:00
sinevajirapag napisał:

Dachs - wcześniej borsuk - nie żyje. Informacja o tym smutnym fakcie dotarła do mnie od Felicii.
**
Jednego antydemokratycznego gowna mniej. Swiat stal sie nieco lepszy.
Obserwuj wątek
    • benek231 To Szkopie nalezy chlipac, wolnosciowcu? :O) 14.10.20, 16:40
      Napisalem co napisalem gdyz mam jak najgorsza opine o tej koscielnej kurwie i antydemokratycznym gownie, w jednym. Bo to on byl pierwszym, ktory zorganizowal pierwsza nagonke na mnie - oraz wiele po niej nastepujacych. To on doprowadzil do tego, ze w miejsce dyskusji, w miejsce scierania sie pogladow, doszlo do personalnej mlocki.
      Kiedys powiedzialem mu, ze za to wszystko pojdzie do piekla, w ktore wierzyl. No i poszedl.

Ty bys pewnie i o Hitlerze dobrze mowi, gdyby tylko byl twoim kumplem.
      • oleg3 Re: To Szkopie nalezy chlipac, wolnosciowcu? :O) 14.10.20, 16:54
        Spierdalaj!
        • benek231 Nie dos, ze jestes kapus to jeszcze wulgarny :O) 14.10.20, 18:55
          oleg3 napisał:

> Spierdalaj!
          **
          Ty antydemokratyczne gowno
      • t_ete Benek 14.10.20, 23:26
        benek231 napisał:

> Napisalem co napisalem gdyz mam jak najgorsza opine o tej koscielnej kurwie i a
        > ntydemokratycznym gownie, w jednym. Bo to on byl pierwszym, ktory zorganizowal
        > pierwsza nagonke na mnie - oraz wiele po niej nastepujacych. To on doprowadzil
        > do tego, ze w miejsce dyskusji, w miejsce scierania sie pogladow, doszlo do per
        > sonalnej mlocki.
        > Kiedys powiedzialem mu, ze za to wszystko pojdzie do piekla, w ktore wierzyl. N
        > o i poszedl.

Poki zyl - mogles sie z nim spierac.
        Teraz - juz nie moze Ci odpowiedziec.

Uszanuj.

tete
        • benek231 T_ete 15.10.20, 05:44
          t_ete napisała:

> Poki zyl - mogles sie z nim spierac.
          > Teraz - juz nie moze Ci odpowiedziec.

**
          Czy ja probuje sie z nim spierac? To bylo epitafium. Dla was byl kolega a dla mnie wrogiem. Robil wszystko by pozbyc sie mnie z tego forum. To nie byl cywilizowany spor - to nie byla dyskusja. To byla ciagla nagonka na mnie - pod jego przywodztwem, oraz z twoim udzialem. Zapomnialo ci sie? Czy moze nie zauwazylas?
      • polski_francuz Poglady a honor 15.10.20, 19:52
        "Napisalem co napisalem gdyz mam jak najgorsza opine o tej koscielnej kurwie i antydemokratycznym gownie, w jednym."

O zmarlym albo dobrze albo wcale. Nie masz honoru piszac zle o zmarlym koledze.

PF
        • benek231 O honorze to ty lepiej nie mow :O) 16.10.20, 15:29
          skoro kupujesz sobie lepsze traktowanie u czarnoszczecinnych, poprzez kopanie mnie czasem po kostkach. Wprawdzie nie jestes w tym osamotniony, gdyz bardzo wielu zapracowywalo sobie na przychylne oko kretynow oraz moznosc porozmawiania sobie z nimi, ale jestes jednakze jednym z tych ktorzy na temat honoru nie powinni zabierac glosu. Na tym takze sie nie znasz.

polski_francuz napisał:

> O zmarlym albo dobrze albo wcale.
          **
          Interesujacy poglad. Gdyby traktowac to serio to mielibysmy na cmentarzach i w historii wylacznie pozytywne postacie - krysztalowo czyste oraz szlachetne. A tak mamy tez takich o ktorych nic dobrego nawet nie wypada powiedziec. Natomiast Szkop alias Borsuk to taki pol na pol przypadek a ja uznalem, ze o tej gorszej czesci nalezy jednak powiedziec. Bo nie przeszla do historii wylacznie osoba widziana waszymi oczami - wasz kochany Borsuczek czyli menda jak wy.
          Ale nie martw sie, o tobie ne powiem nic zlego, bo o drobiazgach nie ma co wspominac.

*
          Nie masz honoru piszac zle o zmarlym koledze.

**
          O honorze teraz bedzie. Bo slusznie polaczyles honor z pisaniem o koledze. Jedyny problem w tym, ze Szkop nie byl moim kolega. Waszym byl, wiec go bronicie ale moim kolega to on zdecydowanie nie byl. Nie wydaje mi sie przy tym by obnazanie kanalii moglo byc niehonorowe.

Przypominasz mi moja znajoma, gdy jeszcze bylem nalogowym palaczem. Spytala dlaczego pale zamiast rzucic palenie. Odpowiedzialem, ze nie rzucam gdyz palenie sprawia mi przyjemnosc i po to zaczalem palic by palic, a nie po to by rzucac. Na to ona podsumowala mnie, ze najwyrazniej nie mam silnej woli. No wiec powiedzialem jej, ze jednak najwyrazniej mam gdyz ciagle pale. Ponadto, mowie, nigdy nie wpadlem na pomysl by rzucic palenie, wiec o silnej woli nie ma co mowic. Bylo by to na miejscu gdybym postanowil rzucic i nie potrafil w tym wytrwac. Ale nie z nia takie numery bo ona wiedziala, ze musze nie miec silnej woli, skoro pale. Taka pierdołowata ona byla.
          Podobnie z toba i honorem. Nie za bardzo wiesz o co w tym honorze chodzi.

Pomijajac wszystkie osobiste urazy i niecheci do Szkopa, a jest tego sporo, to byl Szkop na tym forum mecenasem wszelkiego antydemokratycznego gowna - byle bylo koscielne. Nie bylo zadnego czarnoszczecinnego ktoremu nie pomogl byl Szkop chocby dobrym slowem. Dbal o to by kazdy taki prawicowy bydlak antydemokratyczny znalazl tu miejsce dla siebie i czul sie w nim dobrze. On was trzymal w kupie - antydemokratyczne gowno. I glownie dlatego tancze teraz na jego grobie. Bo jego wiecznosc w piekle bedzie trwala troche dluzej.

A jesli o mnie samego idzie to glownie jemu zawdzieczam, ze niezbyt czesto moglem miec satysfakcje dyskutowania tu sobie, znajdowania przyjemnosci w dyskusji. Ta menda Szkop na rzesach stawal byle mi maksymalnie utrudnic zycie, poprzez zlosliwe rozbijanie dyskusji, badz/oraz zniechecanie mych polemistow do przebywania na tym forum. Sekowanie mnie, wykluczanie, ignorowanie przez innych internautow oraz internautki, co trwalo latami, to glownie zasluga Szkopa alias Borsuka, pragnacego zniechecic mnie do udzialu, zmusic do odejscia. I takze dlatego zdecydowalem, ze nie ma lekko i o waszym koledze zostanie powiedziana cala prawda, ktora wolelibyscie przemilczec, zataic. Dlatego tez "nasikalem" na jego grob. Bo tak nalezalo postapic.
          • polski_francuz Re: O honorze to ty lepiej nie mow :O) 16.10.20, 15:52
            No coz, dobrze ze sie zastanawiasz i ze piszesz co myslisz. Jesli o honor chodzi, to jest on czyms waznym dla mnie i obecnym w moim zyciu wiec o nim pisze. Sadze, ze sie mylisz "sikajac na grob" swiezo wykopany.

A bardziej ogolnie to mysle, ze taktyka "huzia na Jozia", ktora wobec Ciebie wielu forum stosuje jest bledna. Masz poglady jakie masz i nikt nie jest Ciebie z forum nie jest w stanie wyrzucic.

Prezentuj zatem swoje poglady i rob to kulturalnie a rezultaty same przyjda. I tego i owego przokonasz

Pozdro

PF
            • oleg3 Re: O honorze to ty lepiej nie mow :O) 16.10.20, 15:57
              polski_francuz napisał:

> A bardziej ogolnie to mysle, ze taktyka "huzia na Jozia", ktora wobec Ciebie wielu forum stosuje jest bledna.

Znasz może PAFie kogoś na forum, kto nie zostałby nazwany przez Oregońskie Ścierwo "gównem"?
              • polski_francuz Re: O honorze to ty lepiej nie mow :O) 16.10.20, 16:04
                Poczekaj, poczekaj zaraz polece po lustro. Ale nie wiem czy to odbicie w dem Spiegel do forum da sie zaliczycsmile

Pozdro

PF
                • oleg3 Re: O honorze to ty lepiej nie mow :O) 16.10.20, 16:30
                  PaFie, ja sam pisuję ostro. I nie obrażam się za adekwatną ripostę. Nawet jej oczekuję. Wiadoma osoba nie ma nic do pokazania poza obrażaniem i prowokowaniem. Właśnie doszła do granicy, którą trudno będzie przekroczyć. To nie jest kwestia poglądów. Jak mawiają Rosjanie: kurwa to nie zawód, tylko charakter.
                  • polski_francuz Re: O honorze to ty lepiej nie mow :O) 16.10.20, 16:32
                    " Nawet jej oczekuję"

Niedoczekanie. Tu chodzi o honor!

PF
                    • benek231 O honorze to ty lepiej nie mow, PF :O) 16.10.20, 21:37
                      polski_francuz napisał:

> " Nawet jej oczekuję"
                      >
                      > Niedoczekanie. Tu chodzi o honor!

**
                      A do ciebie glupku jak zwykle nic nie dotarlo. I jak zwykle jestes, przynajmniej, smieszny.
                      • polski_francuz Tumaczenie 16.10.20, 22:01
                        " I jak zwykle jestes, przynajmniej, smieszny. "

Nie smieszny ale dowcipny. Wiem, ale tym niemniej, za ten komplement dziekuje.

PF
                  • benek231 O honorze to ty lepiej nie mow :O) 16.10.20, 21:33
                    oleg3 napisał:

Wiadoma osoba nie ma nic do pokazania poza obrażaniem i prowokowaniem.
                    > Właśnie doszła do granicy, którą trudno będzie przekroczyć. To nie jest kwesti
                    > a poglądów. Jak mawiają Rosjanie: kurwa to nie zawód, tylko charakter.
                    **
                    Sam jeztes kurwa, pisiorku - koscielna kurwa jestes. Taki twoj charakter, kapusiu.
              • nalibok Re: O honorze to ty lepiej nie mow :O) 24.10.20, 09:34
                mnie nie.

jakoś tak.
            • benek231 Re: O honorze to ty lepiej nie mow :O) 16.10.20, 21:14
              polski_francuz napisał:

> Prezentuj zatem swoje poglady i rob to kulturalnie a rezultaty same przyjda. I
              > tego i owego przokonasz

**
              Wal sie glupku. Moje poglady na tym forum prezentuje od 20 lat.

No i gdzie jest twoj honor?
              • polski_francuz Forma i tresc 16.10.20, 21:58
                "Moje poglady na tym forum prezentuje od 20 lat."

I ja sie dosyc z Twoimi pogladami n/t PiSu zgadzam. Twoim problemem jest forma ich prezentowania polaczona z wyzwiskami.

Tak mozna przekonywac dzieci w piaskownicy. Forma jest niedopuszczalna w dyskusji z doroslymi.

PF
                • benek231 Sluchaj no Polski Francuś :O) 17.10.20, 15:11
                  Jestes malo inteligentny - nie pieprz.
                  • polski_francuz Re: Sluchaj no Polski Francuś :O) 17.10.20, 16:32
                    No coz zaczynam rozumiec tych co cie wyzywaja. Nie da rady z toba normalnie rozmawiac. Jest kilku asocjalnych typow na forum. Do nich sie zaliczasz.

Adieu!

PF
    • xiazeluka Re: Zgłosiłem do usunięcia post Kretyna52 14.10.20, 17:14
      Olegu, nie szarp się z tym amoralnym ścierwem52. Po tej kanalii nikt płakać nie będzie, więc co mu pozostaje poza sikaniem na cudzy grób? Odejście Borsuka to ogromna strata, po odejściu Kretyna52 jedynie będzie mniej śmierdzieć.
      • oleg3 Re: Zgłosiłem do usunięcia post Kretyna52 14.10.20, 17:25
        OK.

xiazeluka napisała:

> Olegu, nie szarp się z tym amoralnym ścierwem52. Po tej kanalii nikt płakać nie
        > będzie, więc co mu pozostaje poza sikaniem na cudzy grób? Odejście Borsuka to
        > ogromna strata, po odejściu Kretyna52 jedynie będzie mniej śmierdzieć.
        >
        >
        • benek231 Twoi koledzy kapusie takze mnie zglaszali :O) 14.10.20, 21:28
          do usuniecia. Dolaczyles jedynie do donosicieli, zatem nie przejmuj sie Oleg. Masz spora grupe poparcia. Oni zawsze beda podtrzymywac cie na duchu. A najbardziej Kretyn.

Nawiasem mowiac nieboszczyk takze na mnie donosil. By pozniej nabijac sie, ze pewnie wydawalo mi sie, ze cos mi usuneli, a tak naprawde zapomnialem kliknac w 'WYSLIJ'

Dobrze o gnojach i kanaliach jak Szkop moga mowic wylacznie gnoje i kanalie - jak wy.
    • perla_roztocza Re: Zgłosiłem do usunięcia post Kretyna52 14.10.20, 18:07
      ja się pod tym nie podpiszę.
      Ten brudny oregoński wieprz może pisać co chce o ile nie ujawnia prywatnych spraw innych forumowiczów właśnie.
      • oleg3 Re: Zgłosiłem do usunięcia post Kretyna52 14.10.20, 18:18
        Rozumiem. Nie nalegam.
        • benek231 Wyszlo, ze nie popieraja kapowania, Oleg :O) 14.10.20, 19:02
          kapusiu

oleg3 napisał:

> Rozumiem. Nie nalegam.
          **
          A juz chciales mu tu sanktuarium budowac bo to taki serdeczny wasz przyjaciel. Ale nie moj. I nic na to nie poradzisz, donosicielu.

Jak ktos jest bydle i antydemokratyczne gowno, jak Szkop alias Borsuk, to nie ma co udawac, ze byl kims lepszym. Nalezy mowic o takich jak on bydlatkach tak jak sobie na to zasluzyli.
          O tobie takze nie zapomne.

Teraz musisz sobie zalatwic by usuneli i ten watek. Jak nie wiesz jak to spytaj Perle.
    • boomerang szkoda że usunęli 15.10.20, 07:57
      bo ten wpis był cennym dokumentem zaświadczającym o "kretyniźmie rozmiar 52".
      • qwardian Re: szkoda że usunęli 15.10.20, 09:25
        Teutońska ziemia jest największym świadkiem pogardy dla wybitnych osób, które zmarły, poległy albo popełniły samobójstwo, bo stamtąd wyszła nasza cywilizacja. Od Szkopów. Chyba nie usunęli, bez znaczenia..
      • oleg3 Re: szkoda że usunęli 15.10.20, 14:58
        boomerang napisał:

> bo ten wpis był cennym dokumentem zaświadczającym o "kretyniźmie rozmiar 52".

Post wisi. Jest nie tyle świadectwem kretynizmu co brakiem człowieczeństwa. Kretyn52 niby człowiekiem jest, ale kulturowo jest szympansem.
        • davout_adams Re: szkoda że usunęli 15.10.20, 15:09
          Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić to indywiduum.
          To nędzny gad, omyłkowo tylko zwany człowiekiem.
          • davout_adams Re: szkoda że usunęli 15.10.20, 15:10
            Oczywiście tekst nie jest mój co wszystkim zapewne wiadomo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka