Dodaj do ulubionych

Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzikusów

25.03.22, 10:51

Mają większość w sejmie, która może nas wyprowadzić z brukselskiej nory żmijowej, ale euro-jurgieltnicy PO-PiS-owskiej piątej kolumny trzymają się gratyfikacji jak umrzyk kroplówki. Mogą ogłosić szlaban na rosyjski węgiel, ropniak und gaz, który wymordował sechs million Jude, ale nie oni chcą pogrzebać moją ulubioną SS-Galizien. Naiwny odnoszę się do wazich sumieni nadaremnie, wy gnojki checie pogrzebać moją Ukrainę, kresową balladę.
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 25.03.22, 18:50
      Hej sokóły,
      Tu wyglada to tak, ze ruski (?) gaz poszedł do góry ok.200% ..
      EU signs US gas deal to curb reliance on Russia www.bbc.co.uk/news/business-60871601

A Omicron poszubowal w górę, do ok 1mln zakazen tygodniowo:
      UK Covid infections climb by a million in a week www.bbc.co.uk/news/health-60872687
      • qwardian Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 25.03.22, 19:15
        To jedyne Kaleczko dobre co Putronowi zawdzięczamy, że od poniedziałku nie trzeba nosić maseczek. Taki znaleziony na ulicy trzymałem w pogotowiu w kieszeni, na ustach miałem szalik. Jestem wściekły ile pracy rąk robotnika się rujnuje, niech armie naparzają się na nieużytkach, a władze najlepiej niech się przeniosą do lasu. Zapal świeczuszkę Kaleczko, ja już to zrobiłem, ale słoneczko zajdzie trochę później tam gdzie jesteś..
        • kalllka Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 25.03.22, 19:52
          Ano zajdzie. Tzn tu słoneczko (zajdzie) w tym samym co na kontynencie, czasie. Tyle ,ze po północy tu, znowu, będziemy do tyłu.
          • qwardian Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 25.03.22, 20:41
            Do tyłu tak wskazówkami zegara do przodu, ale dnia się nie da skrócić, bo wypełznie pod koniec dnia z drugiej strony, śliski temat..
            • kalllka Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 25.03.22, 22:50
              Rzeczywiście, tu przykład:
              thehackernews.com/2022/03/us-charges-4-russian-govt-employees.html
              Jak grazdianie programisty podgatowili soviety/ bielki strielki/ cziasow.

• qwardian Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 26.03.22, 08:24
                Raz poraz Kaleczko na ekranie ukazują mi się nożyce cenzora, ciach, ciach, ale mój piecyk na drzewko nie jest podłączony do sieci stąd fajczy bez przeszkód i puszcza zdrowy dymek z komina. Póki co potrafiłbym żyć bez prądu, natomiast podziwiam starożytne ludy północy za utrzymanie ognia w zimie i umiejętność golenia w czasach kamienia i brązu. Himalaje..
                • tomek_1_k Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 26.03.22, 11:35
                  Żebyś jeszcze nie płakał jak Rosjanie użyją broni chemicznej to Ci ten piecyk na drzewo nie pomoże .
                  Jest oczywiście możliwe, że Putin cofnął się umysłowo do I wojny światowej. Ale fakt jedna bomka w rurociągi i ludzie nie mają na czym gotować i myć się .Bo podejrzewam że nie masz własnej studni .A agregat na ropę długo Ci nie starczy .A zapasy żywności gdzie ?Ludzie myślą że zawsze będzie dobrze .Trzymaj się i dawaj tam popalić na religii 😉
                  • qwardian Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 26.03.22, 11:46
                    tomek_1_k napisała:

> Żebyś jeszcze nie płakał jak Rosjanie użyją broni chemicznej to Ci ten piecyk n
                    > a drzewo nie pomoże .
                    > Jest oczywiście możliwe, że Putin cofnął się umysłowo do I wojny światowej. Ale
                    > fakt jedna bomka w rurociągi i ludzie nie mają na czym gotować i myć się .Bo p
                    > odejrzewam że nie masz własnej studni .A agregat na ropę długo Ci nie starczy .
                    > A zapasy żywności gdzie ?Ludzie myślą że zawsze będzie dobrze .Trzymaj się i da
                    > waj tam popalić na religii 😉
                    >
                    • qwardian Dwie 26.03.22, 11:46
                      https://images89.fotosik.pl/377/3dfd1b86dd0562e0.jpg
                      • qwardian Re: Dwie 26.03.22, 11:48
                        https://images92.fotosik.pl/376/e7ad148d134b563d.jpg
                        • tomek_1_k Re: Dwie 26.03.22, 22:44
                          No fakt .Nie doceniałem Cię .Jeszcze żywność .Czyli suche produkty na wypadek wojny . Produkty suche można również podzielić na takie, które można spożyć bez gotowania oraz takie, które można ugotować. Bez gotowania można zjeść suchary, krakersy, chrupki chleb, a także energetyczne słodycze: batony granola i czekoladę. Szczególnie tej ostatniej warto mieć świeży zapas. Do tego orzechy i suszone owoce.
                          • qwardian Re: Dwie 27.03.22, 07:58
                            Problemem tej planety jest obżarstwo, dużo więcej ludzi umiera na choroby układu krążenia związanego z otyłością niż z głodu. Rolnik obsieje nawet podczas wojny, więc mąka będzie, a ja piec chlebowy mam w pogotowiu..
    • r11 Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 27.03.22, 19:23
      internationalman.com/articles/russia-sanctions-will-lead-to-an-inflationary-disaster-heres-what-you-need-to-know/

Powodzenia, hehe
      • qwardian Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 28.03.22, 09:45
        Co do tego nie mam żadnych wątpliwości, ale w Polsze wzrost dobrobytu przewrócił ludziom w głowie. Stali się aroganccy i zamiast chodzić do kościółka wcinają burgery w Mc Donaldzie.
        • kalllka Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 28.03.22, 12:00

oskarowa gala; wchodzi Chris i Jadzie po Smith. Gdyby nie to, ze Smith’ow jak Kowalski’ch, to pewnie byłaby większa jatka… jakkolwiek by o tym nie pisać, to macdonaldowa buła zastępuje” chleba naszego powszedniego”
          Ale Putina ma to wew de, , tym bardziej, ze jego eventy- jak choćby ten z wykorzystaniem sytemu urządzen nagłaśniających znanej zachodniej firmy…są zdecydowanie bardziej „treściwe”.
          Jego „opium dla ludu” idzie w świat , jak posty lokalnego benka, od tylu.
          • qwardian Re: Zdradziecki rząd może zagłodzić stepowych dzi 28.03.22, 12:14
            Powinien mu wybić wszystkie zęby i pozostałym zdemoralizowanym gnojkom obecnym na tym festiwalu dewiantów. Nie dostałem się Kaleczko na galę z racji swojej prezencji, która tylko o włos dystansuje Mik'a Tysona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka