18.01.23, 09:21
Zdaje się że nikt nie zauważył że już od tygodnia nie żyje. Te wątki o Elvisie są co najmniej mylące.

Jeff Beck 56 lat temu rozbił gitarę, obok uśmiechniętego Jimmy'ego Page'a, na kultowym filmie Antonioniego "Powiększenie".
Im starszy, tym lepszy był. Ten występ sprzed 15 lat w londyńskim jazzowym klubie Ronnie Scott's z pewnością zostanie zapamiętany na dłużej. Na gitarze basowej firmy Sadowsky gra dziewczyna z Bondi, Sydney.

Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Jeff Beck 18.01.23, 09:43
      Smashing guitar nie stawia go wśród tuzina najlepszych, ale wokół nich się obracał. Nie jestem aż tak biegły w artystach muzycznych pierwszej setki..
      • boomerang Re: Jeff Beck 18.01.23, 09:55
        obawiam się że odezwał się w tobie antysemitycyzm wink
        • qwardian Re: Jeff Beck 18.01.23, 10:14
          Zupełnie nie kojarzę, zobacz Boomerangu jakich my mamy artystów..

www.pomponik.pl/plotki/news-piotr-rubik-jeszcze-niedawno-prosil-o-pieniadze-na-plyte-ter,nId,6538364
          • boomerang Re: Jeff Beck 18.01.23, 10:53
            Mój synek blondynek układał kostkę Rubika najpóźniej w minutę i dziś jest cenionym młodym matematykiem rozwiązującym zagadnienia fal wewnętrznych w oceanie, które są mocniejsze od tych na powierzchni, po których ślizgają się surfingowcy. Zajmuje się też prognozami warunków atmosferycznych oraz prognozowaniem giełd finansowych. Cieszy mnie to że już mu nie jestem przydatny.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka