Dodaj do ulubionych

Kreta52 zawiescic juz czas

28.11.04, 11:08
wspolpracownicy dawnego systemu, wrogowie wolnosci i demokracji nie powinni
miec mozliwosci dzialac legalnie. dekomunizacja jest konieczna, czas skonczyc
z polityka grubej kreski. czas odciac agentow PRL-u od zyciodajnej pepowiny
wspolczesnych mediow, dzieki ktorym prowadza wciaz swa krecia robote i
powielaja pelne nienawisci, klamliwe hasla rodem z piekla stanu wojennego.
Obserwuj wątek
    • pejs.w.zupie.cebulowej racja! precz z zydokomuna! precz z bermanem i 28.11.04, 11:12
      stoltzmanem!
      • demokrata04 pan akurat nie masz prawa antysemito 28.11.04, 11:15
        panu glosu nie udzielalem. publiczne propagowanie pogladow wywodzacych sie
        bezposrednio z ideologii faszystowskiej jest przestepstwem. demokracja nie
        toleruje podobnych zachowan. pan niech lepiej uwaza.
        • pejs.w.zupie.cebulowej prosze pana, prosze mi udowodnic moj antysemityzm. 28.11.04, 11:20
          chyba ze pan jest zdania ze zabroniona jest krytyka _kazdych_ poczynan zydow.
          jezeli tak to niestety nie ja, ale pan jestes szowinista.
          • demokrata04 udowodnil pan sam pare rzeczy 28.11.04, 11:36
            ponadto wykazywaniem dowodow potwierdzajacych czyjes faszystowskie poglady
            zajmowac sie powinni prokuratorzy a sady powinny wymierzac kary. moja rola nie
            jest podawanie dowodow panie z falszywym nickiem. moja rola jest zwracanie
            uwagi na takie szumowiny. i niech pan nie stosuje z laski swojej tego
            prymitywnego chwytu goebbelsowskiej propagandy, polegajacego na odwracaniu kota
            ogonem. nie kazda krytyka antysemityzmu to szowinizm, tymczasem kazdy
            antysemityzm to antysemityzm. gdybys pan krytykowal konkretne poczynania zydow,
            ktore sa sprzeczne z ideami demokracji, to rozmawialibysmy inaczej. gdybys pan
            napisal, ze nie podobaja sie panu rajdy izraelskich czolgow na ziemie
            palestynskie, wtedy przyklasnalbym panu. tymczasem panskie prymitywne odzywki,
            sam panski falszywy nick powoduja u mnie odruch wymiotny. nie pasuje pan do
            mojego obrazu swiata opartego na poszanowaniu praw czlowieka, na
            demokratycznych zasadach wspolistnienia obywateli w panstwie i na swiecie.
            • pejs.w.zupie.cebulowej Re: udowodnil pan sam pare rzeczy 28.11.04, 11:49
              prosze pana ale ja wlasnie krytykuje konkretne dzialania konkretnych zydow
              skupionych w pewnym nieformalnym obozie politycznym zwanym zydokomuna. czy to
              uprawnia pana do nazywania mnie faszysta i straszenia prokuratorem? a moze
              okreslenie 'zydokomuna' panu nie w smak?
            • 100krotki Re: udowodnil pan sam pare rzeczy 28.11.04, 12:49
              demokrata04 napisała:

> ponadto wykazywaniem dowodow potwierdzajacych czyjes faszystowskie poglady
              > zajmowac sie powinni prokuratorzy a sady powinny wymierzac kary. moja rola
              nie
              > jest podawanie dowodow panie z falszywym nickiem. moja rola jest zwracanie
              > uwagi na takie szumowiny. i niech pan nie stosuje z laski swojej tego
              > prymitywnego chwytu goebbelsowskiej propagandy, polegajacego na odwracaniu
              kota
              >
              > ogonem. nie kazda krytyka antysemityzmu to szowinizm, tymczasem kazdy
              > antysemityzm to antysemityzm. gdybys pan krytykowal konkretne poczynania
              zydow,
              >
              > ktore sa sprzeczne z ideami demokracji, to rozmawialibysmy inaczej. gdybys
              pan
              > napisal, ze nie podobaja sie panu rajdy izraelskich czolgow na ziemie
              > palestynskie, wtedy przyklasnalbym panu. tymczasem panskie prymitywne
              odzywki,
              > sam panski falszywy nick powoduja u mnie odruch wymiotny. nie pasuje pan do
              > mojego obrazu swiata opartego na poszanowaniu praw czlowieka, na
              > demokratycznych zasadach wspolistnienia obywateli w panstwie i na swiecie.

Panie Demokrato!

pierwszą sygnaturkę Panu ofiarowuję z wdzięcznym ukłonem damy w 100krotki
              ubranej smile
    • peilung Re: Kreta52 zawiescic juz czas 28.11.04, 12:01
      ....polusy to kwalifikowani rasisci , szowinisci i hipokryci (zgodnie z
      podstawową , charakterologiczną cechą katolicyzmu)....to plebejscy
      Übermenschen , którzy by istniec, muszą się non-stop
      dowartosciowywac...wyprawa ich karykaturalnych politykow z poslaniami ,
      pouczeniami i radami na ukraine jest tego kolejnym dowodem...drapieżni
      antysemici , wynika to z kompleksu intelektualnej niższości ... zazdrosnie
      chcieliby zawlaszczyć einsteina. , bohra, fermiego , rubinsteina ,
      czajkowskiego , i innych zdecydowanie napędzających rozwoj cywilizacji i
      kultury swiata davidow etc., etc., ...no udalo się im zawlaszczyc milosza ,
      ale to wątła postać, niech mają...
      .. natomiast irytuje mnie reakcja davidow na krytyke... gdy w towarzystwie
      skrytykuję wypowiedz davida, uznaje się mnie za antysemitę.... my aryjczycy
      krytykę przyjmujemy rozumnie bez kompleksow i uprzedzeń , wyciągając
      wnioski... a jeżeli kąśliwość impertynencji adwersarzy przekracza okreslony
      pegel , to zawsze stac nas na środki odwetowe...
      • pejs.w.zupie.cebulowej panie demokrato04 tu masz pan prawdziwego 28.11.04, 12:05
        rasiste i zwolennika goebbelsowskich teori o podludziach. na takich potrzebny
        jest prokurator.
        • peilung Re: panie demokrato04 tu masz pan prawdziwego 28.11.04, 12:33
          ...zeby zrekapitulowac pańską wypowiedż dodam ,ze donosicielstwo tez nalezy do
          cnót wiekszosci mieszkancow katolandu....
          • 100krotki Re: panie demokrato04 tu masz pan prawdziwego 28.11.04, 12:55
            peilung napisał:

> ...zeby zrekapitulowac pańską wypowiedż dodam ,ze donosicielstwo tez nalezy
            do
            > cnót wiekszosci mieszkancow katolandu....

donos donosowi nierówny
            tak jak
            nos nosowi
          • pejs.w.zupie.cebulowej alez prosze pana, denuncjacja nazistowskich 28.11.04, 12:58
            kanalii winna byc obowiazkiem kazdego, komu znana jest prawda o niemieckich
            zbrodniach na rodzaju ludzkim.
            • peilung Re: alez prosze pana, denuncjacja nazistowskich 28.11.04, 13:11
              niebezpiecznym jest relatywizowanie znaczenia słowa "denuncjacja" ,denuncjacja
              jest zawsze odrażajaca.....tak jak zdrada, vide casus płk.kukl....
              ..jeżeli waść uwazasz , ze denuncjacja (cytuję) winna byc obowiązkiem każdego..
              to taki poziom dyskursu mi nie odpowiada ...zatem baj, baj...
        • Gość: sas Ludzie dzielą się na rasy tak jak psy i koty. IP: *.pl / 80.51.255.* 28.11.04, 13:03
          I żadne regulacje prawne tego nie zmienią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka