Dodaj do ulubionych

pięcioletniego Krystiana

08.07.02, 14:35
"Pięcioletniego Krystiana, którego od wczoraj wieczorem szukała poznańska
policja, znaleziono nieżywego niedaleko stacji Aral przy ul. Przybyszewskiego w
Poznaniu. Według wstępnych informacji chłopiec został zamordowany"

przeklinam was, dzieciobójcy. Nie zaznajcie spokoju do końca życia. Niech
zamordowane dzieci śnią wam sie co dzień, ich płacz, błagania i krzyk słyszcie
co wieczór, ich najpierw zapłakane a potem stężałe w śmierci twarze niech budzą
was co rano. Niech ich obraz, ciągniętych za ręce, wleczonych gdzieś po
gruzowiskach, kamieniowanych i dogorywających, prześladuje was co godzina.
Niech nie ominie was w życiu co najgorsze, niech pociągi ucinają wam nogi,
niech wybuchu gazu wypalają wam oczy, niech rak toczy wasze jelita;
przemierzajcie miasta i kraje w darmenym poszukiwaniu środków przeciwbólowych,
pogrążajcie się w obłędzie strachu przed kolejnym atakiem bólu, zapijajcie się
na śmierć bojąc się przyjścia wieczora. Niech to śmieszne przekleństwo, rzucone
w środku zalanego gównem gazetowego śmietnika, będzie z wami tak długo, jak ja
będę was pamiętać
Obserwuj wątek
    • Gość: Lechu jest tylko jeden problem IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.07.02, 14:40
      Ja cię windows3.1 już nie pamiętam. W kontekście tej tragedii twoje
      przeklinanie jest ironiczne sad
      • Gość: Imagine Re: jest tylko jeden problem IP: *.unl.edu 08.07.02, 15:43
        Gość portalu: Lechu napisał(a):

> Ja cię windows3.1 już nie pamiętam. W kontekście tej tragedii twoje
        > przeklinanie jest ironiczne sad

Ty jestes ironicznym gnojem i dzieki takim palantom w Polsce broni sie praw
        zbrodniarzy bardziej niz poszkodowanych.
        • Gość: Lechu Re: jest tylko jeden problem IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.07.02, 15:51
          Nie wtrącaj się ty jajogłowy kabotynie. Za tę uwagę ciebie bym powiesił. Wiem,
          że nie starczy ci wyobraźni co zrobiłbym ze zbrodniarzem.
          • Gość: Imagine Re: jest tylko jeden problem IP: *.unl.edu 08.07.02, 17:22
            Gość portalu: Lechu napisał(a):

> Nie wtrącaj się ty jajogłowy kabotynie. Za tę uwagę ciebie bym powiesił. Wiem,
            > że nie starczy ci wyobraźni co zrobiłbym ze zbrodniarzem.

Prostaku francowaty. Co Ci przeszkadza, ze ktos wyrazil swoj bol we wstepie
            tego watku. Musisz mieszac, tylko po to, by za dwa miesiace wszyscy mieli
            watpliwosci, czy moze ten biedny zabojca nie mial ciezkiego dziecinstwa.
            Tak jak ty, jelopie.
    • maretina Re: pięcioletniego Krystiana 08.07.02, 19:03
      windows3.1 napisał(a):

> "Pięcioletniego Krystiana, którego od wczoraj wieczorem szukała poznańska
      > policja, znaleziono nieżywego niedaleko stacji Aral przy ul. Przybyszewskiego w
      >
      > Poznaniu. Według wstępnych informacji chłopiec został zamordowany"
      > podobno zabila go siostra z kumplamisad
      >
      > przeklinam was, dzieciobójcy. Nie zaznajcie spokoju do końca życia. Niech
      > zamordowane dzieci śnią wam sie co dzień, ich płacz, błagania i krzyk słyszcie
      > co wieczór, ich najpierw zapłakane a potem stężałe w śmierci twarze niech budzą
      >
      > was co rano. Niech ich obraz, ciągniętych za ręce, wleczonych gdzieś po
      > gruzowiskach, kamieniowanych i dogorywających, prześladuje was co godzina.
      > Niech nie ominie was w życiu co najgorsze, niech pociągi ucinają wam nogi,
      > niech wybuchu gazu wypalają wam oczy, niech rak toczy wasze jelita;
      > przemierzajcie miasta i kraje w darmenym poszukiwaniu środków przeciwbólowych,
      > pogrążajcie się w obłędzie strachu przed kolejnym atakiem bólu, zapijajcie się
      > na śmierć bojąc się przyjścia wieczora. Niech to śmieszne przekleństwo, rzucone
      >
      > w środku zalanego gównem gazetowego śmietnika, będzie z wami tak długo, jak ja
      > będę was pamiętać

• Gość: hash Re: pięcioletniego Krystiana IP: *.altkom.com.pl 13.07.02, 11:17
      windows3.1 napisał(a):

> "Pięcioletniego Krystiana, którego od wczoraj wieczorem szukała poznańska
      > policja, znaleziono nieżywego niedaleko stacji Aral przy ul. Przybyszewskiego w
      >
      > Poznaniu. Według wstępnych informacji chłopiec został zamordowany"
      >
      >
      > przeklinam was, dzieciobójcy. Nie zaznajcie spokoju do końca życia. Niech
      > zamordowane dzieci śnią wam sie co dzień, ich płacz, błagania i krzyk słyszcie
      > co wieczór, ich najpierw zapłakane a potem stężałe w śmierci twarze niech budzą
      >
      > was co rano. Niech ich obraz, ciągniętych za ręce, wleczonych gdzieś po
      > gruzowiskach, kamieniowanych i dogorywających, prześladuje was co godzina.
      > Niech nie ominie was w życiu co najgorsze, niech pociągi ucinają wam nogi,
      > niech wybuchu gazu wypalają wam oczy, niech rak toczy wasze jelita;
      > przemierzajcie miasta i kraje w darmenym poszukiwaniu środków przeciwbólowych,
      > pogrążajcie się w obłędzie strachu przed kolejnym atakiem bólu, zapijajcie się
      > na śmierć bojąc się przyjścia wieczora. Niech to śmieszne przekleństwo, rzucone
      >
      > w środku zalanego gównem gazetowego śmietnika, będzie z wami tak długo, jak ja
      > będę was pamiętać

To była zwykła eutanazja.
      Żeby nie musiał w swym życiu więcej cierpieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka