Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Apel do Skelera

10.06.05, 09:15
    Wodzu,
    Zastanów się, czy jednak nie moderować wypowiedzi osób skupiających się na
    obrażaniu innych i prowokowaniu.
    Na tym forum już nie jeden raz granica zwykłej ludzkiej przyzwoitości została
    już przekroczona.
    Za takie teksty, jak Roberttak, czy Cosmit - w realu należałoby chyba sprawę
    po męsku załatwić.
    Obserwuj wątek
      • rano1 Re: Apel do Skelera 10.06.05, 09:17
        rano1 napisał:

> Za takie teksty, jak Roberttak, czy Cosmit - w realu należałoby chyba sprawę
        > po męsku załatwić.

...w necie sa bezkarni i dlatego sobie na wszystko pozwalają.
      • roweroraffi Re: Apel do Skelera 10.06.05, 09:26
        ZONK! Skeler nie moderuje forum tylko ja.

Jakbym miał usuwać każdą wypowiedź, która zawiera jakies kontrowersyjne słowo,
        to bym zrobił z tego forum cos na kształt forum RR, gdzie połowa watków jest
        pozamykana, ludzie średnio zadowoleni, 75% uzytkoników forum się w ogóle nie
        odzywa, a połowa postów jest na temat moderatorów. A tak to jest pierwszy post
        do moderatora od początku tego forum i pierwsza uwaga jaką mi się zgłasza pod
        moim adresem od jakiś 3-4 lat, czyli praktycznie od poczatku mojego moderowania
        na różnych forach :-)
        A przy okazji... kilka Twoich postów tez bym musiał 'wymoderować. A tak
        pozostaję przy eliminowaniu wątków reklamowo-spamowych i postów, które
        ewidentnie przeginają ze słownictwem...i póki ja jestem moderatorem tak
        zostanie... chociazby po to, by osoby czytajace mogły mniej więcej zobaczyć
        jakim poziomem wypowiedzi kto włada i jakich epitetów uzywa zamiast argumentów.

p.s. Z czystej ciekawości... które wypowiedzi uznajesz za obraźliwe? :->
        • rano1 Re: Apel do Skelera 10.06.05, 09:41
          Dobrze rozumiem problem cenzury...żeby za daleko się nie posuwała :-)

Odpowiadając na Twoje pytanie, uprzejmie podaję kilka przykładów chamstwa i
          prowokowania mnie, czy po prostu obrzydliwego obrażania, poniżej pasa i
          wszelakich norm.
          >>>Roberttak i Cosmit pobili wszelkie rekordy w temacie PARADY WOLNOŚCI (posty
          z dnia dzisiejszego).
          Mogą sobie gówniarze między sobą takie teksty wymieniać a nie wobec osób ,
          których nawet nie znają i nie wiedzą, do kogo się zwracają.
          Zero szacunku, więc można odpowiedzieć pięknym za nadobne. Domyślam się jednak,
          iż tym prowodyrom zależy na dolewaniu oliwy do ognia.
          Pozdrowienia dla imiennika :-)
          Rafał
          • roberttak Re: Apel do Skelera 10.06.05, 15:05
            sorry ale to ty obrazales ludzi, a ja nazywalem tylko rzeczy po imieniu, niby
            co takiego obrazliwego napisalem !!!!
            --
            JeżU
            www.masalegionowo.prv.pl
            • roweroraffi Re: Apel do Skelera 11.06.05, 08:25
              roberttak napisał:

> sorry ale to ty obrazales ludzi, a ja nazywalem tylko rzeczy po imieniu, niby
              > co takiego obrazliwego napisalem !!!!

Co by Was pogodzić, to obaj jak równy równemu jechaliście "wyrażając opinie"
              więc zamiast zawracać tyłek że "ten drugi coś napisał" albo się sami hamujcie,
              albo obgadajcie temat gdzieś na privie, skoro w pojemniku z kulturą u Was
              chwilowe braki :-) A najlepiej idźcie na rower... odstresujecie się i już żadne
              nerwy wobes gejów, młodzieży wszechpolskiej, czy kogokolwiek innego będą Wam na
              tyle obce, że oszczędzicie sobie wzajemnie epitetów, a zdanie wygłosicie nie
              obrażając nikogo.
              • roberttak Re: Apel do Skelera 11.06.05, 13:47
                no tak tylko znow nikt nie pamieta kto zaczal obrazac !
                --
                JeżU
                www.masalegionowo.prv.pl
          • roberttak Re: Apel do Skelera 11.06.05, 13:53
            rano1 napisał:

> Dobrze rozumiem problem cenzury...żeby za daleko się nie posuwała :-)
            >
            > Odpowiadając na Twoje pytanie, uprzejmie podaję kilka przykładów chamstwa i
            > prowokowania mnie, czy po prostu obrzydliwego obrażania, poniżej pasa i
            > wszelakich norm.
            > >>>Roberttak i Cosmit pobili wszelkie rekordy w temacie PARADY WOLN
            > OŚCI (posty
            > z dnia dzisiejszego).
            > Mogą sobie gówniarze między sobą takie teksty wymieniać a nie wobec osób ,
            > których nawet nie znają i nie wiedzą, do kogo się zwracają.
            > Zero szacunku, więc można odpowiedzieć pięknym za nadobne. Domyślam się
            jednak,
            >
            > iż tym prowodyrom zależy na dolewaniu oliwy do ognia.
            > Pozdrowienia dla imiennika :-)
            > Rafał

ty pobiles szczyt homofobii juz swoim pierwszym postem, a szczyt hamstwa
            podbijasz jeszcze bardziej z kazdym swoim postem.
            --
            JeżU
            www.masalegionowo.prv.pl
      • kriss67 Re: Apel o zgode 10.06.05, 09:56
        Witam wszystkich:) Apeluje do Was kochani o zawarcie rowerowego rozejmu ponad
        podziałami. Wątek zmierza w niebezpiecznym kierunku. Kto chce pojedzie na
        parade, kto nie chce, nie pojedzie. W Warszawie było już kilka takich parad a
        niektórzy Warszawiacy nawet o tym nie wiedzieli. Teraz zrobiło sie "wielkie
        halo" na cały kraj.
        Pozdrawiam wszystkich:)
        Krzysztof
        • olecky Re: Apel o zgode 10.06.05, 10:25
          kriss67 napisał:

> W Warszawie było już kilka takich parad a
          > niektórzy Warszawiacy nawet o tym nie wiedzieli.
          > Teraz zrobiło sie "wielkie halo" na cały kraj.

otoz to - Kaczynski za swoje zaslugi w rozpropagowaniu Parady powinien zostac
          uhonorowany przynajmniej tytulem "Geja Roku". Niektorzy moi znajomi dwa lata
          nigdy by nie udali sie na taka impreze. Teraz, dzieki warszawskiemu Lukaszence,
          uwazaja to za swoj obywatelski obowiazek ;-)

pozdrawiam, olek
          • batory555 Re: Apel o zgode 10.06.05, 11:39
            Ostatnio nawet nabiera popularności takie (dwuznaczne!) hasełko:

"Prezydencie Kaczyński! Gej to twój brat!"

;-))
      • specjial Re: Apel do Skelera 10.06.05, 10:02
        Nie ma się co gorączkować. Akurat Forum Masy jest jednym z lepszych pod względem
        kultury.
        • kriss67 Re: Apel do Skelera 10.06.05, 10:44
          Cześc specjial:0
          To fakt, forum Masowe jest kulturalnie prowadzone.Pisuje czasem na onetowskim
          forum kolarskim i tem jest takie bagno, że nieraz nich sie nawet tego czytac.
          Podszywacze, osmieszanie itp to tam codzienność.
          Pozdrawiam
      • olecky Re: Apel do Skelera 10.06.05, 10:20
        raffi,

skoro usunales posty roberta i cosmita, to tak naprawde z tych samych powodow
        powinienes rowniez usunac dwie trzecie postow rano. Ale ok, moze niech zostana,
        dla zobrazowania poziomu przeciwnikow parady (a posrednio - dla pokazania, ze
        takie imprezy sa potrzebne).

pozdrawiam, olek
        • roweroraffi Re: Apel do Skelera 11.06.05, 08:27
          olecky napisał:

> raffi,
          >
          > skoro usunales posty roberta i cosmita, to tak naprawde z tych samych powodow
          > powinienes rowniez usunac dwie trzecie postow rano. Ale ok, moze niech
          zostana
          > ,
          > dla zobrazowania poziomu przeciwnikow parady (a posrednio - dla pokazania, ze
          > takie imprezy sa potrzebne).

Te co usunąłem to były posty nie tylko Cosmita... Rano1 też się jeden trafił...
          i już te posty wątku nie dotyczyły, tylko raczej rozmów 'o sobie wzajemnie' :-)
      • batory555 Re: Apel do Skelera 10.06.05, 11:57
        Najlepsze, że zawsze najbardziej urażeni czują się ludzie, którzy nie mają nic
        przeciwko obrażaniu innych i sami się do tego posuwają.

rano 1 napisał:
        > Na tym forum już nie jeden raz granica zwykłej ludzkiej przyzwoitości została
        > już przekroczona.

Zapomniałeś wspomniec o: zdrowym poczuciu narodowym, katolickiej (czy innej)
        moralności, sprawiedliwości ludowej, sumieniu rewolucyjnym...
        Coś pominąłem? ;-D

A, bym zapommniał - jeśli razi Cię słowo "bredzisz", powiem w sposób (ja myślę)
        poprawny:
        "Twoja opinia na temat opisywanego przez Twoją personę fragmentu rzeczywistości
        pozostaje w rażącej kolizji z wyobrażeniem moim, a także zobiektywizowanymi
        tezami innych w rzeczonej materii"
        ;-))
        Lepiej, czy nadal jak to mówiłeś po gów.... sorki - "skrajnie infantylnie"?

> w realu należałoby chyba sprawę
        > po męsku załatwić.

Nie wiem jak to robią w Realu ;) ale myślę, że idą na piwo dyskutują jak
        gentlemani i w końcu podają sobie ręce.
        Bo to chyba nie siła pięści/łokcia/nogi czy innego narzędzia perswazji
        niewerbalnej o męskości stanowi o męskości?
        Pozdrawiam.
        • beeren Re: Apel do Skelera 10.06.05, 13:23
          Panie Rano1 bede mowil do pana w ten sposob zeby nie poczul sie Pan urazony.
          1. Krytykuje Pan innych na tym forum nie zwracajac uwagi na swoje wypowiedzi.
          (prosze nie mowic ze to aby czytajacy zroumieli)
          2. Nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem Parady ale skoro pozwala sie
          "gornikom" czy "innym protestujacym" wyglaszac swoje postulaty to czemu osobom
          dyskryminowanym jest to zabronione.
          3. W panstwie Polskim obowiazuje ustruj demokratyczny, a w ustroju
          demokratycznym obowiazuje wolnosc pogladow i wypowiedzi.
          Tak wiec prosze Pana o spokojniejsze podejscie do sprawy jak i prosze wysztkich
          innych o nie obraznie innych osob za ich poglady.

A i skoro parada sie Panu nie podoba nikt chyba nie kaze panu na nia patrzec.

Pozdrawiam Beeren
          • rano1 Re: Apel do Skelera 10.06.05, 15:44
            Szanowny Panie Beeren,
            Każdy może mieć swoje poglądy. Jednak gdybybyś dokładnie prześledził moje
            opinie w temacie "paradowym" nie znalazłbyś żadnej agresji z mojej strony. Po
            prostu wyrażałem swoja opinię na temat podkreślając, że trzeba zachować
            tolerancję dla ułomnych (bo homoseksualizm to ułomność) ale nie traktować tego
            jako coś zupełnie normalnego. Chore są pomysły przyznania prawa parom
            homoseksulnym do wychowywania dzieci. Kompletny relatywizm prowadzi do
            zburzenia wszelkich norm, zasad, prowadzi do upadku podstawowej jednostki
            społecznej , jaką jest rodzina - związek kobiety i mężczyzny.
            Niby mowa tu (na forum) o tolerancji, ale wygłaszając własny pogląd na sprawę,
            stałem się celem bezpardonowych ataków a że nie będę tolerował chamstwa i braku
            szacunku do rozmówcy na forum, zostałem wytypowany na "głównego winowajcę".
            Tak, najlepiej powiedzieć "żadnych zasad, wszystko wolno...etc." lub dać się
            skopać na forum i jeszcze podziękować. Wtedy będzie ok.
            Niestety, widzę tu jakąś dziwną koalicję zwalczania innych poglądów niż
            prezentowane przez Pana Robertataka i Spółkę. Widać to jest tolerancja w ich
            rozumieniu.
            W takim przypadku, żeby było "grzecznie i ładnie", po prostu może przestanę
            pisać na tym forum, ku zadowoleniu "większości", jeśli nadal tak to wszystko
            będzie wyglądało.
            Ktoś tu napisał o forum rowerowym na onecie...że robi się bagno. Niestety
            zaczynam mieć odczucia tego typu tu, choć wiele sympatycznych osób tu się
            pojawia, z którymi można sobie podyskutować na poziomie.

Co do ustroju dodam - każda wolność ma swoje granice. Niestety wielu tego nie
            rozumie.

Również pozdrawiam,

tępiony Rano1
            • kropson42 Re: Apel do Skelera 10.06.05, 15:54
              Argumenty za i przeciw równości zostały wczoraj świetnie przedstawione w
              pogramie Lisa. "Równych" (boje sie ich jakos nazwac aby nikogo nie obrazic)
              zmietli z powierzchni telewizora - żadne to w sumie zwyciestwo bo siła i
              logika argumentów jest po jednej stronie. Dla nieprzekonanych mam pomysł. Ja
              sie domagam wprowadzenia na Ursynowie ruchu lewostronnego. Mam prawo tego sie
              domagac, co jest złego w ruchu lewostronnym... Co usmiechacie sie? czyżbym
              wyczuwał chec dyskryminacji mniejszosci. Może widzicie tu jakies zagrożenie?
              Cześc
              • olecky Re: Apel do Skelera 10.06.05, 16:00
                kropson42 napisał:

> Dla nieprzekonanych mam pomysł. Ja sie domagam wprowadzenia
                > na Ursynowie ruchu lewostronnego. Mam prawo tego sie
                > domagac, co jest złego w ruchu lewostronnym...

rozumiem, ze probowales zglosic demonstracje w tej sprawie i lukaczenko zabronil
                Ci demonstrowac?

pozdrawiam, olek
              • roweroraffi Re: Apel do Skelera 11.06.05, 08:45
                kropson42 napisał:

> Argumenty za i przeciw równości zostały wczoraj świetnie przedstawione w
                > pogramie Lisa. "Równych" (boje sie ich jakos nazwac aby nikogo nie obrazic)
                > zmietli z powierzchni telewizora - żadne to w sumie zwyciestwo bo siła i
                > logika argumentów jest po jednej stronie. Dla nieprzekonanych mam pomysł. Ja
                > sie domagam wprowadzenia na Ursynowie ruchu lewostronnego. Mam prawo tego sie
                > domagac, co jest złego w ruchu lewostronnym... Co usmiechacie sie? czyżbym
                > wyczuwał chec dyskryminacji mniejszosci. Może widzicie tu jakies zagrożenie?

Nie widzę zagrożenia w ruchu lewostronnym... domagać się też możesz wszystkiego
                (przynajmniej tam mi się do niedawna wydawało, ostatnio widzę, że są róni i
                równiejsi... jedni się mogą domagać, a inni nie)... czy Ci to ktoś da to inna
                sprawa. Ale napewno Tobie nikt nie zabroni zrobić wiecu z tego powodu, na
                którym będziesz zachwalał ruch lewostronny jako ten, co był na początku, ten
                lepszy :-)
            • batory555 Re: Apel do Skelera 10.06.05, 19:22
              rano1 napisał:
              > Kompletny relatywizm prowadzi do
              > zburzenia wszelkich norm, zasad, prowadzi do upadku podstawowej jednostki
              > społecznej , jaką jest rodzina - związek kobiety i mężczyzny.

Gdzieś już to słyszałem, ale pan, który o tym mówił szuka poparcia głównie u
              starszych pań...

> zostałem wytypowany na "głównego winowajcę"
              > Niestety, widzę tu jakąś dziwną koalicję zwalczania innych poglądów niż
              > prezentowane przez Pana Robertataka i Spółkę. Widać to jest tolerancja w ich
              > rozumieniu.

No jasssne. Za sprawą Rywina, Orlenu i PZU to też nasza "koalicja" stoi...
              Ale kto Cię na kogokolwiek typował, to ja (heh)... nie pamiętam ;-)

> Tak, najlepiej powiedzieć "żadnych zasad, wszystko wolno...etc." lub dać się
              > skopać na forum i jeszcze podziękować. Wtedy będzie ok.

Dziś nie kopię, łopatkę zabrałem do innej piaskownicy...
              Poza tym to chyba ty jesteś za załatwianiem spraw po męsku, a boisz się zwykłej
              krytyki? Nie pojmuję...

> W takim przypadku, żeby było "grzecznie i ładnie", po prostu może przestanę
              > pisać na tym forum, ku zadowoleniu "większości", jeśli nadal tak to wszystko
              > będzie wyglądało.

I myślisz, że komukolwiek robisz łaskę? Nie chcesz pisac, to nie musisz.
            • roweroraffi Re: Apel do Skelera 11.06.05, 08:42
              rano1 napisał:

> Kompletny relatywizm prowadzi do
              > zburzenia wszelkich norm, zasad, prowadzi do upadku podstawowej jednostki
              > społecznej , jaką jest rodzina - związek kobiety i mężczyzny.

Zapraszm do mnie na lekcje socjologii... model rodziny 2+2 (rodzice+2 dzieci),
              czy 2+1 (rodzice+dziecko) już dawno przestał obowiązywać w społeczeństwie i
              bynajmniej nie jest to zasługa gejów. Obecnie typowy model rodziny to 1+1
              (rodzic po rozwodzie+dziecko) i kształtuje się model wielorodziny... ale w to
              już wchodził nie będę... zapraszam na WSIiZ na kierunek Gospodarka przestrzenna
              to się dowiesz ;-)

> Niby mowa tu (na forum) o tolerancji, ale wygłaszając własny pogląd na
              sprawę,
              > stałem się celem bezpardonowych ataków a że nie będę tolerował chamstwa i
              braku
              >
              > szacunku do rozmówcy na forum, zostałem wytypowany na "głównego winowajcę".

Bo od kilku Twoich prowokacyjnych tekstów całą burza się zaczęła... wg Ciebie
              to była opinia, że geje są ułomni, wg kogoś innego to obraza... a wrzeszcząc
              tyle o kulturze trzeba w końcu przyznać, że to też dało się napisać inaczej
              wyrażając tą samą opinię.

Pozwolę sobie pokazać tu przykład tak zupełnie nie odtyczący tematu... widząc
              wariata ktoś może powiedzieć: "Ooo..popier...y" albo: "Chory człowiek". Będzie
              to ta sama opinia, a jak różnie powiedziana :-)

> Tak, najlepiej powiedzieć "żadnych zasad, wszystko wolno...etc." lub dać się
              > skopać na forum i jeszcze podziękować. Wtedy będzie ok.

O jakich Ty mówisz zasadach? Geje prawa nie łamią, chcą tylko zorganizować
              legalną i pokojową demonstrację... taką samą jak górnicy czy pielęngniarki...
              wróóóóóć no może nie jak górnicy, bo bez kamieni, gazu łzawiącego, stalowych
              kulek, armatek wodnych itp itd.

> Niestety, widzę tu jakąś dziwną koalicję zwalczania innych poglądów niż
              > prezentowane przez Pana Robertataka i Spółkę. Widać to jest tolerancja w ich
              > rozumieniu.

Widać po prostu wszyscy mają poglądy inne niż prezentowane przez Ciebie... ja
              nie widzę w tym nic dziwnego :-P

> W takim przypadku, żeby było "grzecznie i ładnie", po prostu może przestanę
              > pisać na tym forum, ku zadowoleniu "większości", jeśli nadal tak to wszystko
              > będzie wyglądało.

Twoja wola... z mojej strony mogę powiedzieć tylko, że nie urządzę z tego
              powodu ani tygodnia żałoby, ani tygodnia weselenia się i zabawy. I to z resztą
              dotyczy znakomitej większości ludzi na tym forum.

> Ktoś tu napisał o forum rowerowym na onecie...że robi się bagno. Niestety
              > zaczynam mieć odczucia tego typu tu, choć wiele sympatycznych osób tu się
              > pojawia, z którymi można sobie podyskutować na poziomie.

Dużo jest osób nowych, które nie przywykły jeszcze do standartów tego forum...
              minie trochę czasu i załąipą o co biega... ja osobiście się cieszę, że są nowe
              osoby, a nie (jak to określano dawno temu) kółko wzajemnej adoracji ;-)

> Co do ustroju dodam - każda wolność ma swoje granice. Niestety wielu tego nie
              > rozumie.

"Wolność nie znaczy, że można chodzić niewłaściwą stroną ulicy" - I.Gandhi (nie
              wiem czy poprawnie napisałem nazwisko). Dlatego przypominam, że... to Pan
              Kaczyński próbuje tą niewłaściwą stroną ulicy iść.
      • roberttak Re: Apel do Skelera 10.06.05, 15:09
        rano1 napisał:

> Za takie teksty, jak Roberttak, czy Cosmit - w realu należałoby chyba sprawę
        > po męsku załatwić.

no to widac dlaczego tak lubi kaczke, obaj lubia lamac prawo.
        --
        JeżU
        www.masalegionowo.prv.pl
      • cosmit Re: Apel do rano1 10.06.05, 19:05
        Hej rano1, wyraziłem tylko troskę o Twoje zdrowie.
        Dzisiejsza reakcja jednoznacznie wskazuje na Twoją niedojrzałość emocjonalną.
        Jeśli chcesz się ze mną spotkać nie ma sprawy, możemy podyskutować osobiście.
        Napisz do mnie przez gadu-gadu to się umówimy.

Cosmit
        gg2923475
        • krakers1 Re: Apel do rano1 10.06.05, 23:38
          A idzcie wszyscy na rower bo juz wam kolejno zaczyna odwalac chyba. O co sie tu
          klocic? Po co przekonywac kogos na sile do swoich pogladow? Panowie, luz,
          rower-brower et.c. Dajcie juz spokoj.
          pozdr
          • roberttak Re: Apel do rano1 10.06.05, 23:39
            szkoda ze tego nie mowiles jeszcze niedawno jak sie klociles np z matim :] :D
            --
            JeżU
            www.masalegionowo.prv.pl
            • krakers1 Re: Apel do rano1 10.06.05, 23:41
              a kiedy ja sie klocilem z Matim? Wiesz, miedzy klotnia, dyskusja i
              przekomarzaniem sie istnieje pewna granica. Klotnie zalatwiam na prv, co zreszta
              Wam polecam.
              pozdr
              • roberttak Re: Apel do rano1 10.06.05, 23:54
                to chyba nie ja mowilem o zalatwianiu spraw po mesku - cokolwiek to znaczy.
                --
                JeżU
                www.masalegionowo.prv.pl
                • roberttak Re: Apel do rano1 10.06.05, 23:55
                  dobra skonczmy bo zaraz jeszcze z toba bede musial isc na piwo ;)
                  --
                  JeżU
                  www.masalegionowo.prv.pl
                  • roweroraffi Re: Apel do rano1 12.06.05, 00:16
                    roberttak napisał:

> dobra skonczmy bo zaraz jeszcze z toba bede musial isc na piwo ;)

Ze mną możesz iść na piwo i nawet nie musisz się ze mną kłócić w tym celu -
                    pójdę po dobroci (zwłaszcza jak to piwo postawisz <lol>)
      • cosmit Czyżbyś się obawiał, rano1? 11.06.05, 03:25
        Czyżbyś się obawiał spotkania w świecie rzeczywistym?
        Nie wypowiadam się za pośrednictwem internetu, tylko dlatego, iż można zachować
        anonimowość, lecz dlatego, że jest to duże ułatwienie.
        Jeśli sobie życzysz podam Tobie inne dane osobowe, nie wstydzę się ich i nie
        zamierzam ich ukrywać za wszelką cenę.
        Rano1 vel Rafał proszę o odpowiedź, czy rzeczywiście chcesz załatwić tę sprawę
        po męsku, jak to ładnie określiłeś. Jeśli rezygnujesz ze spotkania to napisz,
        że nie zamierzasz (nie musisz podawać powodów rezygnacji).
        Oto moje dane abyś mógł się ze mna skontaktować
        pawelkosmowski@op.pl
        pawelkosmowski@wp.pl
        pawelkosmowski@o2.pl
        cosmit@gazeta.pl
        gg 2923475
        tel. 0603341591

Paweł Kosmowski
        P.S. Dla ułatwienia dodam, iż zamierzam pojawić się na nocnej Masie.
        • roberttak Re: Czyżbyś się obawiał, rano1? 11.06.05, 13:51
          ja chetny o zalatwianiu spraw po mesku nie bylem ;) ale na nocnej masie tez
          bede.
          --
          JeżU
          www.masalegionowo.prv.pl
        • rano1 Re: Czyżbyś się obawiał, rano1? 11.06.05, 16:22
          > Paweł Kosmowski
          > P.S. Dla ułatwienia dodam, iż zamierzam pojawić się na nocnej Masie.

OK. Będę na Ciebie polował z noktowizorem :-)))

Pozdrawiam rowerowo,
          Rafał
          • cosmit Kłamczuszek ... 12.06.05, 05:46
            Kłamczuszek z Ciebie, miałeś polować i co?
            Obiecanki cacanki a głupiemu radość.
            Jeśli zabrakło Ci zasilania to mogę sprezentować kilka tysięcy sztuk baterii,
            moze na jeden strzał wystarczy, no chyba, ze potrzebujesz więcej.
            Jeśli nie wiesz w kogo celować, to jeżdżę w pomarańczowej kamizelce z czarnym
            napisem "GEODETA".
            Darzbór

Cosmit
            gg2923475
            P.S. Ktoś tu mówił o ukrywaniu się, czy użycie do zdalnej likwidacji to nie
            ukrywanie się? Czyżbyś się bał?
            • roweroraffi Re: Kłamczuszek ... 12.06.05, 09:21
              cosmit napisał:

> Kłamczuszek z Ciebie, miałeś polować i co?
              > Obiecanki cacanki a głupiemu radość.

Odpuść sobie... to się już powoli robi nudne w czytaniu :-P
              • cosmit Re: Kłamczuszek ... 12.06.05, 14:55
                Masz rację, chociaż zacząłem to traktować jako dobrą zabawę.
                Wedle zyczenia kończę.
                Dziękuję Raffi za pozytywny bodziec.

Cosmit
                gg2923475
              • roberttak Re: Kłamczuszek ... 12.06.05, 16:25
                sorry raffi to ostatni moj post tutaj, masz racje ale popatrz:
                rano1 napisał:
                >> Za takie teksty, jak Roberttak, czy Cosmit - w realu należałoby chyba sprawę
                >> po męsku załatwić.
                >
                >...w necie sa bezkarni i dlatego sobie na wszystko pozwalają
                taki cytat na koniec i do widzenia.
                --
                JeżU
                www.masalegionowo.prv.pl
                • roweroraffi Re: Kłamczuszek ... 12.06.05, 18:11
                  roberttak napisał:

> sorry raffi to ostatni moj post tutaj, masz racje ale popatrz:
                  > rano1 napisał:
                  > >> Za takie teksty, jak Roberttak, czy Cosmit - w realu należałoby chyb
                  > a sprawę
                  > >> po męsku załatwić.
                  > >
                  > >...w necie sa bezkarni i dlatego sobie na wszystko pozwalają
                  > taki cytat na koniec i do widzenia.
                  > --
                  > JeżU
                  > www.masalegionowo.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka