lucas.pelka 13.12.06, 12:33 Elo! Mam pytanko jak w tym ro ku przewidujeciero werowysylwester? Ja to chyba zamierzam iść balować gdzieś do klubu, ale gdyby okazało sie że wasza impra będzie to lepszato wole iść z wami:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
velogustlik Re: Sylwester!!! 13.12.06, 14:28 Ja też ELO mam takie samo pytanko. Bo to ważna sprawa jest.Elo. P.S. Gorzej to chyba tylko ja piszę;o) _________________________________________________ VeloGustlik Legionowska Masa Krytyczna 880120227 Przedostani Piątek Miesiąca 19:00 Rynek Miejski forum.legionowo.org velogustlikWYTNIJTO@gmail.com Link Zgłoś
beatboxer Re: Sylwester!!! 13.12.06, 15:22 a może by tak sami się zorganizować? bez pomocy Masy ? :-> Link Zgłoś
ka_sroczka Re: Sylwester!!! 14.12.06, 14:18 ELŻBIETO albo ELU! Można myknąć w tym roku dookoła Warszawy, zatrzymać się, zrobić ognisko (odpalic od niego "zimne ognie") i w przyszłym roku porozjeżdżać sie do domów :) Link Zgłoś
olewator2 Re: Sylwester!!! 14.12.06, 15:44 Sylwester na rowerach, to może być dobre, ja się pisze bez wględu na pogode. (Co za różnica czy z masą czy nie, wszyscy rowerzyści są równi, Nie? każdy może jakiś pomysł wyłożyć, w końcu poto jest forum:)) Ja bym ot tak pojeździł i pooglądał fajerwerki w różnych stronach miasta. Albo skoczył na otwartą impreze(koncert jakiś musi gdzieś być) i muzyki posłuchał. Link Zgłoś
lucas.pelka Re: Sylwester!!! 14.12.06, 20:55 A może by tak pojechać se np. do Góry Kalwari i póżniej wbić sie na wał przy Wiśle:) I tam zrobić ognisko z %%% ??? Co wy na to??? Link Zgłoś
ka_sroczka Re: Sylwester!!! 15.12.06, 09:46 Jestem za ogniskiem bez procentów. Chyba że wracasz pociągiem. Link Zgłoś
olewator2 Re: Sylwester!!! 15.12.06, 16:48 Już czuje ten zapach kiełbasek, tylko trzeba chyba troche wcześniej przegotować grunt pod ognisko. A procenty zostawmy księgowym:D Link Zgłoś
gromanik Re: Sylwester!!! 15.12.06, 17:40 pod wschodnią estakadą bielańską jest powycinane drzewo podczas odkopywania ścieżki i myślę, że jest już wystarczająco suche Link Zgłoś
lucas.pelka Re: Sylwester!!! 15.12.06, 18:11 Nie wiem jak wy ale jednak sylwka bez procentów sobie nie wyobrażam:((( Link Zgłoś
ka_sroczka Re: Sylwester!!! 15.12.06, 22:45 lucas.pelka napisał: > Nie wiem jak wy ale jednak sylwka bez procentów sobie nie wyobrażam:((( Poważnie?! To smutne... Myslę, że możesz odkryć coś ciekawego, jeśli chcesz :D Powiem ci, że takowe (czyt. bezalkoholowe) się zdarzają i można się na nich świetnie bawić :) Ale juz sam wybierzesz... Pozdrawiam :) ó~o-o Sroczka (Kasia Sroka) Legionowo Link Zgłoś
roweroraffi Re: Sylwester!!! 15.12.06, 21:18 gromanik napisał: > pod wschodnią estakadą bielańską jest powycinane drzewo podczas odkopywania > ścieżki i myślę, że jest już wystarczająco suche Tylko weźcie kaski ze sobą, mogą się przydać ;-) Link Zgłoś
owca8 Re: Sylwester!!! 21.12.06, 17:50 rok temu sylwester był zajebisty może to potwierdzić 15 osób jak pamiętam, 00.00 przy ratuszu bemowskim przywitaismy nowy rok noi nie ukrywam ze,wyróżnialismy sie w tłumie i patrzyli sie na nas jak na kosmitów ale , fajnie fajnie.Trzba cos zorganizowac moze jakies konkrety??/ Link Zgłoś
olewator2 Re: Sylwester!!! 27.12.06, 10:21 Urząd Dzielnicy Bemowo zaprasza wszystkich mieszkańców na Sylwestra organizowanego na dziedzińcu Ratusza. W programie m.in. Pokazy sztucznych ogni, koncert zespołów Camel oraz Fiesta Loca. Może być fajnie, ile tam się jedzie od centrum? Ja proponuje jak zawsze spodkać się na placu zamkowym, koło 23. Link Zgłoś
beatboxer Re: Sylwester!!! 27.12.06, 10:32 nie uważasz że 23 to za pozno ? lepiej tak 21:00 czy 21:30. By można było sobie spokojnie pojeździć i dopiero na Bemowo dotrzec koło 23:30. Link Zgłoś
olewator2 Re: Sylwester!!! 27.12.06, 12:42 21:00 Pl. Zamkowy, zwiedzanie miasta i ok 23 spowrotem na plac i jedziemy na Bemowo. Jestem za:) Link Zgłoś
xun_vixx Re: Sylwester!!! 28.12.06, 17:52 Z Bemowa na Mase ruszamy 17:20 a na zamkowym niejednokrotnie jestesmy przed 18... Choc bywa ze ciut pozniej sie dociera, zalezy od pogody i uczestnikow :D Link Zgłoś
stworek111 Re: Sylwester!!! 29.12.06, 19:17 Ja też bym chciała na Bemowo na rowerze,ale wolałabym właśnie ok.23-ej z Placu,nie czuje sie na jazde dłuższa po miescie,nawet dziś na masę nie pojechałam.Zdążymy przed 24-tą na Bemowo? Link Zgłoś
mzbrzezniak Re: Sylwester!!! 30.12.06, 09:29 Wczoraj na mase jechaliśmy jakieś 30 minut z xun-em z Bemowa. Link Zgłoś
stworek111 Re: Sylwester!!! 29.12.06, 19:21 a jeśli chodzi o alkohol, to 1szampan na sześć osób to raczej nie zaszkodzi? Link Zgłoś
gromanik Re: Sylwester!!! 30.12.06, 01:19 www.bemowo.waw.pl/web/document.web?documentId=987 Impreza na Bemowie jest od 22 do około pierwszej w nocy(wg info podanego w kurierze) Link Zgłoś
olewator2 Re: Sylwester!!! 30.12.06, 10:15 Ale przeciesz nie będziemy tam niewiadomo ile siedzieć. Ale masz racje proponuje start 22 na placu zamkowym. ps. Szybka decyza bo to już jutro:) Link Zgłoś
stworek111 Re: Sylwester!!! 30.12.06, 10:31 ja jestem za,22.00 plac zamkowy.Kto jeszcze z południowego śródmieścia? Link Zgłoś
evvcik Re: Sylwester!!! 30.12.06, 10:57 A może zamiast na Bemowo pojedziecie sobie nad Wisłę ;-) miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3821144.html Będzie ognisko, świece i atmosfera. Muzykę, jedzenie, karimaty i koce trzeba przynieść samemu. O północy nad Wisłą rozbłysną fajerwerki przyniesione przez gości. Powitanie Nowego Roku przy wyłowionej z dna Wisły barce "Herbatnik" to pomysł na zabawę dla warszawiaków, którym nie odpowiada jedyny w mieście sylwester pod chmurką na Bemowie. Link Zgłoś
evvcik Re: Sylwester!!! 30.12.06, 11:49 Jedno drugiemu nie przeszkadza - możecie odwiedzić oba miejsca :D Link Zgłoś
stworek111 Re: Sylwester!!! 30.12.06, 11:52 to jest do zastanowienia się.Chyba z Bemowa nad Wisłę,co? Link Zgłoś
gromanik Re: Sylwester!!! 30.12.06, 11:50 To w końcu o której się spotykamy na zamkowym?Mam poinformować jedną osobę, która nie ma dostępu do netu i chcę zorganizować zjazd z białołęckich punktów, po prostu zaczynam się gubić. proporcuję jednak 21 na zamkowym, tak jak było ustalane, bo ludzie mogli się już na taką godzinę startu nastawić Link Zgłoś
olewator2 Re: Sylwester!!! 30.12.06, 12:24 No jak mamy jechać w oba miejsca to faktycznie proponuje umówić się na 21, zwaszcza że i tak pewnie bedziemy czekać na spóźnialskich. Na miejscu, jak bendą wszyscy, możemy zrobić głosowanie ostateczne. W końu demoracja, nie?:) 21 Plac zamkowy 21 !!! Link Zgłoś
ka_sroczka Re: Sylwester!!! 30.12.06, 15:32 Mnie również wydaje się dobry pomysł zebrania się o 21. Żeby trochę pojeździć, posłuchać muzyki, posiedzieć przy ognisku :) Ewcik, dzięki za informację o Sylwestrze nad Wisłą - zachęciła mnie. Ciekawa jestem, ile nas będzie... Do zobaczenia jutro!!! Pozdrawiam :) ó~o-o Sroczka (Kasia Sroka) Legionowo Link Zgłoś
szczurrru Re: Sylwester!!! 30.12.06, 21:32 Moze lepiej kolo 22-22.30? mam zamiar pare innych imprez obskoczyc wiec lapalbymk was na trasie, gromanik mozesz zadzwonic do mnie dzis zebym mial twoj nr? albo smsa wyslij, bo wiem ze ty napewno bedziesz i bede dzwonil pozniej...... Link Zgłoś
szczurrru Re: Sylwester!!! 31.12.06, 15:07 dobra, ustalmy ostateczny termin: 22, PLAC ZAMKOWY! Link Zgłoś
olewator2 Re: Sylwester!!! 31.12.06, 16:15 Mącisz gożej niż ja:) Pamiętaj że i tak będziemy się zbierać i spierać więc to troche potrfa. Pozatym już chyba zapóźno. Lepiej żeby została ta 21. Link Zgłoś
szczurrru Re: Sylwester!!! 31.12.06, 16:28 to pospierajcie i zbierajcie sie ale nie odjezdzajcie przed 22! BLAGAM! poczekaaaajcie, bo dopiero o 21.30 moge sie zerwac z mokotowa.... I dobrym pomyslem jest wisla, bo bemowo to bedzie kupa ludzi ktorzy chcieli pojsc pod pekin , a ze tam nie ma ompry pojechali pod ratusz, nad wisla moze troche kameralniej i ciekawiej bedzie. Link Zgłoś
gromanik Re: Sylwester!!! 31.12.06, 17:12 Szczuru będzie nas łapał na mieście(ma 3 n-ry telefonów do nas) a spotykamy się o 21 na zamkowym, z białołęki Rondo Myśliborska/Obrazkowa-20:05 Konwaliowa/Modlińska-20:20 info o punktach: bialoleka.masa.waw.pl/zjazd.html Link Zgłoś
gromanik Re: Sylwester!!! 31.12.06, 17:13 zawsze możemy po szczura pojechać w kierunku Mokotowa :) Link Zgłoś
olewator2 Re: Sylwester!!! 01.01.07, 09:22 Ta masa była zajepista, jak mało. Dzięki wszystkim za toważystwo.... I podziękowania dla organizacji Ja wisła :) Link Zgłoś
stefan26 Re: Sylwester!!! 01.01.07, 16:50 Tak ta masa była super ... nie wiem ile kilometrow przejechaliśmy ale i tak było super .. i powitanie Nowego Roku na Bemowie coś niesamowitego .. a dla tych co nie byli SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! Link Zgłoś
stworek111 Re: Sylwester!!! 02.01.07, 17:18 zazdroszczę,miałam wielką chęć jechac,niestety okazałam się nieasertywna idalam się namówić na bal haha bal!Muzyka tak badziewiasta że w koszmarach może się śnić.Najlepsze kawałki to konik na biegunach i parostatek Krawczyka no i "biełyje Rozy".Cały rok mam spiepszony bo co sobie przypomne to klnę okrutnie.Nigdy więcej uległości!Szkoda że czasu nie da się cofnąć.Miałam w pewnym momencie ochotę wyść przed północą ale i tak nigdzie bym nie zdążyla.Buuuuuuuuuu!!!!!Mam nadzieję ze chociaż na orkiestrze sobie pofolguję,chociaż to nie to samo.Nie sprawdzam więcej relacji bo płakać mi się chce a z nerwów to bym jeszcze komu co zrobiła.Buuuuuuuuuu!!!!!!!! Link Zgłoś
szczurrru Re: Sylwester!!! 02.01.07, 20:25 po uratowaniu paru osob i po licznych oznakach radosci przechodniow odlaczylem sie od peletonu na spoczynek i wstalem o 14 :P baardzo mile panie na bemowie, znosna muzyka, duzo fajerwerkow, mimo wszystko bylo pare osob na tej imprezie(!) ktorym sie to nie podobalo. i to na ogol ludzie kolo 4 dych ktorym PRZESZKADZAL HALAS NA IMPREZIE MASOWEJ!!!!!!!!! nad wisle udalo wam sie dojechac? :> Link Zgłoś
gromanik Re: Sylwester!!! 03.01.07, 12:38 szczurrru napisał: > po uratowaniu paru osob i po licznych oznakach radosci przechodniow odlaczylem > sie od peletonu na spoczynek i wstalem o 14 :P baardzo mile panie na bemowie, > znosna muzyka, duzo fajerwerkow, mimo wszystko bylo pare osob na tej imprezie (! > ) > ktorym sie to nie podobalo. i to na ogol ludzie kolo 4 dych ktorym PRZESZKADZAL > HALAS NA IMPREZIE MASOWEJ!!!!!!!!! nad wisle udalo wam sie dojechac? :> Udało się i uratowaliśmy tam kolejną osobę z tą tylko różnicą, że odjechała karetką, a nie taryfą Link Zgłoś
ka_sroczka Re: Sylwester!!! 03.01.07, 14:36 Było super :) Tak się dobrze bawiłam, ze az choruję teraz :P (ropne zapalenie zatok). Ale i tak nie żałuję. Piękne fajerwerki na Bemowie, sympatyczna atmosfera przy ognisku, (atr)akcje ratunkowe ;) Tylko... zaspałam na Tradycyjny Obiad Noworoczny u babci :P - trochę się na mnie obraziła... Pozdrawiam :) ó~o-o Sroczka (Kasia Sroka) Legionowo Link Zgłoś