tymulek 12.07.06, 10:58 potraficie polecic dobry, sprawdzony zaklad, gdzie mozna zamontowac i byc zadowolonym z obslugi do tego?? chyba za duzo zadam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hogrzes Re: instal gaz w Krakowie 23.08.06, 18:23 Poszukaj w Krakowie lub okolicy serwisu firmy "ELPIGAZ"; logo w kolorze zielonym. Mam astrę '95r, silnik 1,6 i tej f-my instalkę.Jednopunktowy wtrysk nie powinien przekroczyć w pełnej konfiguracji 1800zł. Nie oszczędzaj na elementach tworzących instalację, bo potem będziesz siedział na forum, zamiast delektować się tanią jazdą. Zaręczam: u mnie nic nie szarpie,nie gaśnie,obroty nie falują; mało tego - silnik na tej instalacji chodzi lepiej, niż na benzynie; lżej, delikatniej i ciszej.Pozdrawiam.Napisz. Odpowiedz Link
piteros777 Re: instal gaz w Krakowie 02.10.06, 14:29 ja polecam Fugazi - najstarsza krakowska firma od gazu, duży ruch (czyli biznes się kręci), ale jednocześnie nie ma ździerstwa - przyjechałem na wymianę zaworu wlewowego, bo było rozszczelnienie, po dokładnym sprawdzeniu okazało się że sprawa jest mniejsza i wystarczyło coś podkręcić, itp - w każdym razie 30minut, 15PLN i zrobione - takie rachunki lubię :) Odpowiedz Link