romuald50 21.01.08, 09:38 Witam Czy ktoś wie,do jakiej średnicy należy rozwiercić dysze w ww.wtryskiwaczach,do silnika o mocy 150kM(110kW). Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maro499 Re: Wtryski Valtec 12.02.08, 00:03 A jaki masz układ sterujący do tych wtrysków? Odpowiedz Link
romuald50 Re: Wtryski Valtec 19.02.08, 19:40 Komputer od polskiej instalacji gazowej.Jak przeczytam dane z naklejki,to napiszę.Poprzednio miałem polskie wtryski,ale mi się wysypały.Teraz założyłem Valtec 3 Ohmowe.Dysze są takie,jakie dał producent,nie przewiercane.Samochód jeździ,ale nie do końca osiąga swoją moc.Potrafgi się zakrztusić,a to mi wygląda,jakby się zalał(objawy jak przy zalaniu benzyną).Wszelaka porada mile widziana.Z góry dziękuje. Odpowiedz Link
maxx107 Re: Wtryski Valtec 24.02.08, 20:35 cześć witam zobacz sobie na www.kme.com.pl tam wszystko pisze jest tabela jakie dysze[ jakie nachylenie mult] itd.Jest to w instrukcji montażu sekwencji. Odpowiedz Link
romuald50 Re: Wtryski Valtec 03.04.08, 19:30 Dzięki JAkby powiedział Cezar-zajrzałem,przeczytałem a teraz zastosuję! Wielkie dzięki za informację:-) Odpowiedz Link
xkrzysiek20x Re: Wtryski Valtec 03.01.09, 20:32 wszystko zalezy od tego jakie jest to auto i rodzaj wtrysku czy jest to wtrysk sekwencyjny czy full grupa czy pół full gruba do tego dochodzi jeszcze czas wtrysku benzyny nie jest pewne czy czas wtrysku na valtecu na 3 omowych cewkach moze sie zblizyc na tyle do wtrysku na benzynie moze trzeba było zastosowac 1 omowe wtryski ... Odpowiedz Link