beata32 19.05.05, 03:45 niedługo mnie czeka, przyznam się że dość lubię takie imprezki, ale nie mogę się doczekać kiedy dzieci podrosną na tyle, że zajmą się sobą a my poszalejemy A jak u Was, firmy organizują? Lubicie? chodzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamani Re: firmowe pikniki rodzinne 19.05.05, 08:52 w tamtym roku bylismy na takim pikniku organizowanym przez zp mojego meza- piknik byl super- mnostwo atrakcji dla dzieci- zaluje ze w tym roku nie ma- w tamtym roku pogoda troche niedopisala no i NInka jeszcze byla mala i wiele atrakcji (np. konkursy) bylo jeszcze nie dla niej;-) A w mojej pracy taki piknik jest jutro ale nie wybieram sie- nuuuuuuda;-) Odpowiedz Link
monika121975 Re: firmowe pikniki rodzinne 19.05.05, 10:19 A u nas nic się nie dzieje i w sumie szkoda. Jeszcze pare lat temu jeździliśmy na wycieczki rowerowe (pracujęw hurtowni rowerów), ale to już minęło :( Odpowiedz Link
bedada Re: firmowe pikniki rodzinne 19.05.05, 10:37 Na takim pikniku byłam w zeszłą sobote.Firma z która wspólpracujemy zorganizowała taki piknik.Było super masa atrakcji dla najmłodszych.Bardzo miło wspominamy. Odpowiedz Link
chruppek Re: firmowe pikniki rodzinne 19.05.05, 12:19 U mnie w pracy sa raczej wyjazdy grupowe. W tym roku zmienilam kierownika i on zdecydowal, ze wyjazd jest bez rodzin. Niestety ja nie moge pojechac bez Dominika, bo po pierwsze caly czas karmie go piersia, a po drugie nie wyobrazam sobie zostawienia rocznego dziecka tylko z tata na 2 dni (maly jest bardzo do mnie przywiazany). No i nie jade. Niech sie integruja beze mnie. Najbardziej smieszylo mnie tlumaczenie dlazego bez rodzin: grupa ma sie integrowac, a jak bedzie rodzina, to kazdy bedzie ten czas spedzal z rodzina zamiast z czlonkami grupy. No coz, ja bym pojechala z dzieckiem i mezem. Maz by sie opiekowal dzieckiem, a przy okazji poznal ludzi z mojej grupy. ja bym miala czas i na integracje i na opieke nad dzieckiem (w koncu niech maz tez ma troche wolnego). Troche mi smutno, ze nie pojade, ale coz zrobic :( Odpowiedz Link
constancja Re: firmowe pikniki rodzinne 19.05.05, 17:02 Firma w której pracuje mój mąż średnio co miesiąc organizuje jakieś party dla klientów, wtedy mój małżonek wychodzi po pracy na całą noc żeby integrować się ale ze swoją klientelą. Strasznie mnie to wkurza, że nie mogą zabierać żon.... Zazdroszczę Wam pikników rodzinnych. Odpowiedz Link
norga Re: firmowe pikniki rodzinne 20.05.05, 08:32 W mojej pracy organizowane są co roku pikniki jednak tylko dla pracowników bez rodzin, byłam raz w zeszłym roku, zabawa, pijaństwo i niedobre jedzenie (to był pierwszy i ostatni raz)...za to u mojego męża sa organizowane rodzinne pikniki, jest wesoło, mnóstwo atrakcji dla dzieci, dobre jedzenie...właśnie zbliża sie wielkimi krokami taki piknik. Odpowiedz Link
vernalis1 Re: firmowe pikniki rodzinne 20.05.05, 15:20 u mnie w pracy sa tez takie spotkania, dla rodziny i to tej dorosłej: mąż z żona, żona z mężem. ale jakoś tak sie utarło,że my chodzimy/jeżdzimy razem z synem (obecnie 7 lat), który ok godz 20:00-21:00 idzie grzecznie spać do pokoju hotelowego(wyjazdy sa zawsze kilkadziesiat km w teren), tak że nawet nie musze już nic mówić,że chce pokój dla trzech osób- sami z siebie już wiedza i rezerwują. A Oskar stał się w pewnym sensie- najwazniejszym członkiem pikników. Odpowiedz Link