patrischa 27.02.07, 08:32 to jest forum mamy pracujacej a nie ogloszeniowe o prace! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanunia2 Re: STOP ogloszeniom zarobkowym!! 27.02.07, 09:43 Dlaczego Ci to przeszkadza????????????????????? Odpowiedz Link
patrischa Re: STOP ogloszeniom zarobkowym!! 27.02.07, 11:43 bo do tej pory bylo to forum, gdzie mamy mogly sobie pogadac o pracy i niepracy..a teraz jedynie co tu jest to ogloszneia o "niby" zarobkach... stworzcie sobie forum o taki zarabianiu i juz Odpowiedz Link
hanunia2 Re: STOP ogloszeniom zarobkowym!! 28.02.07, 13:01 Witaj to nie są niby zarobki jak chcesz więcej wiedzieć to napiszę ci na mailu Odpowiedz Link
mamaemilii Re: STOP 08.03.07, 15:30 Pragne tu wyjasnic te trudna dla mnie sytuacje. Nie mam od pol roku dostepu do sieci, wiec nie moge czytac i usuwac watkow pracowych na biezaco. Zwrocilam sie do zalozycielki forum o dolaczenie nowego moderatora, ale nie dostalam zadnej odpowiedzi. Dlatego forum zyje swoim, niekontrolowanym zyciem. Jest mi bardzo przykro, ze tak sie stalo, bo bylo to kiedys bardzo fajne forum. Dostep do sieci bede miala najwczesniej za dwa miesiace. Moze dobrym wyjsciem byloby zalozenie drugiego Klubu Mam Pracujacych przez ktoraz z Was, stalych forumowiczek. Z poprzednia atmosfera forum i z pelna kontrola tego, co sie na nim dzieje. Wystarczy je nazwac Klub Mam Pracujacych II :) A moze macie lepsze propozycje. Pozdrawiam serdecznie, Mamaemilii Odpowiedz Link
patrischa do mamaemilii 09.03.07, 13:14 haj hej odezwij sie na gg jak bedziesz juz miala net... pamietasz mnie patrischa- szczecin- can can Odpowiedz Link
leigh4 Re: do mamaemilii 02.04.07, 10:05 Jako "nowa" popieram apel Patrischii-zerknęłam po raz pierwszy i chyba ostatni. zamiast oczekiwanego spotkania mam pracujących widze, że jest to zbiór ogłoszeń. Szkoda. Witam zatem i żegnam jednocześnie. Odpowiedz Link