czuk1 25.07.03, 06:51 Pozdrawiam Cię w środku lata, życzę jak najwięcej możliwości wypoczynku, czynnego wypoczynku - korzystnego też dla słodkich dziewczyn. pzdr Mariusz ps. Może dorobię się na taki glukometr Bayera. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: pozdrowienie 06.08.03, 12:57 czuk1 napisał: > Pozdrawiam Cię w środku lata, życzę jak najwięcej możliwości wypoczynku, > czynnego wypoczynku - korzystnego też dla słodkich dziewczyn. > pzdr Mariusz > ps. Może dorobię się na taki glukometr Bayera. Gospodyni Forum nadal wypoczywa...to nie jest sprawiedliwe. pzdr na wszelki przypadek - Mariusz Odpowiedz Link
lilka-lilka Re: pozdrowienie 12.08.03, 19:16 Jak to niesprawiedliwe? :) przecież każdy zasługuje na odrobinę odpoczynku! :) Właśnie wczoraj wróciłam, ech, było świetnie, Pieniny, spływ Dunajcem, Zakopane, Tatry, Dolina Pięciu Stawów, Morskie Oko. Już tęsknie! :) Niech żyje krajowa turystyka!!!! :)))) Pozdrawiam wszystkich bardzo słodko!!!!!!!!!!!!! :)))) lilka-lilka Odpowiedz Link
czuk1 Re: pozdrowienie 20.09.03, 14:23 lilka-lilka napisała: > Jak to niesprawiedliwe? :) przecież każdy zasługuje na odrobinę > odpoczynku! :) Właśnie wczoraj wróciłam, ech, było świetnie, Pieniny, spływ > Dunajcem, Zakopane, Tatry, Dolina Pięciu Stawów, Morskie Oko. Już tęsknie! :) > Niech żyje krajowa turystyka!!!! :)))) > Pozdrawiam wszystkich bardzo słodko!!!!!!!!!!!!! > :)))) > > lilka-lilka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DZIĘKUJĘ za pozdrowienia. Lato się skończyło.Nie mam sukcesów i przygód turystycznych. Byłem tylko na Helu, w Krasiczynie (zamek k/Przemyśla), w Zakopanem, nad Morskim Okiem, na szlakach : nad Reglami, dolina Białego,dolina Strązyńska, dolina Koscieliska, dolina Chochołowka, kwatera (moja) wieś Maniowy. ŻYCZĘ PIĘKNEJ JESIENI. U nas na Roztoczu już jest cudnie, kolorowo. pzdr mariusz Odpowiedz Link
tradycja1 Re: pozdrowienie 20.09.03, 18:22 A ja na wakacje wyjezdzam w czwartek :)mam nadzieje,ze zlapie jeszcze jesien. Na poczatek Kazmierz Dolny :) Odpowiedz Link
czuk1 Re: pozdrowienie 21.09.03, 07:58 tradycja1 napisała: > A ja na wakacje wyjezdzam w czwartek :)mam nadzieje,ze zlapie jeszcze jesien. > Na poczatek Kazmierz Dolny :) Zapraszam do Zamościa i na Roztocze. Proszę o kontakt stach40@poczta.onet.pl pzdr Odpowiedz Link
tradycja1 Re: pozdrowienie 24.09.03, 14:42 > Zapraszam do Zamościa i na Roztocze. Proszę o kontakt stach40@poczta.onet.pl Nigdy tam nie bylam,napewno jest piekne,ja juz prawie na walizkach. Uwazaj bo mi duzo nie trzeba i na serio przyjade ;) Odpowiedz Link
czuk1 Re: pozdrowienie 24.09.03, 17:50 tradycja1 napisała: > > > Zapraszam do Zamościa i na Roztocze. Proszę o kontakt > stach40@poczta.onet.pl > Nigdy tam nie bylam,napewno jest piekne,ja juz prawie na walizkach. > Uwazaj bo mi duzo nie trzeba i na serio przyjade ;) Napisz kiedy możesz przyjechać, na ile dni, co trzeba załatwić? Dla uściślenia kontaktujmy się bezpośrednio. pzdr mariusz Odpowiedz Link
czuk1 Re: pozdrowienie 25.09.03, 20:54 czuk1 napisał: > tradycja1 napisała: > > > > > > Zapraszam do Zamościa i na Roztocze. Proszę o kontakt > > stach40@poczta.onet.pl > > Nigdy tam nie bylam,napewno jest piekne,ja juz prawie na walizkach. > > Uwazaj bo mi duzo nie trzeba i na serio przyjade ;) > > > Napisz kiedy możesz przyjechać, na ile dni, co trzeba załatwić? > Dla uściślenia kontaktujmy się bezpośrednio. > pzdr mariusz Czy dotarła moja odpowiedż? pzdr m Odpowiedz Link
tradycja1 Re: pozdrowienie 25.09.03, 22:31 Niestety nic nie dostalam:( Za 5 godzin mam samolot,czekam na odzew...w Polsce juz gorzej z netem bo nie mam lacza w domu buuuu Odpowiedz Link
lilka-lilka Re: pozdrowienie 21.09.03, 12:21 > DZIĘKUJĘ za pozdrowienia. Lato się skończyło.Nie mam sukcesów i przygód > turystycznych. Byłem tylko na Helu, w Krasiczynie (zamek k/Przemyśla), w > Zakopanem, nad Morskim Okiem, na szlakach : nad Reglami, dolina Białego,dolina > Strązyńska, dolina Koscieliska, dolina Chochołowka, kwatera (moja) wieś Maniowy > . > ŻYCZĘ PIĘKNEJ JESIENI. U nas na Roztoczu już jest cudnie, kolorowo. > pzdr mariusz Nigdy nie byłam na Roztoczu, ale skoro tak je wspaniale reklamujesz to z pewnością jest tam pięknie! :) A jesień jest na razie cudna. Dziś byłam na dworze w samej podkoszulce i spódniczce,ach jak cieplutko! :) pozdrawiam Lila Odpowiedz Link