alex359 30.07.09, 11:40 czy ktoś go ma? Jak się go użytkuję? Nie ma problemu z refundacją pasków? Uwaga na aparaty firmy bayer www.bayerdiabetes.pl/produkty/contour_ts.html mi nie ma na razie refundacji na paski, cena ok 45-50 zł/opakowanie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaa82 Re: accu-chec go 03.08.09, 20:13 Mam ten aparat od ponad miesiąca (wczesniej mialam Accu-chek Active) i na początku bylo mi naprawde ciezko sie przestawic z powodu innego nakladania na pasek kropelki krwi(inne nanoszenie krwi - test paskowy wchłania krew dzięki sile kapilarnej - często mi wyskakiwal bład na glukometrze - chyba przystawialam za małą kropelke krwi), ale teraz jest juz super. Mogę z czystym sumieniem polecic ten aparat - paski oczywiście są refundowane i kosztują 3,20 zł, a w wybranych aptekach 0,01 zł. Odpowiedz Link
nimeska Re: accu-chec go 15.08.09, 20:39 ja zdecydowanie wole optium xido nie wiem jak accu ale xido mierzy z osocza paski po refundacji kosztują 3,2zł Odpowiedz Link