zuas23 18.02.05, 09:42 Mam pytanie: jak wygląda opieka personelu nad pacjentką po cc? Czy trzeba pomysleć nad opłaceniem sobie pielęgniarki w pierwszej dobie po operacji? Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elioli Re: CC UJASTEK- KRAKÓW 18.02.05, 12:31 Witam, Trzy tygodnie temu mialam CC na Ujastku. Nikogo nie musisz oplacac! Opieka jest bardzo dobra. Gdy zostalam przyjeta na oddzial i czekalam w pokoju przedporodowym na CC przyszla pani piel. anastezjologiczna i poinformowala mnie co sie bedzie dzialo, jakie i dlaczego proponuje znieczulenie i zapewnila ze do konca dnia (przyjeta zostalam o 8 rano) bedzie sie mna opiekowac, podawac srodki przeciwbolowe, pomoze sie umyc itd. Faktycznie tak to wygladalo Pani do tego byla bardzo serdeczna. Za nia przyszedl moj lekarz ginekolog - rownia mily i zyczliwy i pani anastezjolog - mila i zyczliwa i wszyscy tak jak dokladnie informowali co sie bedzie dzialo i zapweniali o pomocy tak tez wszystko wykonywali. Nic nie placisz - oni to zapewniaja Czulam, ze na prawde sie interesuja tym jak sie czuje, sluchaj co mowie i staraja sie mi pomoc przejsc przez to jak najlepiej. Polecam i pozdrawiam elioli Odpowiedz Link
zuas23 Re: CC UJASTEK- KRAKÓW 18.02.05, 12:56 Bardzo dziekuje za informacje. Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link