Dodaj do ulubionych

logopeda olsztyn

05.04.11, 15:25
Szukam dobrego logopedy w Olsztynie.. Czy ktoś może polecić dobrego lekarza??
Obserwuj wątek
    • hanuta1982 Re: logopeda olsztyn 05.04.11, 21:48
      Witam, w pawilonie rehabilitacyjnym przy Szpitalu Dziecięcym przyjmuje pani doktor Małgorzata Moszyńska-Dumara. Zajmuje się leczeniem dzieci z rozszczepami. A w jakim wieku masz dziecko? Mój synek ma 2,5 roku.
      • franciszeksyla Re: logopeda olsztyn 06.04.11, 00:02
        Witam,
        jestem z okolic Iławy, Pania logopedkę mamy z Bratiana - super dziewczyna miała praktykę u pani Pluta-Wojciechowskiej. W wyniku jej "opieki" Franuś z mową rozwia sie jakby wogóle nie miał rozszczepu - co potwierdza każdego miesiąca dr Radkowska :)
        Franio ma 13 miesięcy.
        Pozdrawiam
        Sylwia
        • kajkapaw Re: logopeda olsztyn 06.04.11, 07:47
          Dzięki. Moja mała ma 10 i pol m-ca i czeka na pierwsza wizyta u logopedy, stąd moje pytania, bo nie wiem gdzie sie najlepiej udać.. Dzięki za odpowiedź.
    • mwxxx7 Re: logopeda olsztyn 24.04.13, 02:13
      Witam, bardzo fajną neurologopedkę, ma niesamowite podejście do dzieci i widzę postępy u mojego dziecka. córka bardzo chętnie uczestniczy w zajęciach,wręcz pyta się kiedy idzie na kolejne. Na co dzień pracuje z dziećmi więc jest osobą kompetentną pod względem logopedycznym i pedagogicznym. Ja dowiedziałam się przypadkiem o jej gabinecie, z tego co wiem prowadzi też wizyty domowe.Dla ułatwienia przesyłam link i polecam.

www.facebook.com/pages/Gabinet-logopedyczny-Nina/230758967059011?fref=ts
    • crd_olsztyn Re: logopeda olsztyn 31.10.13, 09:50
      W centrum Rozwoju dziecka w Olsztynie.jest logopeda z tym że trzeba by było sie dowiedzieć czy zajmuje sie akurat rozszczepem. Namiary w linku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka