kajkapaw 05.04.11, 15:25 Szukam dobrego logopedy w Olsztynie.. Czy ktoś może polecić dobrego lekarza?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanuta1982 Re: logopeda olsztyn 05.04.11, 21:48 Witam, w pawilonie rehabilitacyjnym przy Szpitalu Dziecięcym przyjmuje pani doktor Małgorzata Moszyńska-Dumara. Zajmuje się leczeniem dzieci z rozszczepami. A w jakim wieku masz dziecko? Mój synek ma 2,5 roku. Odpowiedz Link
franciszeksyla Re: logopeda olsztyn 06.04.11, 00:02 Witam, jestem z okolic Iławy, Pania logopedkę mamy z Bratiana - super dziewczyna miała praktykę u pani Pluta-Wojciechowskiej. W wyniku jej "opieki" Franuś z mową rozwia sie jakby wogóle nie miał rozszczepu - co potwierdza każdego miesiąca dr Radkowska :) Franio ma 13 miesięcy. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link
kajkapaw Re: logopeda olsztyn 06.04.11, 07:47 Dzięki. Moja mała ma 10 i pol m-ca i czeka na pierwsza wizyta u logopedy, stąd moje pytania, bo nie wiem gdzie sie najlepiej udać.. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link
mwxxx7 Re: logopeda olsztyn 24.04.13, 02:13 Witam, bardzo fajną neurologopedkę, ma niesamowite podejście do dzieci i widzę postępy u mojego dziecka. córka bardzo chętnie uczestniczy w zajęciach,wręcz pyta się kiedy idzie na kolejne. Na co dzień pracuje z dziećmi więc jest osobą kompetentną pod względem logopedycznym i pedagogicznym. Ja dowiedziałam się przypadkiem o jej gabinecie, z tego co wiem prowadzi też wizyty domowe.Dla ułatwienia przesyłam link i polecam. www.facebook.com/pages/Gabinet-logopedyczny-Nina/230758967059011?fref=ts Odpowiedz Link
crd_olsztyn Re: logopeda olsztyn 31.10.13, 09:50 W centrum Rozwoju dziecka w Olsztynie.jest logopeda z tym że trzeba by było sie dowiedzieć czy zajmuje sie akurat rozszczepem. Namiary w linku Odpowiedz Link