Dodaj do ulubionych

Ortodonta Wroclaw.

18.04.11, 16:59
Czy ktos moze slyszal opinie lub leczyl dziecko w klinice OrthoSmile we Wroclawiu. Jestem ze Swidnicy i do Wroclawia mam dosyc blisko i w zwiazku zastanawiam sie nad ta klinika.
Nie powiem - strona wyglada bardzo zachecajaco.
www.orthosmile.pl/index.php?id=2
www.orthosmile.pl/index.php?id=2
Obserwuj wątek
    • mama-wiktorii Re: Ortodonta Wroclaw. 19.04.11, 10:03
      Słyszałam o tej klinice. Nawet zastanawiałam się, czy nie leczyć tam córeczki. Ale narazie jeżdżę na Krakowską do dr Szeląg. Tam podpisałam umowę na leczenie. Mamy już aparat ruchomy na ząbki. Wszystko jest bezpłatne i wydaje mi się, że na wysokim poziomie - przecież jest to poliklinika Akademi Medycznej (teraz chyba Uniwersytetu Medycznego). Dlatego teraz czekam na jakieś postępy w leczeniu i póki co nie wydaję niepotrzebnie pieniędzy.
      • jagodaaa27 Re: Ortodonta Wroclaw. 19.04.11, 18:48
        Ja wlasnie musze wydac pieniadze,bo mieszkam w Wielkiej Brytanii i nie moge leczyc dziecka na NFZ w Polsce niestety.Tutaj nie moge liczyc na zadna sensowna pomoc ,jesli chodzi o ortodonte,a tym bardziej u dziecka 2-3 letniego. Jestem ze Swidnicy i dlatego szukam kogos we Wroclawiu, bo mam stosunkowo niedaleko.
      • blond-i0288 Re: Ortodonta Wroclaw. 17.04.12, 17:59
        Ja także jeżdżę do Wrocławia na krakowska tylko ze do dr. Ogińskiego i mino ze nie jest to prywatne leczenie uważam ze odbywa sie naprawde na wysokim poziomie jetem zadowolona widać efekty naprawdę!
        • paciu08 Re: Ortodonta Wroclaw. 19.01.17, 11:23
          I ja jeżdżę na ul. Krakowską do dr. Ogińskiego jak dla mnie to zasługuje na medal. Naprawde sie stara i dba zeby wszystko było jak najlepiej. Nawet nasz chirurg z Polanicy był w szoku z szybkich rezultatów poprawy zgryzu u syna. POLECAM :)
          • ulunia_dominiczek Re: Ortodonta Wroclaw. 03.02.17, 12:21
            Słyszałam ,że jeżdżą dzieci z rozszczepem do OrthoSMILE. i chyba pani doktor pracuje także w Politechnice.Sama kiedyś się tym interesowałam.Ale leczymy sie w Poznaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka