Gość: Shando IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 11:58 I ma usta jak kaczuszka :D!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m@m Re: Legolas jest słodki IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 12:02 ale jest ciota, nie widzialas ze on nie umie biegac!!!!!! arghhhhhhh.... :O/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potworek Re: Legolas jest słodki IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:24 Jeśliby Orlanda Bloom zostawił sobie te elfowate włoski i umiał perfekcyjnie strzelać z łuku to byłoby SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahila Re: Legolas jest słodki IP: *.astercity.net / 10.133.131.* 07.03.02, 23:52 a mi Orlando B. w roli Legolasa się podobał.Na początku,zanim obejrzałam film, to miałam jakieś tam zastrzezenia, ale wszystko się już zmieniło.Porusza się jak elf, mówi jak elf, jest niestrdzony jak elf.... no i to strzelanie z łuku - genialne :) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Legolas jest słodki 04.04.02, 10:52 To nie jest Legolas Zielony Liść, syn króla elfów z Mrocznej Puszczy Thranduila , tylko jakiś długowłosy automat do miotania strzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Legolas jest słodki IP: *.net.bialystok.pl 04.04.02, 12:39 Ano, słodki. Jak budyń z soczkiem. Kakao z pianka i krem...* Razem. *to nie moje, tylko cytacik...Acz pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Legolas jest słodki IP: 217.97.138.* 04.04.02, 12:50 cos mi się tak kojarzy, że na końcu cytatu powinno być "...i ptys" ??? :-))) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arwena Re: Legolas jest słodki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 13:26 zaraz zaraz... temat powinien chyba brzmiec:orlando bloom jest slodki ???? ps jak mozna mowic, ze legolas w filmie jest jak karabin maszynowy skoro pokazali go lacznie przez 3 minuty??? ja jeszcze nie jestem w stanie ocenic jego gry aktorskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Legolas jest słodki IP: *.net.bialystok.pl 05.04.02, 10:30 A, faktycznie. Sprawdziłam. Pozdr czytelniczkę Musierowcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Legolas jest słodki IP: 217.97.138.* 05.04.02, 11:02 :-))))))) i wzajemnie!!! :-))))))))))) a Legolas (a raczej aktor grający) jest...uroczy............. Odpowiedz Link Zgłoś