Dodaj do ulubionych

...ś..śśś...śśśśś..roda.., noooo....!

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 07:38

Witojcie !!!
Widzę, że *okazji* nie brakuje...! :-) ....- słów, oczywiście...!
Dziwacznych nieco, ale baaardzo treściwych...., w treści !!! :-)

No, jak tam ???!
U mnie pogoda taka więcej cudownie niezdecydowana. Raz piękne, olśniewające
słonće, a zaraz chmurki, szarość-burość - oby dwa !

A tak a'propos dawniejszych filmów fantasy. Jak Wam się podobało "Willow" ?
"Swojego" czasu, był to mój jeden z ukochanych filmów. Obejrzałam go 11 raz !

:-)))

Obserwuj wątek
    • Gość: Nala ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 07:42

Chyba mam przerwę w życiorysie !!!!!!
      Byłam przekonana!!!!! że jest środa !!!!!!!!!!

To co ??? Kto zakłada "wątek" - czwartek ???
      Ja nie mam odwagi ....! :-(

• Gość: Meve Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 09:09
        Myślę, że ten może być w,atek
        Szyk przestawny w zdaniu dzisaj mam
        W ogóle niezbyt OK
        - spać, mała chyba znowu!!! katar
        Kurde
        I gruba jestem musze się odchudzić!!!!
        Cholera
        Meve wulgarna
      • okazja Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! 06.06.02, 09:22
        literki literki ...male roboczki paplaczki..... zajetym poszukiwaniami w
        archiwonach ..... zaskoczon celnoscia paplaszcza
        lepniakowatego...... "poniedzialek zaczyna sie w niedziele" ...... ktory cykl
        nie wazne...... to co wewnatrz pancerza wazne ..... co w synetezie przez gornen
        otwor wylata wazne......
        • Gość: tiges Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: *.silvershark.com.pl 06.06.02, 09:49
          Nala zyje w innym strumieniu czasoprzestrzeni ;) jest zywym dowodem na
          prawdziwosc teorii eisteina ;) .. szkoda ze u niej piatku nie ma, to by podala
          numery totolotka ;)))
          • Gość: Nala Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 09:58

...ooo nieee...! ..sie nie podejmuję żadnego wieszczenia numerów !!! ..nawet
            totolotka !!! Potem będziecie mnie ścigać !!! ..a po co mi to ..??? :-(

Mevuniu droga ! Kochanego ciałka nigdy dosyć !!! :-)
            Mnie wciąż powtarzają, że jako przyrząd służący do wieszania, wieszakiem zwany,
            mogę zrobić karierę !!! Nie wiem.... ??? Nie próbowałam... !!! :-( ...i nie
            będę...! :-(
            A czy to w ogóle moja wina ..???????????????
            Sie nie znają, i tyle !!! :-)))
            • Gość: monia Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: 217.97.138.* 06.06.02, 10:16
              Pewnie, że nie twoja wina...Zwłaszcza, że robisz wszystko, aby za wieszak NIE służyć...Co prawda
              wygląda na to, że należysz do tych szczęsliwych istot co to jedzą i nie tyją. Istot odmiany żeńskiej,
              oczywiscie...Bo mój miły apetyt słuszny posiada no i lubi pochłaniać pyszne rzeczy w dużych ilosciach,
              twierdząc przy tym, że ON nie tyje...starając się nie zauważać pewnej zupełnie zbędnej oponki w
              okolicach pasa. Ale niedawno zaczął biegać...ciekawe...
              • Gość: Nala Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 10:35

Moniaczku kochana! Jeśli stojąc [w pozycji pionowej :-)))], Twój miły jest w
                stanie, nie pochylając głowy!, zobaczyć...., eeee...., ten..., no...., te...,
                np. swoje stopy, to jest wszystko w porządku !!!!!!!! :-)))))
                A ta "oponka" w okolicach psa, tfuuuu...!, pasa ! może być baaardzo pomocna np.
                podczas pływania !!!! :-)
                • Gość: Nala Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 10:37

....tzn. nie....!!! ...pochylając głowę, ale w granicach "rozsądku" !!!!!!!!
                  • Gość: monia Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: 217.97.138.* 06.06.02, 11:05
                    Nalu, mój miły ma baaardzo słusznych rozmiarów..tego...no....a, stopy..Naprawdę duże..:-))) No i w ogóle - cały
                    jest duży - więc górna połowa nie musi się pochylać aby zobaczyć dolną. No ale przy jego wzroscie musiałby
                    być chyba w 11 miesięcznej ciąży aby nie móc zobaczyć..no, stóp. :-))))
                    Ciekawe, jakim cudem Meve doszła do wniosku, że jest gruba...Kiedys podawała swoje parametry - no
                    cóż....rzekłabym, że jest niewielka :-)))
                    • Gość: Nala Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:14

:-)))))))))))))))))))))))))
                      Tak obrazowo opisałaś tą jego "oponkę", że pomyślałam o baaaaardzo słusznej
                      postawie.
                      No cóż ? Jak widzi, to dobrze !!!!!! ...a nawet - BARDZO DOBRZE !!!!!!!! :-)))

Ja z przykrością muszę się już z Wami pożegnać na dzisiaj !!! :-(((
                      Może juro znajdę się w normalnej czaso-przestrzeni (a swoją drogą - to która
                      to???) :-)))
                      Pa, pa ! Do jutra !

P.S. I nikt z Was, nie odpowiedział na moje pytanie !? :-(
                      (Patrz: 1 wątek)
                      • Gość: monia Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: 217.97.138.* 06.06.02, 11:29
                        No, cóż...obawiam się, że nie widziałam...żałuję, bo miałam zawsze ochotę, tylko się nie składało...Ciekawe czy
                        jest dostępne na kasecie. O matko, narobiłas mi apetytu...znowu...
                        no, pa, pa.....
                        • Gość: monia Re: MEEEVE!!! RUUUUDA!!! HEJ, HEJ !!!!!! IP: 217.97.138.* 06.06.02, 11:37
                          jestem taka samotna...:-(
                    • Gość: Meve Gruba Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:43
                      Gość portalu: monia napisał(a):

> Ciekawe, jakim cudem Meve doszła do wniosku, że jest gruba...Kiedys podawała sw
                      > oje parametry - no
                      > cóż....rzekłabym, że jest niewielka :-)))
                      Hmmm, 170 - to nie taka niewielka:)))
                      Ale tu chodzi o fałdki 2 - które mnie irutyją. Od dziś zero słodyczy - tzn
                      dokladie od rana jadę tylko na Honey Kraks:)))
                      Żadnych bułeczkech, smarowideł, serków, drożdżówek, batoników itp. Owoce i
                      chrupki. Fuj, ale piękna trza być:)))
                      No i ćwiczyć zaczęłam wczoraj. Zdyszałam się przeokropnie:)))
                      • Gość: monia Re: Gruba Meve IP: 217.97.138.* 06.06.02, 12:09
                        Oj, wiesz co - ten 1,70 to jakos mi umknął...:-)))
                        Te fałdki, jak rozumiem, NIE SĄ na rękach.???.:-))) Nic to, damy sobie z nimi radę.:-) Darujemy sobie te wszystkie
                        smakowite opisy - co prawda opisy nie tuczą, ale pobudzają apetyt...
                        Wiesz, ja się pozbyłam zbędnych 2-3 kilogramów już parę miesięcy temu, rezygnując PRAWIE radykalnie z
                        pewnych rzeczy, np. z pieczywa (no, chyba że ciemne, ze słonecznikiem) i z ziemniaków (no, chyba że u
                        tesciów, bo co mam tłumaczyć...), chipsów - które niestety uwielbiałam no i np. naszej przysłowiowej zasmażki
                        oraz masła z bułką tartą do np. kalafiorka...buuuuu. Trochę to trwało - ale waga drgnęła.
                        • Gość: Meve Re: Gruba Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 13:25

> Oj, wiesz co - ten 1,70 to jakos mi umknął...:-)))
                          > Te fałdki, jak rozumiem, NIE SĄ na rękach.???.:-)))

Niestety nie:(( Chociaż może dobrze:))
                          Gdzieś w okolicach jamy brzusznej i tzw talii:)))

> Wiesz, ja się pozbyłam zbędnych 2-3 kilogramów już parę miesięcy temu, rezygnuj
                          > ąc PRAWIE radykalnie z
                          > pewnych rzeczy, np. z pieczywa (no, chyba że ciemne, ze słonecznikiem) i z ziem
                          > niaków (no, chyba że u
                          > tesciów, bo co mam tłumaczyć...), chipsów - które niestety uwielbiałam no i np.
                          > naszej przysłowiowej zasmażki
                          > oraz masła z bułką tartą do np. kalafiorka...buuuuu. Trochę to trwało - ale wag
                          > a drgnęła.

Chipsów nie jadam z natury:)0 ale zostały jeszcze do zwalczenia te wszystkie małe
                          ciasteczka:))
                          Pieczywo ciemne - już to kiedys przerabiałam, trzeba znowu zacząć:))

• Gość: monia Re: Gruba Meve IP: 217.97.138.* 06.06.02, 13:33
                            No, to dobrze ci przynajmniej z chipsami. Ja, niestety uwielbiam wszystko, co jest słone i pikantne, ewentualnie
                            kwasne. Ciasta mogą dla mnie nie istnieć...gorzej z dobrą czekoladą lub cukierkami (no, krówki na przykład!!!).
                            Tutaj potrzebna jest, niestety silna wola...a z tą czasem są problemy! :-)))
          • okazja Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! 06.06.02, 10:05
            czas nie istnieje..... dla wiecznych istot
            • Gość: Jarek Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: 80.72.33.* 06.06.02, 11:26
              czasochlonnosc element zaden na drodze ku wiecznosci bywa... jednakowoz
              czasowozyjace w strachu przed nim zycie spedzaja... szczegolnie polowa z nich
              piekna zwana... o to ze wzgledu na wyglad... dziwy, dziwy, dziwy...
              • Gość: monia Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: 217.97.138.* 06.06.02, 11:31
                Rany kota - udzieliło ci się...Oj, to dzisiaj sobie nie pogadamy...
                Ja mogę PRÓBOWAĆ zrozumieć, ale nic więcej...baaardzo jednostronny kontakt...
                • okazja Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! 06.06.02, 12:34
                  pytactwo zadacwo rada ....odpowiedzia napasiona natychmiastczasorojnie
              • okazja Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! 06.06.02, 12:36
                potwierdzenie potwierdzenie zadowoloradosne..... czasochlonnosc straszliwoscia
                dlan okazuje ..... z obrotu na obrot coraz rozpadu blizsze..... funkcje
                logiczne im zaprzata a niweczy..... ot bladawce
                • Gość: monia Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: 217.97.138.* 06.06.02, 12:50
                  ...o ja cię kręcę....:-)))
                  ty o cos pytasz, czy też na jakies pytanie odpowiadasz...??? :-)))
                  Monia Zmartwiona Niemożnoscią Zrozumienia
                  (nie czytać: Tępa!)
                  • Gość: Meve Ja już tez się zakreciłam IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 13:21
                    papiery dokooła, telefony, czlowiek skupić się nie może
                    PS Nienawidzę Kraksów miodowych:)
                    • Gość: monia Re: Ja już tez się zakreciłam IP: 217.97.138.* 06.06.02, 13:30
                      A ja lubię Nestle Gold Flakes' y z miodem i orzeszkami (czyli po prostu płatki kukurydziane) z zimnym, chudym
                      mlekiem. Czy to twoje to cos podobnego?
                      • Gość: Meve Re: Ja już tez się zakreciłam IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 13:33

> A ja lubię Nestle Gold Flakes' y z miodem i orzeszkami (czyli po prostu płatki
                        > kukurydziane) z zimnym, chudym
                        > mlekiem. Czy to twoje to cos podobnego?:)))

Moje ulubione (ale akurat nie było ich w sklepie) to KANGUSY (Nestle).
                        Na sucho oczywiście, bo mleka mój organizm nie trawi, chyba że w homeopatycznych
                        dawkach:))

• okazja Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! 06.06.02, 13:45
                    w nieoznaczonosci skompana ..... wielosci watkow.... watek wielosci.... ktoz
                    zoczy ..... gotowochetnie elektrony mysli uporzadkowania wyglada .... racyjnosc
                    wykaze .... logicznomysliwie potwierdzi
                    • Gość: Jarek Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: 80.72.33.* 06.06.02, 15:21
                      okazja napisał(a):

> w nieoznaczonosci skompana ..... wielosci watkow.... watek wielosci.... ktoz
                      > zoczy ..... gotowochetnie elektrony mysli uporzadkowania wyglada .... racyjnosc
                      > wykaze .... logicznomysliwie potwierdzi

mnogosc watkow... mnogosc wymiarow... jako madromozgie twierdza... nie trzy, a
                      cztery z pewnoscia... a wiecej moze...
                      • okazja Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! 06.06.02, 15:48
                        wiele... mocnowiele..... wymiawrowszelakosci..... lepniaka mozgomachinka nie
                        rozumobejmuje ....

formy wyzsze refleksyjnosc napada samoswiadomosci wszelakiej.... jak bladawca
                        czasochwila przeraza .... jego twranie nietrwale ..... zaden po nim elektron
                        kwarka nie uroni.....
                • Gość: Jarek Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! IP: 80.72.33.* 06.06.02, 15:18
                  wydawactwo, ze oka mgnieniem zyc sie cieszyc wypada... ku przyszlemu przez
                  zegar mierzonemu nie patrza... tu i teraz... radoscia oczy pasc...
                  • okazja Re: ....łoooo Bosssiu !!!! PEWNIE !!! że czwartek !!! 06.06.02, 15:50
                    oni mgnieniem jedynie..... czasochwili na refleksyjnosc i rozumiectwo nie
                    starcza .... biednego bladawca cienie.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka