Gość: monia IP: 217.97.138.* 25.06.02, 09:52 ....ale tak do końca nie jestem o tym przekonana. Bezruch taki, jak w niedzielę. Żebym ja była pierwsza...???!!!! I musiała wątek zakładać...???!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 10:25 mryg, mryg lepniacze plemie wakacyjnosc odpoczynkowa rozpoczelo..... osobojednostki w czasie i przestrzeni zdyspersionowaly...... elektromechjednostka trwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: podobno wtorek... IP: *.silvershark.com.pl 25.06.02, 10:28 elf ciezko pracuje, bo w tym tygodniu musze wszystkie teksty oddac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 10:55 a ja gadm i gadam bo z pracownikiem od tygodni sie nie widzialam - więc nagadać się muszę A gadane to ja mam jak my wszystkie ..oj wszyscy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 11:09 Cóż to za pracownik. którego od tygodni w firmie nie było???? Czyżby urlopowany??? :-))) To nie wiem, czy mu zazdroscić - bo mógł odpoczywać - czy też współczuć - bo jest już po...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 11:14 Elfie - a co z twoją wizytą w Stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 11:25 no, tak...to już wiem, że możesz ją zaliczyć do udanych...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: podobno wtorek... IP: *.silvershark.com.pl 25.06.02, 11:47 A nio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 12:02 A nio - to brzmi dumnie...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 11:12 mryg, mryg.....elektromechjednostkę pozdrawiam....no cóż - ja się dopiero będę urlopowała a przedtem jeszcze praca mnie zaatakuje w okolicach piątku - wyciskając resztkę sił... A pogoda robi się mało zachęcająca....ja to mam farta...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 11:15 mryg pogoda zmiennosc losowa posiaduje..... mokrosc przepowiadaja a i powietrzotemperatura obwodow logicznych nijak nie przepali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 11:27 A daj ty mi spokój z taką zmiennoscią....czemu jak zbliża się mój urlop, to zawsze jest zmiana na gorsze???!!!!! Wrrrrrrr....Pechowa jestem osobojednostka, i tyle... Chociaż....trzeba się cieszyć, że trzęsień ziemii nie mamy..... Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 11:45 osobomechjednostka informacyja o trabowirach powietrznoatmosferycznych fotoreceptory lacno napasla..... azaliz prawdopodobienstwo trzesienia podloza bliskonano zera zdarzyc jednako sie moze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 12:01 No to fantastycznie!!!! Nareszcie ktos mi dodał otuchy!!!! No i w pełni mnie zrozumiał, oczywiscie....!!!! No, dzięki, po prostu!!!!!!! Nawet cię ofuknąć ciężko, bo czasem nie bardzo wiem, jakiego rodzaju końcówkę wybrać, tyyyy...:-))) Uważam że w cudnym kraju żyjemy bo - klimat mamy umiarkowany - nie posiadamy trzęsień ziemi - wulkanów - tornad i trąb (takich co to przestawiają miasta na mapie) więc uprasza się okazję o niepozbawianie mnie poczucia bezpieczeństwa... - wążów i żmijów jadowitych czyli kober - anakondów też - pająków grożnych i tych...no...skorpionów - a cholera to nas łapała jak oglądalismy mecze reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 12:13 elektromechjednostka manipulatorem w blaszysko piersiopancerzowe bic sie rozpoczyna..... azaliz pomimo braku zagrozen..... w lepniakowie polsko leper jakowys sie zalagl i spustoszenie wszelakowielkie czyni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:34 Leper=trzęsienie ziemi:)) hmm A Ty leniwcze Mioniakowaty, produkuj się, bo neidługo opuścisz łącza :))) U mnie nieźle- jeszcze tylko 4h h do końcai potem rosołek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 12:44 jak to - rosołek????? Czy to jakis szyfr...czy też mam to rozumieć dosłownie....????? Może bym się więcej produkowała ale mam przed sobą stosik papierzysk jakowys (wyciągi???co mnie obchodzą cudze wyciągi????) i cos mam z nimi zrobić...:-( Rany, 4 tygodnie bez Forum...??? A nie znikniecie mi w tym czasie???? Ech, no w lipcu mają mi w końcu założyć...ale kto ich wie...????? Ja ich nie wiem! :-))) Okazjo, nie wal się tak w te klatkę blaszaną bo hałas czynisz a ja cos dzisiaj drażliwa jestem...I nie wzywaj imienia Leppera bo cię nawiedzi...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 13:06 no rosołek, normalny z kury:))) z oczkami i marchewką w domku ale ale????? JAKIE CZTERY TYGODNIE??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO TO MA ZNACZYĆ ?????????!!!!!!!!!!! TŁUMACZ SIE NIECNOTO!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 13:34 Ooo, rosołek kurzęcy to dobra rzecz! A dodajesz włoską kapustę ???? ...tak tylko pytam, oczywiscie...:-))) No, co? Cztery tygodnie to cztery tygodnie! Miesiąc. 28 dni. 29 lipca JUŻ będę...:-))) A Ty, Królowo Meve kiedy znikasz??? I na ile??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:27 od 20.07- dwa tygodnie TYLKO!!!!!! Morza szum, ptaków śpiew. Zapraszam na winko białe np i fladerki smażone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:30 serio, jakbyście z Lubym byli zainteresowani, to daj znać, mailowo dalej pójdziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 14:33 och - to cudnie! A gdzie ten szum, ten ptak i ta fląderka - nad naszym, polskim??? Dziecięciem będąc zajadałam się tam karguleną smażoną. Rybka nieco plastikowa, ale bezpieczna, bo bez osci więc dla dzieci - wymarzona... Ja będę na swoim urlopie (to znaczy przez kawałek urlopu) spożywała zimne piwo oraz sielawkę smażoną... A może wędzoną też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:37 nad polskim, może jak będziecie ztych Mazur wracali, to trochę nie po drodze zahaczycie??:)) Albo w środku wycieczkę sobie zrobicie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 14:50 Wiesz, my w kilka osób będziemy pływali...Ale na wszelki wypadek mail'a sobie zapiszę...:-))) bo kto wie....:-))) ty sobie bezpiecznie leżysz na plaży, Mysza buduje zamek z piasku, Luby wciera ci olejek w plecy, aż tu nagle zza wydmy wygląda jakis babiszon i krzyczy: MEVE, NARESZCIE!!! WIEDZIAŁAM, ŻE TO T YYY!!!! TAK SOBIE CIEBIE WYOBRAŻAŁAM!!!! CIEBIE TEŻ!!! wrzrzeszczy dalej stwór, rzucając się twemu Lubemu na szyję - TO JAAA, MONIA!!!!!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 15:04 Babiszon :))) wchodzi na plażę, szuka, nagle partzy- jest takie wyniosłe, przemądrzałe, wydaje polecenia, czsami przerywając jedynie kopanie na plaży w poszukiwaniu skarbu- Mysza sypie uroczemu babiszonowi piasek do oczu, a Luby babiszona ma minę: "i po co tutaj przyjechaliśmy?" oraz :"wiedziłąem , ze tak będzie" :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 15:08 Ale i tak myślę, że się czegos obawiasz:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 15:16 Jasne! Ja taka raczej mało odważna jestem..:-))) Wyniosła kobita na plaży, ze zdawkowym usmiechem i w snobistycznym kostiumie...z nienaganną figurą..i będzie się na mnie patrzyła i myslała "Rany, ja tak czułam po tych postach że to jakas infantylna kretynka, no nieee...a mądre gazety pisały, że przez internet to tylko kłopotliwe znajomosci można zawrzeć...Co to za ludzie..???" ...No, bardzo nam miło było poznać...ale my już musimy lecieć...Mysza, daj mamie rączkę.....Tak, tak...do zobaczenia.. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 15:22 O Boże kostium snobistyczny kostium skąd ja teraz wezme snobistyczny kostium??? i za co?????bez paniki...bez paniki.. ....!!!!! A co to własciwie znaczy snobistyczny?? a, drogi na pewno i ten, no a la mode.. chyba musze zadzwonić do Królewskiego małzonka i powiadomić o naglym, niezbednym i dość dużym wydatku I niech mi nie mówi, że nie wie co to jest snobistyczny kostium! :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 13:11 elektromechjednostka dzwiekkofal jakowys nie prokuruje..... manipulatoryszcze miekkoguma okryla...... do zarodzi anormalnosci i bezlogicznosci wszelakiej primo voto leper elektromechjednostka poczucia zagrozenia nie recepuje..... pradzikiem nadobnym a paznokietnikiem ciongliwym go potraktuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 13:26 co to jest paznokietnik???????? Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 14:31 paznokietnik ciongliwy prezentuje soba narzedzie persfazyi bezposredniej..... sluzy do lagodnego usuwania keratynonarosli palcowych ..... przeznaczon do rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 14:55 Acha....O matko !!!!!!!!!!!!!!!! ...rozrywka, powiadasz..tak dosłownie???? Oj, to ja nie wiem, czy dobrze robię tak sobie z tobą luzacko gawędząc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PA IP: 217.97.138.* 25.06.02, 15:19 ....chyba się oddalam...do jutra, oczywiscie....:-))) papapapapa jolujolu...prosimy o własną wizję spotkania w tzw. realu...ciekawe...:-)))) Ruuuuda!!!! No, idę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: PA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 15:23 i jeszcze figure nienaganną - skad ja wezme nienaganną figurę??? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś