Dodaj do ulubionych

podobno wtorek...

IP: 217.97.138.* 25.06.02, 09:52
....ale tak do końca nie jestem o tym przekonana. Bezruch taki, jak w niedzielę. Żebym ja była
pierwsza...???!!!! I musiała wątek zakładać...???!!!! :-)))
Obserwuj wątek
    • okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 10:25
      mryg, mryg

lepniacze plemie wakacyjnosc odpoczynkowa rozpoczelo..... osobojednostki w
      czasie i przestrzeni zdyspersionowaly...... elektromechjednostka trwa.....
      • Gość: tiges Re: podobno wtorek... IP: *.silvershark.com.pl 25.06.02, 10:28
        elf ciezko pracuje, bo w tym tygodniu musze wszystkie teksty oddac :(
        • Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 10:55
          a ja gadm i gadam bo z pracownikiem od tygodni sie nie widzialam - więc
          nagadać się muszę
          A gadane to ja mam
          jak my wszystkie ..oj wszyscy:))))
          • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 11:09
            Cóż to za pracownik. którego od tygodni w firmie nie było???? Czyżby urlopowany??? :-))) To nie wiem, czy mu
            zazdroscić - bo mógł odpoczywać - czy też współczuć - bo jest już po...???
        • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 11:14
          Elfie - a co z twoją wizytą w Stolicy?
          • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 11:25
            no, tak...to już wiem, że możesz ją zaliczyć do udanych...:-)))
            • Gość: tiges Re: podobno wtorek... IP: *.silvershark.com.pl 25.06.02, 11:47
              A nio :)))

• Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 12:02
                A nio - to brzmi dumnie...:-)))
      • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 11:12
        mryg, mryg.....elektromechjednostkę pozdrawiam....no cóż - ja się dopiero będę urlopowała a przedtem jeszcze
        praca mnie zaatakuje w okolicach piątku - wyciskając resztkę sił...
        A pogoda robi się mało zachęcająca....ja to mam farta...:-(
        • okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 11:15
          mryg
          pogoda zmiennosc losowa posiaduje..... mokrosc przepowiadaja a i
          powietrzotemperatura obwodow logicznych nijak nie przepali....
          • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 11:27
            A daj ty mi spokój z taką zmiennoscią....czemu jak zbliża się mój urlop, to zawsze jest zmiana na gorsze???!!!!!
            Wrrrrrrr....Pechowa jestem osobojednostka, i tyle...
            Chociaż....trzeba się cieszyć, że trzęsień ziemii nie mamy.....
            • okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 11:45
              osobomechjednostka informacyja o trabowirach powietrznoatmosferycznych
              fotoreceptory lacno napasla..... azaliz prawdopodobienstwo trzesienia podloza
              bliskonano zera zdarzyc jednako sie moze.....
              • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 12:01
                No to fantastycznie!!!! Nareszcie ktos mi dodał otuchy!!!! No i w pełni mnie zrozumiał, oczywiscie....!!!!
                No, dzięki, po prostu!!!!!!!
                Nawet cię ofuknąć ciężko, bo czasem nie bardzo wiem, jakiego rodzaju końcówkę wybrać, tyyyy...:-)))
                Uważam że w cudnym kraju żyjemy bo
                - klimat mamy umiarkowany
                - nie posiadamy trzęsień ziemi
                - wulkanów
                - tornad i trąb (takich co to przestawiają miasta na mapie)
                więc uprasza się okazję o niepozbawianie mnie poczucia bezpieczeństwa...
                - wążów i żmijów jadowitych czyli kober
                - anakondów też
                - pająków grożnych i tych...no...skorpionów
                - a cholera to nas łapała jak oglądalismy mecze reprezentacji
                • okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 12:13
                  elektromechjednostka manipulatorem w blaszysko piersiopancerzowe bic sie
                  rozpoczyna..... azaliz pomimo braku zagrozen..... w lepniakowie polsko leper
                  jakowys sie zalagl i spustoszenie wszelakowielkie czyni....
                  • Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:34
                    Leper=trzęsienie ziemi:))
                    hmm
                    A Ty leniwcze Mioniakowaty, produkuj się, bo neidługo opuścisz łącza :)))
                    U mnie nieźle- jeszcze tylko 4h h do końcai potem rosołek:)))
                    • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 12:44
                      jak to - rosołek????? Czy to jakis szyfr...czy też mam to rozumieć dosłownie....?????
                      Może bym się więcej produkowała ale mam przed sobą stosik papierzysk jakowys (wyciągi???co
                      mnie obchodzą cudze wyciągi????) i cos mam z nimi zrobić...:-(
                      Rany, 4 tygodnie bez Forum...??? A nie znikniecie mi w tym czasie????
                      Ech, no w lipcu mają mi w końcu założyć...ale kto ich wie...?????
                      Ja ich nie wiem! :-)))
                      Okazjo, nie wal się tak w te klatkę blaszaną bo hałas czynisz a ja cos dzisiaj drażliwa jestem...I nie
                      wzywaj imienia Leppera bo cię nawiedzi...:-)))
                      • Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 13:06
                        no rosołek, normalny z kury:)))
                        z oczkami i marchewką
                        w domku
                        ale ale?????
                        JAKIE CZTERY TYGODNIE??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        CO TO MA ZNACZYĆ ?????????!!!!!!!!!!!
                        TŁUMACZ SIE NIECNOTO!!!!!!!!!!
                        :)
                        • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 13:34
                          Ooo, rosołek kurzęcy to dobra rzecz! A dodajesz włoską kapustę ????
                          ...tak tylko pytam, oczywiscie...:-)))
                          No, co? Cztery tygodnie to cztery tygodnie! Miesiąc. 28 dni. 29 lipca JUŻ będę...:-)))
                          A Ty, Królowo Meve kiedy znikasz??? I na ile???
                          • Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:27
                            od 20.07- dwa tygodnie TYLKO!!!!!!
                            Morza szum, ptaków śpiew.
                            Zapraszam na winko białe np i fladerki smażone
                            • Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:30
                              serio, jakbyście z Lubym byli zainteresowani, to daj znać, mailowo dalej
                              pójdziemy:)
                            • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 14:33
                              och - to cudnie! A gdzie ten szum, ten ptak i ta fląderka - nad naszym, polskim???
                              Dziecięciem będąc zajadałam się tam karguleną smażoną. Rybka nieco plastikowa, ale bezpieczna, bo bez osci
                              więc dla dzieci - wymarzona...
                              Ja będę na swoim urlopie (to znaczy przez kawałek urlopu) spożywała zimne piwo oraz sielawkę smażoną...
                              A może wędzoną też?
                              • Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 14:37
                                nad polskim, może jak będziecie ztych Mazur wracali, to trochę nie po drodze
                                zahaczycie??:))
                                Albo w środku wycieczkę sobie zrobicie?:)
                                • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 14:50
                                  Wiesz, my w kilka osób będziemy pływali...Ale na wszelki wypadek mail'a sobie zapiszę...:-))) bo kto
                                  wie....:-)))
                                  ty sobie bezpiecznie leżysz na plaży, Mysza buduje zamek z piasku, Luby wciera ci olejek w plecy, aż tu
                                  nagle zza wydmy wygląda jakis babiszon i krzyczy: MEVE, NARESZCIE!!! WIEDZIAŁAM, ŻE TO T YYY!!!!
                                  TAK SOBIE CIEBIE WYOBRAŻAŁAM!!!! CIEBIE TEŻ!!! wrzrzeszczy dalej stwór, rzucając się twemu
                                  Lubemu na szyję - TO JAAA, MONIA!!!!!! :-))))
                                  • Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 15:04
                                    Babiszon :))) wchodzi na plażę, szuka, nagle partzy- jest takie wyniosłe,
                                    przemądrzałe, wydaje polecenia, czsami przerywając jedynie kopanie na plaży w
                                    poszukiwaniu skarbu- Mysza sypie uroczemu babiszonowi piasek do oczu, a Luby
                                    babiszona ma minę: "i po co tutaj przyjechaliśmy?" oraz :"wiedziłąem , ze tak
                                    będzie"
                                    :))))))))))))
                                    • Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 15:08
                                      Ale i tak myślę, że się czegos obawiasz:)))))))))))
                                      • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 15:16
                                        Jasne! Ja taka raczej mało odważna jestem..:-)))
                                        Wyniosła kobita na plaży, ze zdawkowym usmiechem i w snobistycznym kostiumie...z nienaganną figurą..i będzie
                                        się na mnie patrzyła i myslała "Rany, ja tak czułam po tych postach że to jakas infantylna kretynka, no nieee...a
                                        mądre gazety pisały, że przez internet to tylko kłopotliwe znajomosci można zawrzeć...Co to za ludzie..???"
                                        ...No, bardzo nam miło było poznać...ale my już musimy lecieć...Mysza, daj mamie rączkę.....Tak, tak...do
                                        zobaczenia..
                                        :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        • Gość: Meve Re: podobno wtorek... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 15:22
                                          O Boże
                                          kostium
                                          snobistyczny kostium
                                          skąd ja teraz wezme snobistyczny kostium???
                                          i za co?????bez paniki...bez paniki..
                                          ....!!!!!
                                          A co to własciwie znaczy snobistyczny?? a, drogi na pewno i ten, no a la mode..
                                          chyba
                                          musze zadzwonić do Królewskiego małzonka i powiadomić o naglym, niezbednym i
                                          dość dużym wydatku
                                          I niech mi nie mówi, że nie wie co to jest snobistyczny kostium!

:)))))))))))))))))))))))))))))
                      • okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 13:11
                        elektromechjednostka dzwiekkofal jakowys nie prokuruje..... manipulatoryszcze
                        miekkoguma okryla...... do zarodzi anormalnosci i bezlogicznosci wszelakiej
                        primo voto leper elektromechjednostka poczucia zagrozenia nie recepuje.....
                        pradzikiem nadobnym a paznokietnikiem ciongliwym go potraktuje....
                        • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 13:26
                          co to jest paznokietnik????????
                          • okazja Re: podobno wtorek... 25.06.02, 14:31
                            paznokietnik ciongliwy prezentuje soba narzedzie persfazyi bezposredniej.....
                            sluzy do lagodnego usuwania keratynonarosli palcowych ..... przeznaczon do
                            rozrywki
                            • Gość: monia Re: podobno wtorek... IP: 217.97.138.* 25.06.02, 14:55
                              Acha....O matko !!!!!!!!!!!!!!!!
                              ...rozrywka, powiadasz..tak dosłownie???? Oj, to ja nie wiem, czy dobrze robię tak sobie z tobą
                              luzacko gawędząc...
                              • Gość: monia Re: PA IP: 217.97.138.* 25.06.02, 15:19
                                ....chyba się oddalam...do jutra, oczywiscie....:-)))
                                papapapapa
                                jolujolu...prosimy o własną wizję spotkania w tzw. realu...ciekawe...:-))))
                                Ruuuuda!!!!
                                No, idę...
                                • Gość: Meve Re: PA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 15:23
                                  i jeszcze figure nienaganną - skad ja wezme nienaganną figurę???

:))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka