Gość: Aneczka IP: *.chello.pl 24.05.03, 21:34 Carrie ! Jesteś the best ! THE BEST ! Keanu Reeevs gra słabiutko, Morfeusz stroi nadymanego filozofa, a agent Smith nawet do pięt Ci nie dorasta ! Carrie , jesteś wielka ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktośśśśśś :P Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 14:07 Ona jest beznadziejna!!!Słabo gra!!!I wogóle do kitu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
curtiz Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) 25.05.03, 16:05 A ja się w Carrie kocham. Rewelacyjna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 16:01 Carrie jest świetna, stworzona do roli Trinity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.uni.opole.pl 27.05.03, 19:37 Nie wiem co wy w niej widzicie... Nawet pasuje do tej roli, ale ta babka jest po prostu brzydka. I ma krzywy nos (trochę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas256 Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.acn.waw.pl 28.05.03, 23:20 mi sie tam podoba :) dziwne ze ni epodali ze grala jeszcze w serialu FX (na podst. filmu o tym samym tytule), ktory mi sie calkiem podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maupa Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.03, 19:49 Gość portalu: Elvis napisał(a): > Nie wiem co wy w niej widzicie... Nawet pasuje do tej roli, ale ta babka jest > po prostu brzydka. I ma krzywy nos (trochę). Hmm, no cóż urodna z pewnościa nie jest, chyba przez te wąskie usta. A w Matrixie do łez rozśmieszyła mnie scena z zazdrością o pocałunek Neo z inną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.man.rsk.pl 31.05.03, 20:29 Po pierwsze nie zgadzam sie z jedną z tych opiń, bo Keanu gra świetnie (i sam jest świetny :-)). Ona tez gra super. Ona i Keanu sa zawaliści !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Qwerty Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.06.03, 16:38 No to namnozy nam sie teraz w naszym polskim "matriksie" kopii Trinity. Jak dla mnie ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oblech Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 15:35 Kiedy się jej dokładnie przyjrzeć to nie jest bardzo ładna, ale ogólnie jest taka jakaś przyjemna, sympatyczna,czy coś. Carrie-Anne podoba mi się najbardziej ze wszystkich aktorek jakie dotąd widziałem. A może nawet ze wszystkich kobiet. Nie bardzo da się to wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maud Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.gliwice.pl 04.06.03, 12:04 Carrie jest super. Gra rewelacyjnie, i ma laska urodę mimo swego wieku. Miło się ogląda film z jej udziałem, gdyby zamiast niej zagrała Jenifer Lopes to Matrix by splajtował. GRATULACJE DLA Carrie-Anne Moss!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~Trinity~~ Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.malczyce.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 12:12 Carrie Anne-Moss jest najlepszą zagraniczną aktorką!!!!!!!! Zazdroszczę Stevenowi Royowi:)))Ma w sobie to "coś",którym przyciąga ludzi:).Jest po prostu cool!!!!!!! Ps.I oby tak dalej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: 193.0.117.* 08.06.03, 19:25 Carrie-Anne to bardzo interesująca kobieta. Wreszcie coś mnie zaciekawiło! Wreszcie ktoś się wysilił na bycie interesującym! Ma wszystkie cechy kobiecości: jest inteligentna, erotyczna i ciepła. Jest też samodzielna i odważna. Lubię ją w tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: 193.0.117.* 22.06.03, 20:03 Jest niezwykle piękna, ma osobowość, ma klasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burbonka Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.chello.pl 23.06.03, 22:04 może nie jest piękna ale niezwykła..sama bym taka chciała być jak ona.i nikogo innego sobie w tej roli nie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_szym Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 15:58 jest niesamowita. Piękna,tajemnicza, posiada talent, jest wspaniała. Bez niej ten film nie byłby taki sam. Carrie-Anne jesteś extra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fluffy Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: *.gen.twtelecom.net 03.08.03, 23:23 w drugiej czesci widac ze juz jej piendziesiona idzie zmarszczki na twarzy... po prostu jest stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki Re: Carrie-Anne Moss (Trinity) IP: 62.221.7.* 13.08.03, 21:01 Carrie jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś