Gość: marta IP: *.mad.east.verizon.net 16.09.04, 04:25 i czy w ogole znalazlabym prace w W-wie i za ile. specjalizuje sie w narzedziach case-owych do AS/400. zarabiam (USA) 100K roczie (full time) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shantimea Re: ile moglabym zarobic jako informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 09:51 to zalezy czy jestes w tym dobra, jaki masz staż, znajomości...trzeba miec tez trochę szczęścia, żeby sie zalapac do dobrej robotkiw tym fachu...zarobki są różne, zalezy od firmy, rozbieżność jest spora od 1500 do kilku tysięcy nawet (7, 8, 9 tyś)znam tez takich...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: ile moglabym zarobic jako informatyk IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.09.04, 12:13 znam rynek warszawski.Sadze ze max. na poczatek , to 1200zl/miesiac(okolo 400$) czyli na rok okolo 5000$.Jest jeden warunek musisz sie podobac szefowi i byc wyzwolona, tzn. musisz dawac mu satysfakcje(jak to mowia w USA -musisz dobrze robic "clintonka"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: ile moglabym zarobic jako informatyk IP: *.mad.east.verizon.net 16.09.04, 13:34 a co jak szefem jest kobieta ? A zreszta nie wyglada to za ciekawie. nie mam juz zadnych znajomosci w W-wie. Tu jestem project leader takze musze byc dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdasf Re: ile moglabym zarobic jako informatyk IP: 62.29.248.* 16.09.04, 14:09 to wtedy minetke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: ile moglabym zarobic jako informatyk IP: *.skane.se 17.09.04, 04:17 Jezeli szef jest gejem to ja sie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś