Dodaj do ulubionych

pizzeria Piccolo

06.09.04, 18:47
Podobno złocieniecka pizzeria otrzymała jakąś nagrodę za swe wyroby. Czy ktos
cos wie na ten temat
Obserwuj wątek
    • 33kk Re: pizzeria Piccolo 06.09.04, 21:09
      O nagrodzie nic nie wiem.Ale jest schludna i dość tania.
      • pikpok0 Re: pizzeria Piccolo 07.09.04, 17:26
        fakt. I jedzonko jest dość smaczne .........
        • keyzan Re: pizzeria Piccolo 07.09.04, 22:30
          pikpok0 napisał:

> fakt. I jedzonko jest dość smaczne .........

Mniamuśne spożywactwo, choć czasem trafi się spodzik zakalec. Ale brawo za to
          co na cieście, za wystrój wnętrza - batiki w oknach, stylizacja swojska.
        • keyzan Re: pizzeria Piccolo 07.09.04, 22:32
          Acha, przydałoby się wyjść z nastrojem na zewnatrz.Plastikowe krzesełka i
          stolik na chodniczku sa juz w zupełnie ...kiczowatym wydaniu, o czystości nie
          wspominając.I jeszcze te pajaki na oknach spelzające po szybach wprost na
          stolik i do pizzy tez.
          Coś z drewna na chodniczek i czyściej.Byłoby miluchno.
          • selion Re: pizzeria Piccolo 08.09.04, 09:02
            Pizzeria bardzo miła, przyjemny, wręcz rodzinny klimat, dobre jedzonko :)
            W Drawsku pizzeria niby fajna, jednak przebywając w niej czuję się
            przytłoczona, głośno, napalone, każdy każdego obserwuje, a później nie muszę
            znajomym mówić, że byłam w pizzeirii, bo oni już wiedzą nawet co jadłam, to
            chyba ten "małomiasteczkowy kompleks". A nie daj Boże, że coś ci spadnie, albo
            przewrócisz szklankę, ubaw dla miasta na cały tydzień.
          • 33kk Re: pizzeria Piccolo 08.09.04, 09:56
            Miejmy nadzieję,że po zamknięciu ulicy kiedy gotowy będzie deptak to się zmieni
            i nie będzie plastikowych stolików tylko estetyczne "ogródki gastronomiczne".
            • keyzan Re: pizzeria Piccolo 10.09.04, 18:49
              Do lata daleko.Zażartuje,ale mam nadzieję cichą,że ,,powitanie Złocienca" w
              przyszłym roku będę mogła rozpocząc od spożycia w miłej scenerii smacznej pizzy
              na świeżym powietrzu pprzed Piccolo.Nie ma nic lepszego po długiej podrózy
              przez cała Polskę jak przekąska w Piccolo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka