seksualnyklusownik 05.02.04, 23:29 Chcialem tylko sprawdzic, czy bede "misial poprawic to slowo, bo zostanie wykropkowane". Ale nie. Moze ktos chce wiec sie wypowiedziec na ten temat? Chyba ciekawszy niz Niemen Czeslaw. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo271 Re: Pipa 05.02.04, 23:34 ...Swietny temat! Bez Czesia Niemena i szkoly dla dzieci! Ale PIPA!........ Odpowiedz Link
xurek propozycja :)))) 05.02.04, 23:34 trzy posty w ciagu trzech minut - moze sie panowie na chata udacie :)))? A ja zaraz ide spac, tylko sie jeszcze naupajam moim watkiem adoracyjnym, Ertes, az nie wiem co powiedziec, co mi sie rzadko zdarza :)) Xurek Odpowiedz Link
lolo271 Re: propozycja :)))) 05.02.04, 23:36 xurek napisała: > trzy posty w ciagu trzech minut - moze sie panowie na chata udacie :)))? > > A ja zaraz ide spac, tylko sie jeszcze naupajam moim watkiem adoracyjnym, > Ertes, az nie wiem co powiedziec, co mi sie rzadko zdarza :)) > > Xurek ___________ ...Xurek nie pipuj!......... Odpowiedz Link
xurek Lolo, ja wiem, 05.02.04, 23:39 ze od wywalenia Alaskanki brak ci worka do bicia, ale niestety, nie posluze dlugo, bo jak juz mowilam, zaraz udam sie na spoczynek. Wiec sie pospiesz :))))))) Xurek Odpowiedz Link
lolo271 Re: Lolo, ja wiem, 05.02.04, 23:40 xurek napisała: > ze od wywalenia Alaskanki brak ci worka do bicia, ale niestety, nie posluze > dlugo, bo jak juz mowilam, zaraz udam sie na spoczynek. Wiec sie > pospiesz :))))))) > > Xurek ...Wracasz do swojego nagrobka?..........tylko pytam........... Odpowiedz Link
lolo271 Och Luzia......... 05.02.04, 23:44 ...dzis zycie me przegrane jest przegrane jest przez jedna noc............. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Tato nie wzdychaj 05.02.04, 23:46 bo Ziuta przyjdzie i przylozy miotla. Jak tam zdrowko? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
lolo271 Re: Tato nie wzdychaj 05.02.04, 23:48 luiza-w-ogrodzie napisała: > bo Ziuta przyjdzie i przylozy miotla. > Jak tam zdrowko? > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie > > ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((&ord > m;>¸. > .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯` > ·.¸.·´¯`·...¸><((((º> ___________________ ...Faj!!!! .......Swietnie pisza po angielsku?........... Odpowiedz Link
lolo271 Luzka!.............. 05.02.04, 23:52 ...Jestes przesadna,bisz sie 13-tki?............. Odpowiadaj! Odpowiedz Link
lolo271 Chyba Lusce skonczyl sie spacer............... 05.02.04, 23:58 ......i zamkneli cele.............dlatego nie odpowiada.........szkoda!..... Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Jaka Luzka? Jaka trzynastka? 06.02.04, 00:00 Tato, jest juz pozno, piszesz bzdury, kot zagonil mysz.. Odpowiedz Link
lolo271 Re: Jaka Luzka? Jaka trzynastka? 06.02.04, 00:01 luiza-w-ogrodzie napisała: > Tato, jest juz pozno, piszesz bzdury, kot zagonil mysz.. _____________________ ...Luzia?!................ Ales wyrosla!!! Odpowiedz Link
seksualnyklusownik PierdoI pipe - pij kompot ! 06.02.04, 00:01 kompot wymyslilem- 1/3 Fris vodka 2/3 black Cherry Juice,Freshly Pressed wchodzi jak cieple mleko kotu. Lod i wiecej wodki do samku. Odpowiedz Link
lolo271 Re: PierdoI pipe - pij kompot ! 06.02.04, 00:04 ...Nie pijam "wynalazkow"! Tylko czerwone wino! Odpowiedz Link
jutka1 Re: PierdoI pipe - pij kompot ! 06.02.04, 00:29 lolo271 napisał: > ...Nie pijam "wynalazkow"! > Tylko czerwone wino! ************ Tato.............................. no widac zes moj Tato!....................... stukam sie dobranocnie czerwonym winem, cmooook!!!!.................................... Twoja przybrana-- Corus-Jutus :)) ................................. Odpowiedz Link
seksualnyklusownik Re: PierdoI pipe - pij kompot ! 06.02.04, 17:16 lolo271 napisał: > ...Nie pijam "wynalazkow"! > Tylko czerwone wino! Dobry pomysl. Dzis doleje jeszcze wina. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Pipa 06.02.04, 09:55 eeee, Niemen ciekawszy sie okazal. Mozna sie bylo poklocic, a tu tylko pelna zgoda. Poza tym co tu bylo do wykropkowania? Pipa jako przedmiot potrzebny do spozywania piwa beczkowego to wielki wynalazek ludzkosci. Odpowiedz Link
basia553 Re: Pipa 06.02.04, 10:53 To jak z ksiazkami: im ciekawszy tytul, tym nudniejsza ksiazka :))) Odpowiedz Link
szfedka Re: Pipa 06.02.04, 11:11 no to zalezy... sa tacy ktorzy tym tematem sa baaaaardzo zainteresowani sa podobno rozne, tureckie, wodne, z drzwa wisniowego, nie wiem nie znam sie na tym a uzywanie takowej to dla wielu rytual sama lubie zapach choc nie uzywam ;) pipa po szwedzku fajka Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Pipa 06.02.04, 11:55 moze byc rowniez www.slownik-online.pl/kopalinski/c3889c1cd1d6572ec125657e0015cfba.php oraz, co wiem tez z wyszukiwarki, a zapomnialam (a nie powinnam, bo to jaja jak berety byly i nadal sa)- Panstwowa Inspekcja Pracy. Odpowiedz Link