ertes 11.03.04, 17:11 Tu szanowne panie mozecie sie klocic, bic i wyrywac wlosy. Uprasza sie o zakladanie t-szertow ktore bedziemy polewac woda. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xurek Ertes, Ty naprawde myslisz 11.03.04, 17:12 ze ja sobie dam wyrwac moje dluuugie wypielegnowane i bedace jedyna ozdoba wlosy? Z powodu jakiejs klotni? Ty wiesz jak dlugo ja je juz choduje? Co za gupi pomyls :))))))))))) Xurek Odpowiedz Link
ertes Re: Ertes, Ty naprawde myslisz 11.03.04, 17:14 Ufff cale szczescie ze nie zaprotestowalas przeciwko mokrej koszulce... Odpowiedz Link
xurek mokra koszulka mnie nie robi, 11.03.04, 17:16 pod warunkiem ze temperatura otoczenia przekracza 25 stopni. Ale walczyc moge co najwyzej w czepku i to pod warunkiem, ze wszystkie panie sie zobowiaza mnie go z glowy nie zdzierac. No i mam jeszcze jeden problem - jak sciagne okulary, to nie wiem, czy trafie :)))))))) Xurek Odpowiedz Link
ertes Re: mokra koszulka mnie nie robi, 11.03.04, 17:18 Alez nie ma problemu z temperatura. Wszystkie zainteresowane zapraszam do siebie gdzie od kilku dni mamy upalne lato z temperaturami powyzej 30C. Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Cat Fight 11.03.04, 17:15 hehehe, tez tak mysle. Gasnice jaka warto by miec pod renkom na te bardziej rozpalone.... T-szerty, stringi i siup na ring. A jak se ktora zazyczy to i jakim batem swisnac ja bez zadek mozna bedzie. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Cat Fight 11.03.04, 17:16 Ale Kran juz poszedl do fabryki (podniosl adrenaline i uciekl), to z kim ja sie mam bic? Z reszta ponurakow, co bez poczucia humoru nie maja odbicia w rzeczywistosci??? Wez przestan, ide powrzeszczec na dzieci, pomaga :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cat Fight 11.03.04, 17:18 ertes napisał: > Tu szanowne panie mozecie sie klocic, bic i wyrywac wlosy. > Uprasza sie o zakladanie t-szertow ktore bedziemy polewac woda. ******** tez cos... cos Ty ertes? ja i cat-fights????? ;)))))))) jaaaaaaaaaaa?????????? ;))))))))))))))))))) ja z rzadka tupiem wypedikiurowana nozkom, czasem walem bezlep torebeczkom panciowa marki Luis Vuitton....... a ostatnio recytuje polskiego motylka, ktorego znam juz na pamiec.... i zastanawiam sie gdzie kupic helu, zeby moj glos tez tak brzmial :)))))) Odpowiedz Link
ertes Re: Cat Fight 11.03.04, 17:21 Well, mozesz stac na sidelines pod warunkiem ze bedziesz w t-szerciku. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cat Fight 11.03.04, 17:26 ertes napisał: > Well, mozesz stac na sidelines pod warunkiem ze bedziesz w t-szerciku. ******* dla Ciebie Ertesie i tiszercik mokry wloze ;))))))))))) Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Cat Fight 11.03.04, 17:21 ale to trzeba jeszcze umiec latac! A w torebke (markowa) piescia w bialej rekawiczce chcesz??? :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cat Fight 11.03.04, 17:25 lalka_01 napisała: > ale to trzeba jeszcze umiec latac! > A w torebke (markowa) piescia w bialej rekawiczce chcesz??? > :-) ******** Lalko, no jestem Muszka czy nie?????? ;)))) Sprobuj tylko kurdebalans!!!!! bo siem odmachnem!!! :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ertes Re: Cat Fight 11.03.04, 17:26 kurna, taki fajny watek zalozylem a teraz musze jechac do pracy. Prosze zadnych fights podczas gdy ja bede stal w korku na friłeju. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Cat Fight 11.03.04, 17:27 to juz nastepny taki cwany. Babki rozpalone a wszystko w piora pojdzie! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cat Fight 11.03.04, 17:51 lalka_01 napisała: > to juz nastepny taki cwany. Babki rozpalone a wszystko w piora pojdzie! ******** Lalka, zawieszenie broni do czasu powrotu ertes ok? Albo do czasu mojego powrotu wieczorem (Glab nr1 przez wlasna nieuwage i wybiorcze sluchanie co do niej mowia zgodzila sie pojsc z szefowa na koncert, a niedosluchane bylo ze koncert dzisiaj - przedostatni wieczor przed wyjazdem - i to, ze jest to koncert muzyki kazachskiej. kurdebalans gdzie ja glowe mialam i jeszcze bede musiala 20 eurosow za te wontpliwom (ort.zam.) przyjemnosc zaplacic) Glab Numero Uno Odpowiedz Link
sabba ok 11.03.04, 18:02 chcecie walki macie walke, wkraczam na ryng w jednej rece trzymajac wlosy Xurka, niestety sztuczne taki sobie sprytny czepek z dlugimi gumowymi wlosami kupila i nie mam serca mu go zdzierac. No wiec w jednej rece wlecze sie Xurek w drugiej Muszka na lepie oraz Lalka, pod lewa stopa dyszy Basia a pod prawa wierci sie ...moze Anita? A ja jak ta Xena, zwyciezca pierwszej i ostatniej rundy i w ogole wszytkich rund, a Ertes se sika tym wezem i ma ubaw,:))))) A teraz czas dla dziennikarzy i fotografow:))) Odpowiedz Link
sabba Basiu 11.03.04, 18:15 przepraszam schodze ale to w takim razem zarzucam sobie Ciebie noga przez plecy:) Odpowiedz Link
maja92 Sabba 11.03.04, 18:25 Uwazaj, nie ogladaj tyle Xurkowego czepka, bo Cie miedzy oczy lupne!!!! Odpowiedz Link
sabba nie lupniesz 11.03.04, 18:31 bo jestem otoczona oslona promieniotworcza czy czyms takim kto sie zbliza tego poraza:) Odpowiedz Link
maja92 Lupne, lupne.... 11.03.04, 18:34 Ja mam takie zielone swiatlo laserowe (podpatrzone z kreskowek, ktore moje dzieci ogladaja) i kazda oslone promieniowa spenetrujem.... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lupne, lupne.... 11.03.04, 18:37 maja92 napisała: > Ja mam takie zielone swiatlo laserowe (podpatrzone z kreskowek, ktore moje > dzieci ogladaja) i kazda oslone promieniowa spenetrujem.... ******** no proszem a ta juz mi tu o penetracji, no!!!! ja Ci popenetruje za ochote na nogi ertesa, poczekaj, jak cie tu zaraz szpilkom od Manolo Blahnika spenetruje to sie nie pozbierasz!!!! ;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
maja92 Re: Lupne, lupne.... 11.03.04, 18:40 jutka1 napisała: > > > ja Ci popenetruje za ochote na nogi ertesa, poczekaj, jak cie tu zaraz szpilkom > > od Manolo Blahnika spenetruje to sie nie pozbierasz!!!! %%%% Jutka, E te szpilki firmowe to do bani - placisz za nazwe, a nie za jakosc.... Iiiii lup laczkiem z Salamandry pezlep;))))))))))) Odpowiedz Link
ertes Re: Sabba 11.03.04, 18:31 Ojezu, ale faceci traca! Tu jest sodomia i gomoria i kasumatra w jednym. Odpowiedz Link
sabba maja no dobra niech ci bedzie 11.03.04, 18:37 tylko poczekaj musze zejsc z Basi i poscic inne laski. a mnie odrastaja czlonki jakbys mi cos chciala uciac:) Odpowiedz Link
basia553 Re: Cat Fight 11.03.04, 18:37 A Ty Ertes przynajmniej fotografujesz pracowicie? Kurde, ale tu niewygodnie u Sabby na ramieniu! Chude to jakies, kosciste, to faktycznie jakas Xenia a nie kobietka:)) Odpowiedz Link
sabba chude???? 11.03.04, 18:46 Basiu specjalnie dla ciebie wtluszczyk zimowy (mam nazdieje) siem ubralam. W miedzyczasie cie jadak poscilam twarza na ziemie, przypraszam ale musialam oddac maji bo mnie przywalila laserem choc mialam zaslone dymna, psiakostka! Odpowiedz Link
basia553 Re: chude???? 11.03.04, 18:54 Swintucho! I jak ja teraz to blocko z nosa wydlubie?!?! Odpowiedz Link
jutka1 Re: chude???? 11.03.04, 23:08 basia553 napisała: > Swintucho! I jak ja teraz to blocko z nosa wydlubie?!?! ******** nie wiem co to blocko ale Basiu dama nie dlubie w nosie i nie wydlubuje znikond (ort.zam) hehehe ;))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: chude???? 12.03.04, 08:09 blocko to bloto, a ze Sabba rzucila mna pyskiem na döl, to skutek jak wyzej. Dobrze ze nie jestem dama, moglam w koncu wydlubac:))))) Odpowiedz Link
maria421 Re: Cat Fight 12.03.04, 08:20 Nosz kurka wodna , zostawic Was same na wieczor a juz sie za wlosy biora i torbami bezlep wala. Jutka, zeby takie bezlep Luisem Vuittonem cos dalo to nalezy w niego najpierw cegle wlozyc. Wlozyla? Xurek niech sobie przed wejsciem na ring warkoczyk zaplecie, jak regulamin nakazuje. Jak Basia powietrza "nie dostaje", to sie z niej natychmiastowo zlazi, a nie czeka na to, az zsinieje (punkt 5 § 3b regulaminu) Stringi sa nieregulaminowe, bo to cat fight a nie sumo. Koszulki polewane moga byc tylko w okresie od 15 maja do 15 wrzesnia. A w ogole poczekac z ta walka, bo jeszcze warunkow transmisji z Murdochem nie obgadalam, ceny za reklame tez nie. Jutkowa przeciez nie bedzie LV za darmo reklamowac. Musze zalatwic koszulki dla pan - z przodu Nike, z tylu Pirelli, na jednym rekawie gwiazda mercedesa, na drugim znak VW. Czapeczki czerwone z konikiem ferrari. A no i medale musze jeszcze dac wybic, hale sportowa zamowic i ceny biletow ustalic. Maria- menadzerka co sie na tym interesie dorobi. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cat Fight 12.03.04, 08:43 maria421 napisała: > Jutka, zeby takie bezlep Luisem Vuittonem cos dalo to nalezy w niego najpierw > cegle wlozyc. Wlozyla? ******** ano, dwie cegly kupilam na rogu od dziwnie wygladajacego dzentelmiena mruczacego kup pan cegle :)))) ja bardzo chetnie bede reklamowac co tam sobie chcesz, tylko umowic sie musimy w sprawie zaplaty. ;))))) Odpowiedz Link
basia553 Podanie 12.03.04, 08:48 o zmiane VW na BMW. Czy musza byc zalaczniki do podania? Odpowiedz Link
maria421 Re: Podanie 12.03.04, 09:15 basia553 napisała: > o zmiane VW na BMW. Czy musza byc zalaczniki do podania? BMW beda na majtkach- bokserkach, na lewej nogawce. Na prawej bedzie Volvo. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Podanie 12.03.04, 09:18 a moze zrezygnowac z podkoszulkow??? Bokserzy maja tak gustownie namalowane na pleckach (i klatkach) reklamy...Bedzie pasowac do bokserek. Odpowiedz Link
basia553 Re: Podanie 12.03.04, 09:30 Na BMW sie zgadzam, ale koszulki musza byc, bo Ertes chce przeciez podlewac:))) Odpowiedz Link
maja92 Re: Podanie 12.03.04, 10:56 A na rekawicach chcem sponsora Saab Scania umiescic? Ladny ten ich Gryf Mozna? (Lapowke dali - sliczna pod dom podwiezli) Odpowiedz Link