szfedka 14.07.04, 09:48 zajrzyj do skrzynki na gazecie prosze :) wspolforumowiczow przepraszam za wlasny watek dotyczacy korespondencji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja92 Szfedko, 14.07.04, 10:15 Odpisalam na priva!! Wspolforumowicze na pewno wybacza - toc to ludzie z wielka dusza!!! Odpowiedz Link
jutka1 co mi tu 14.07.04, 10:21 maja92 napisała: > Odpisalam na priva!! > > Wspolforumowicze na pewno wybacza - toc to ludzie z wielka dusza!!! *********** A wlasnie ze nie wybacze!!!!!!! Skandal i prywata!!!!!!!! Na watek korespondencyjny SIO!!!!!!! ;))))))))))))))))))))))) hehehehehehehehehehehehehe Odpowiedz Link
szfedka Re: co mi tu 14.07.04, 10:37 jutka1 napisała: > A wlasnie ze nie wybacze!!!!!!! Wyobraz sobie mnie i moj paluszek unoszacy sie do gory, skarbie :) Cmok Maja, dziekuje za odp - przechodzimy do prywatnej korespondencji i juz nie bedziemy sie oglaszac prawda ;) Cmok Odpowiedz Link
jutka1 Re: co mi tu 14.07.04, 10:40 szfedka napisała: > Wyobraz sobie mnie i moj paluszek unoszacy sie do gory, skarbie :) > Cmok ********** I o to mi chodzilo !!! :))) A teraz moj jutkowy paluszek krecacy sie wte i wewte :)))))) cmok, J.:) PiEs: Samolot nie spadl mi na kamienice. Moze szczescie sie odmienia?... Odpowiedz Link
maja92 Re: co mi tu 14.07.04, 10:42 szfedka napisała: > jutka1 napisała: > > > A wlasnie ze nie wybacze!!!!!!! > > Wyobraz sobie mnie i moj paluszek unoszacy sie do gory, skarbie :) > Cmok > > Maja, dziekuje za odp - przechodzimy do prywatnej korespondencji i juz nie > bedziemy sie oglaszac prawda ;) > Cmok %%%% Prawda!!! A ja, sierota, myslalam, ze wszystkie Polaki co we Chrancyji mieszkaja/mieszkali sa Obywatelami Wielkiego Serca: patrz Mickiewicz, Norwid, Slowacki. Ah Jutka - Tobie sie nie udzielilo?:-)))))))))))))))))))) (Wiem - Ty nie ich pokolenie, ale duch to duch - no nie???) Odpowiedz Link
jutka1 Re: co mi tu 14.07.04, 10:47 maja92 napisała: > A ja, sierota, myslalam, ze wszystkie Polaki co we Chrancyji > mieszkaja/mieszkali sa Obywatelami Wielkiego Serca: patrz Mickiewicz, Norwid, > Slowacki. > > Ah Jutka - Tobie sie nie udzielilo?:-)))))))))))))))))))) > > (Wiem - Ty nie ich pokolenie, ale duch to duch - no nie???) *********** bendem Norwidem !!............................................. bendem pisac z Wielkim Sercem............................................................ :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link