Dodaj do ulubionych

URGENT Admin

10.04.20, 06:31
Zostały upublicznione moje dane osobowe.
Oraz miejsce mojego dawnego zatrudnienia.
Żądam natychmiastowego usunięcia całego wątku.
JAKIM PRAWEM?
DLACZEGO NIKT MNIE NIE POWIADOMIŁ?
DLACZEGO NIKT MNIE NIE SPYTAŁ O ZGODĘ?
Obserwuj wątek
    • poloniaii Re: URGENT Admin 10.04.20, 13:59
      Stokrotko,
      Ponieważ Twoje dane osobowe były w pierwszym poście tego wątku, wykasowanie tego postu spowodowało usunięcie całego wątku.
    • ertes Re: URGENT Admin 10.04.20, 15:43
      Co narozrabialas?
      • minniemouse Re: URGENT Admin 11.04.20, 02:03
        ja nawet nie wiedziałam ze coś takiego było, wiec się Stokrotko nie denerwuj. ale i nawet jeśli mimo tego coś przypadkiem przeczytałam to, zapewniam cie cala moja mysia mocą, nigdy twoich osobistych danych nikomu nie zdradzę - choćby mnie kowidzim oddechem torturowali !

Minnie
        • kan_z_oz Re: URGENT Admin 12.04.20, 06:26
          Czyli co? Ktos wycial watek z ksiazka? Moja ksiazka?
          • kan_z_oz Re: URGENT Admin 12.04.20, 07:47
            Ok, widze, ze zginal caly watek. No coz, kiedys watek z ksiazka zostal skasowany bo nie byla dozwolona samo-reklama na Forum. Reklama nie byla dozwolona tylko wtedy dopoki nie zaczely sie pojawiac inne samo-reklamy wlaczajac, warsztaty i ich promocja ze wszystkimi danymi osobistymi, nazwiskami, miejscami i datami.

Oczywiscie mozna bylo zwrocic sie z prosba do autora zamiast krzyczec.Hahaha

Takie rzeczy jak ksiazka w wersji elektronicznej istnieje od lat ponad 8-miu na Amazon w wersji dostepnej kazdemu gdzie Amazon operuje, czyli juz obecnie w kazdym, punkcie tego globu. Zatrzymanie wycieku danych osobowcch jest wiec zupelnie niemozliwe. Prosba jednak zostala przyjeta i upewnie sie, ze jesli kiedys bedzie potrzeba z nia cos zrobic to z cala pewnoscia zostanie wykasowany wstep.
            To tak tylko w kwestii formalnej, czyli o 9 lat za pozno.
            • kan_z_oz Re: URGENT Admin 12.04.20, 10:00
              A juz zadanie pozwolenia na publikowanie "preface" napisanemu osobioscie i osobiscie podpisanego lat temu prawie 9 do ksiazki to szczyt.
              Szczytem jest tez teraz twierdzenie, ze sie nie wiedzialo.

Dzieki krzykowi kazdy wie, chodzi pewnie nie wie o co chodzi.

Zycze wesolych swiat osobie, ktora 'doniosla' Ci swoja wersje w swojej wlasnej interpretacji, wykorzystania danych, Co za ludzie!!!
              • ertes Re: URGENT Admin 12.04.20, 15:55
                hahaha a nie powiedzialem ze stokrotna znowu cos narozrabiala?
                Kania ja sie z toba zgadzam. Jak ktos pozwala sobie na publikowanie danych w ksiazkach, dodatkowo publikuje sie w facebookach ktorym sie dzieli z forumiwoczami to dbanie raptem o prywatnosc jest dziecinada.

A swoja droga wywalenie watku Kana bez rozmowy z Kanem jest mowiac delikatnie bardzo niegrzeczne. Pania Admin sie nie popisala. Nieladnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka