Dodaj do ulubionych

Przeciek! Z ostatniej chwili!

06.12.20, 03:03
Poniewaz sypiam (niekiedy) z Sorosem, dostala mi sie gratka: scisle tajna wymiana miedzy Budapesztem, Warszawa i Waszyngtonem. Podaje caly trilog bez cięć:

Ania: Okazuje sie ze nasz przyszly pryk prezydent Bidet konczy dzisiaj 78 lat. Nie wiem czy skojarzy lol

Ertes: Haha BIDET, piekne.
Bidet ostatnio malo co nie zlamal nogi bo bawil sie z kotem.
A swoja droga to ostatnio zastanaiwam sie czy nie zalozyc bidet. W Costco sa w calkiem rozsadnej cenie.

Maria: Zaloz. Idealny do moczenia stop :-)

Ertes: Stóp czy dup?

Maria: Stop :-) W cieplej wodzie po przemarznieciu, albo przed zrobieniem pedicure. W tym celu najlepiej zamontowac blisko klozetu. Siadasz na klozecie, nogi w bidecie :-)

Ertes: Aaaa ty mowisz o takim oddzielnym a ja o nakladce na.
Takie cos mielismy w hotelu w Tokio i bardzo nam sie podobalo.

Rozumiem, ze to szyfr. Ale nawet TOKIO!? Strach. Wielki strach!
Obserwuj wątek
    • ertes Re: Przeciek! Z ostatniej chwili! 06.12.20, 03:34
      Przykre widziec jak kiedys naprawde fajny gosc stoczyl sie i jedyne co potrafi napisac to hejterski post.

Ale, ale zrzut screen zrobiony. Juz wyslalem do odpowiednich wladz w Kanadzie. Mysle, ze zamkna to ohydne forum gazeta.pl.
      A ty dostaniesz kare ze wysmiewanie sie z bezbronnych i niewinnych ludzi.
      Odpowiednie sluzby internetowe Unii Europejskiej zostaly poinformowane.
      No i zapomniej o wakacjach w NY state. Bidet i Kamasza na pewnoe cie nie wpuszcza.
      Japonscy samuraje postawieni w stan gotowosci na wszelki wypadem gdybys chcial naruszyc prywatnosc Bideta albo Kamaszowej. Zrzut screen jak obrazasz bylych i terazniejszych prezydentow tez zrobiony. Bedzie sprawa cywilna w sadzie kapturowym.
      Oczywiscie nie sugeruje choroby psychicznej bo to sa grozby karalne... bolem brzucha. No bo ile mozna rżec ze smiechu?
      • chris-joe Re: Przeciek! Z ostatniej chwili! 06.12.20, 03:55
        PS. Nadal nie do konca wiemy, kto z cytowanych tajnych rozmowcow reprezentuje ktorą ze stolic. Przeslania ideologiczne i polityczne sa wlasciwie identyczne. Czy Maria to Ertes? A moze Ania to Maria? A moze Ania to... Kto wiec dziala z Budapesztu? Nerwy, stalowe nerwy!...
      • maria421 Re: Przeciek! Z ostatniej chwili! 06.12.20, 09:27
        ertes napisał:

> Przykre widziec jak kiedys naprawde fajny gosc stoczyl sie i jedyne co potrafi
        > napisac to hejterski post.
        >
        > Ale, ale zrzut screen zrobiony. Juz wyslalem do odpowiednich wladz w Kanadzie.
        > Mysle, ze zamkna to ohydne forum gazeta.pl.
        > A ty dostaniesz kare ze wysmiewanie sie z bezbronnych i niewinnych ludzi.
        > Odpowiednie sluzby internetowe Unii Europejskiej zostaly poinformowane.
        > No i zapomniej o wakacjach w NY state. Bidet i Kamasza na pewnoe cie nie wpuszc
        > za.
        > Japonscy samuraje postawieni w stan gotowosci na wszelki wypadem gdybys chcial
        > naruszyc prywatnosc Bideta albo Kamaszowej. Zrzut screen jak obrazasz bylych i
        > terazniejszych prezydentow tez zrobiony. Bedzie sprawa cywilna w sadzie kapturo
        > wym.
        > Oczywiscie nie sugeruje choroby psychicznej bo to sa grozby karalne... bolem br
        > zucha. No bo ile mozna rżec ze smiechu?

ROTFL :-)
    • ertes gonić w piętkę 06.12.20, 03:43
      Alez spiesze szanownemu jozkowi z wyjasnieniem:

pl.wiktionary.org/wiki/goni%C4%87_w_pi%C4%99tk%C4%99
      • chris-joe Re: gonić w piętkę 06.12.20, 04:00
        Dziekuje pieknie. Czyli nie tylko Biblie czytujemy niekiedy? Jestem pod wrazeniem, kiddo. :)
    • stokrotna OMG.... 06.12.20, 11:30
      ... BIDET ???

Dobre, dobre, posiusiałam się ;)

Dzięx C.J. za wydłubanie z wątku Ertesowego. Ja nie odwzajemniam fascynacji tego nika moimi wątkami i jego wątków - nie czytam, a tam takie, perełki.

Dodatkowo, zapunktowałeś Ertesie za fajny link muzyczny, przedto ja, Stokrotna zdecydowałam co następuje:
      Niniejszym udzielam Ci 50% upustu na wystawioną przeze mnie fakturę, za mój czas Ci poświęcony odpowiadając na Twoje dylematy odnośnie praw autorskich do mojego dzieła (faktura ta opiewa na circa about USD, 30 000),
      którą to miałam wysłać do Hispanic Federation i Partido Verde Ecologista de México, cedując kwotę po połowie na obie orgi, i uprawniając obie orgi do windykowania od Ciebie tej kwoty używając środków dowolnych. Obecnie jest to kwota 15 000 USD. Kwota może się zwiększyć lub zmniejszyć, zależnie od mojego humoru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka