jutka1 06.11.04, 11:01 Korzystajac z okazji, ze poprzedni odcinek dobil do setki, i ze - jak slusznie Sabba zauwazyla - napisalam, ze dzis piatek, powtarzam dzisiejszy horror-scope (c). Dobrze, ze rano do pracy nie poszlam :-))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 HORROR-SCOPE (c) --- Sobota, 6 listopada 06.11.04, 11:03 Ksiezyc w znaku Panny w trudnych ukladach z Uranem i z Saturnem - nalezy unikac podejrzanych miejsc, klotni i trzeba cieplo sie ubierac. BARAN (21 III - 20 IV): Pieniadze. Wiecej! Jeszcze! Niech sie mnoza, koca! (Ale co z miloscia?) BYK (21 IV - 21 V): Symfonia pozadania! Posiadac, to znaczy byc... bezpiecznym. Co za luksusy, co za uniesienia! BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Magnez, potas, witamina B, C, zelazo - tak po prostu trzeba! RAK (22 VI - 22 VII): Dlugi spacer, spokojny, przyjemny - mile rozmowy z przyjaciolmi. A przed Toba sukces! LEW (23 VII - 22 VIII): Prace ogrodowe lub przy komputerze? Wielkie uciechy! Elektronika wchodzi dzis pod strzechy! PANNA (23 VIII - 22 IX): Porzadkowanie swiata: czyszczenie, chuchanie, dmuchanie i polerowanie! WAGA (23 IX - 22 X): Udana kuracja - odchudzajaca? Sukces przyniosa rowniez lowy na sponsora! Od poniedzialku. A teraz ostroznie. SKORPION (23 X - 21 XI): Zmeczony i wyczerpany - polez sobie w wannie. Juz pora na prawdziwa radosc. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Nie marudz. Wiecej usmiechu - idz do kina. Uciesz sie mala, powszednia radoscia. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Humor i energia! Trzeba dzialac! Tak pieknie bowiem wszystko znowu sie uklada! WODNIK (21 I - 18 II): Odpocznij po trudach i wyluzuj! RYBY (19 II - 20 III): Nie poddawaj sie zlej presji - zwlaszcza rodzinnej! Sam wiesz, co masz robic! Co jest dobre, madre, sluszne, polityczne. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) --- Sobota, 6 listopada 06.11.04, 11:04 Nie marudz. Wiecej usmiechu - idz do kina. Uciesz sie mala, powszednia radoscia. Nie marudze, usmiecham sie.. Kino w planie na jutro, a dzis pare malych radosci tez bedzie - i bede sie nimi cieszyc :-))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) --- Sobota, 6 listopada 06.11.04, 23:18 szok! prorok? czy co? pewnie, ze sie nie dalam! i nie dam! co ja jestem? marionetka?:PPPP a.:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 8 listopada 08.11.04, 08:41 Milego dnia i milego tygodnia zycze. Ksiezyc w znaku Panny, w trudnych ukladach z Plutonem. Trzeba uwazac na jezdniach i nie tylko. BARAN (21 III - 20 IV): Sprawy najwyzszego rzedu, otoczone klauzula tajnosci. Trudne interesy i wielkie umowy. BYK (21 IV - 21 V): Dzialalnosc gospodarcza? Amerykanski sen niechaj Cie prowadzi! Oto wolnosc, oto przedsiebiorczosc! BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Za wiele emocji, rozproszenia, zagubienia. Najpierw kawa! Potem kalendarz! I do dziela. RAK (22 VI - 22 VII): Zorganizowany. Pracowity. Przygotowujesz nowy, atrakcyjny projekt zawodowy. LEW (23 VII - 22 VIII): Kariera? Interesy? Pora na sukcesy. PANNA (23 VIII - 22 IX): Jak milo! Trafiasz w samo sedno! Widzisz jasno. Podejmujesz decyzje bezblednie. No, ladno! WAGA (23 IX - 22 X): Ciekawe mozliwosci. Masz szanse zrealizowac atrakcyjny projekt. I troche zarobic. SKORPION (23 X - 21 XI): Ostrosc widzenia. Wiesz, co masz robic i wkraczasz do akcji. Jak detektyw Rutkowski. W gore lapki! STRZELEC (22 XI - 21 XII): Kawa raz! Samopoczucie rosnie! I naprzod, radosnie. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Nowe mozliwosci biznesowe - wszystko sie uklada. Pieknie. Rekordowo... WODNIK (21 I - 18 II): Trzeba powoli, ale skutecznie. Krok za krokiem. Niestety, siermieznie. RYBY (19 II - 20 III): Male rozkojarzenie - srednia forma. Nadchodzi czas plotek. Jak to przy reformach. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 8 listopad 08.11.04, 08:43 Kawa raz! Samopoczucie rosnie! I naprzod, radosnie. Kawa jest, samopoczucie ok, a radosnie? to sie zobaczy... Odpowiedz Link
don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 8 listopad 08.11.04, 10:34 Przy reformach plotki? kto mial chec na to,mimo przynaleznych do rytualu protestow,trzeba bylo pomoc w zdjeciu reform.innaczej panie dziejku teraz jest.Nim czlowiek sie zorientuje,to same zdejmuja stringi itp symboliczne wspomnienia po reformach.Czasy zmienily sie na wygodniejsze po reformach. Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 9 listpada 09.11.04, 08:17 Milego dnia i pozdrowienia.. Ksiezyc w znaku Wagi, w pieknych ukladach z Jowiszem. Czas spelnionych pragnien artystycznych. BARAN (21 III - 20 IV): Malo konkretny. Cos niby robisz, ale sie slizgasz. Wszystko po wierzchu. Jak wytrawny lyzwiarz. BYK (21 IV - 21 V): Wytrwaly poszukiwacz piekna i milosci. Znawca sztuki, kuchni! Krakowski - Apollo! BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Blyskotliwy, dowcipny, towarzyski - Krol Slonce. Alez wokolo goraco! Uf, jak goraco. RAK (22 VI - 22 VII): Wiele spraw, trzeba sie wziac do roboty i lubu-dubu! W rytmie rumby! (Unikaj spraw nerwowych.) LEW (23 VII - 22 VIII): Nadciaga wyz astrologiczny - gora mlode Lwy i nie tylko mlode. Akcja! Akacja! Akcja! Re-we-lacja! PANNA (23 VIII - 22 IX): Pogoda ducha, dobre wino, flirt z dziewczyna... ciuchy i komplementy. Telefon zajety. WAGA (23 IX - 22 X): Nadchodza pozytywne zmiany - co prawda powoli jak walec. Ale na czas - dotra. I dowioza szmalec. SKORPION (23 X - 21 XI): Praca, milosc, rozrywka - niech tak bedzie! Byle bez ryzyka. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Uroczo. Pogodnie. Wesolo. Latino i salsowo. A teraz bedzie blues... KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Komisarz ponury rzucil klucze na biurko, a plaszcz cisnal na fotel. Czekalo go mnostwo przykrej roboty. Jak to w UOP-ie. WODNIK (21 I - 18 II): Mnostwo spraw. Jedna goni druga. "Nas nie doganiat!". Trzeba z dubeltowa! RYBY (19 II - 20 III): Nigdy nie jest za pozno... na usmiech, przyjazny gest, dobroc, milosc. Poki toczy sie zycie. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 9 listpada 09.11.04, 08:19 Uroczo. Pogodnie. Wesolo. Latino i salsowo. A teraz bedzie blues... Jednym slowem muzycznie dzis? OK, moze byc, wezme pare CD do wysiadywalni... I moze paczka z CD juz przyjdzie? Odpowiedz Link
sabba no pieknie 09.11.04, 08:22 PANNA (23 VIII - 22 IX): Pogoda ducha, dobre wino, flirt z dziewczyna... ciuchy i komplementy. Telefon zajety. flirt z dziewczyna, juz sie ciesze... A beda konsekwencje?:))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: no pieknie 09.11.04, 09:08 Sabbo, konsekwencja sa zawsze, ale przynajmniej dzieci z tego nie bedzie.. ;-))) Odpowiedz Link
sabba wczoraj nic 10.11.04, 08:37 sie nie zdazylo:) choc jadlam obiad z kolezanka lesbijka ale ona juz zajeta:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: wczoraj nic 10.11.04, 08:54 Sabbo, kurdebalans, nie wyrobilas podwojnej normy?? Znaczysia, Basiowe doniesienia to nieprawda? :-)))))))) Odpowiedz Link
sabba no ja wiem 10.11.04, 08:56 ze o zdrowie trzeba dbac:) Ale ja teraz wyrabiam norme akupunktura:) NIe powiem ze lepsze niz sex ale dziala rownie przyjemnie:))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: no ja wiem 10.11.04, 08:59 Akupunktura daje orgazmy????? Ide sie zapisac!!!! hahahahahaha ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link
sabba no zapisz sie:)))) 10.11.04, 09:01 a to blogie uczucie po....mowie ci, odjazd!:)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: no zapisz sie:)))) 10.11.04, 09:25 Zapisuje sie!!! tylko dylemat moralny - czy jak sie placi za akupunkturowy orgazm, to to jest prostytucja?? ;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sabba no nie pomyslalam o tym 10.11.04, 09:31 ale chyba nie. Bo w sumie orgazm to tzw skutki uboczne:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: no nie pomyslalam o tym 10.11.04, 17:03 hahahahahahaaaaaaa orgazm jako skutek uboczny, dooobreeee!!!!!! bendem uzywac!!! :-))) Odpowiedz Link
szfedka Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 9 listpada 09.11.04, 08:58 jutka1 napisała: > BARAN (21 III - 20 IV): Malo konkretny. Cos niby robisz, ale sie slizgasz. > Wszystko po wierzchu. Jak wytrawny lyzwiarz. Ciecho do diabla!!! Jeszcze sie moj szef o tym dowie i co? Staram sie robic pozory a tu jakis typ tak mnie wystawia na wiatr. Fy, nieladnie!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 9 listpada 09.11.04, 09:10 szfedka, najlepsza metoda na sprawianie wrazenia, ze sie jest urobionym po pachy: odmawiac wykonywania polecen derekcji "dzisiaj" i mowic, ze jutro dasz rade sie tym zajac.... aha, i oczywiscie smutek i patrzenie na derekcje z wyrzutami w oczach ;-))))) Odpowiedz Link
szfedka Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 9 listpada 09.11.04, 09:19 jutka1 napisała: > szfedka, najlepsza metoda na sprawianie wrazenia, ze sie jest urobionym po > pachy: odmawiac wykonywania polecen derekcji "dzisiaj" i mowic, ze jutro dasz > rade sie tym zajac.... > > aha, i oczywiscie smutek i patrzenie na derekcje z wyrzutami w oczach ;-))))) > Sadzisz ze Ameryke odkrylas? Nawet awanture szefowi zrobilam ze jak on to moze. Przeciez ja rehabilitacje przechodze po wypaleniu ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 9 listpada 09.11.04, 10:44 Ciesze sie, ze wiesz co robic.. :-) Nic nie odkrylam, tylko opisalam, co ja robie od dobrych paru tygodni-miesiecy, niepotrzebne skreslic :-) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 10 listopada 10.11.04, 08:29 Milego dnia, i milych dni wolnych tym, ktorych to dotyczy.. Ksiezyc w znaku Wagi, w pieknych ukladach z Jowiszem i z Wenus. Czas harmonii oraz wielkich planow artystycznych. BARAN (21 III - 20 IV): Raz w gore, raz w dol. Tak, niestety, bywa. Czytaj Tomasza a` Kempis - to madrosc prawdziwa. BYK (21 IV - 21 V): Swieza energia tetni i pulsuje, a w Twoim sercu cos sie kumuluje! BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Zycie kulturalne i literackie - talent wybucha! Bum! Debiut? Nagroda w konkursie? RAK (22 VI - 22 VII): Do wiadomosci przyjmuj tylko dobre wiadomosci! Nie sluchaj zenujacych plotek. LEW (23 VII - 22 VIII): Slonce przynosi wiare i nadzieje - ono nas oczyszcza, odradza, napelnia miloscia i odmladza. PANNA (23 VIII - 22 IX): Protekcja. Coz bysmy bez niej poczeli? Ona nasza otucha, matka, ona nas wybieli. WAGA (23 IX - 22 X): Czas nadszedl, biznes ruszyl. Teraz szybko, odwaznie, dynamicznie, radosnie - ku metamorfozie! SKORPION (23 X - 21 XI): W kolejce do szczescia. A bilet wykupiles? Jak nie, to co sie (za przeproszeniem) ryjesz? STRZELEC (22 XI - 21 XII): Sila i blask... indywidualnosci. Cieplo i slodycz - prawdziwej milosci. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Tango. Trzeba je czuc, trzeba sie spalic, stopic, wtedy pojda iskry. I partner jest potrzebny - przede wszystkim... WODNIK (21 I - 18 II): Zart, usmiech, zabawa, radosc... ciesz sie i rozbawiaj otoczenie. RYBY (19 II - 20 III): Ochroniarze wioza z banku stosowna walizke. Notariusz dziwnie blady. Drzace dlonie skladaja podpisy. Zaczyna sie wielki skok. Na kase! JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 10 listopada 10.11.04, 08:30 Sila i blask... indywidualnosci. Cieplo i slodycz - prawdziwej milosci. Panie Jakubie, sorry ale nie mam czasu na pierduly :-)))) Odpowiedz Link
sabba protestuje! 10.11.04, 08:36 PANNA (23 VIII - 22 IX): Protekcja. Coz bysmy bez niej poczeli? Ona nasza otucha, matka, ona nas wybieli. nie jestem niczyja protegowana!!! NIestety...:((( Odpowiedz Link
basia553 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 10 listopada 10.11.04, 10:21 BARAN (21 III - 20 IV): Raz w gore, raz w dol. Tak, niestety, bywa. Czytaj Tomasza a` Kempis - to madrosc prawdziwa. Czy to ten Tomasz, co rozmawial z ptaszkami? Nie, to byl chyba Franciszek z Asyzu.... Cos mi sie swieci kielbaszom. Porozmawiam z kotami, moze cos wiedzaom. Na forum kocim ktos ma fajna sygnaturke: nie wiesz co zrobic, zapytaj kota. Odpowiedz Link
don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 10 listopada 10.11.04, 11:49 No zesz w morde jeza,ochroniarze,notariusze,wielka forsa.Ktos za duzo napatrzyl sie na seriale TV.Gotowka w obrocie? Sredniowiecze.Bank via internet,klik klik i forsa bez ochroniarzy idzie tam gdzie powinna. Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) - TGIF, 12 Listopada 12.11.04, 08:14 Milego dnia!! Now Ksiezyca w znaku Skorpiona. Czas rozwiazywania powaznych problemow. BARAN (21 III - 20 IV): Dyscyplina - strategia - biznes. Dzialaj jak wojowniczy general - Achilles. BYK (21 IV - 21 V): Uciechy zycia: alkohol, kobiety, taniec, karty, zabawy do bialego rana. Najesc sie i wyszalec! BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Dzien dobry Panie Fucha. Witam Pana Zleconko. Pora zarobic pieniazki, zanim zajdzie slonko. RAK (22 VI - 22 VII): Roma locuta, causa finita. Teraz pojawia sie sprawy artystyczne! Blekitny blues, zloty biznes. LEW (23 VII - 22 VIII): Zdenerwowany - odbijasz sie od sciany, do sciany! I na abarot. Moze(s) pijany? PANNA (23 VIII - 22 IX): Pan Leniuszek. Podziwia obrazy mistrzow, je popcorn albo uczy sie windsurfingu. WAGA (23 IX - 22 X): Rob porzadki i mysl o forsie. Wez sie w garsc. Choc na krotko. Potem dlugo bedziesz odcinal kupony. SKORPION (23 X - 21 XI): Bierzesz udzial w polowaniu na lisa. Jako podmiot i jako dopelnienie… blizsze. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Sukcesow, sukcesow, sukcesow to czas - a wiec w gaz! KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Plasawica mysli - w prawo czy na lewo? Prosto? Do tylu? Stac w miejscu moze? Ale czy w przechyle? WODNIK (21 I - 18 II): Rozmowy bez kieliszka - za wiele problemow. Klopotow. Spraw i nieoczekiwanych losu rykoszetow. RYBY (19 II - 20 III): Pieniadze beda. Marna to pociecha. Sprawy duchowe buduja czlowieka. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) - TGIF, 12 Listopada 12.11.04, 08:19 Sukcesow, sukcesow, sukcesow to czas - a wiec w gaz! Jakiez ja moge miec sukcesy dzisiaj? W robocie bede sama, mam jedno bardzo nudne spotkanie po poludniu, a poza tym nic. Wszyscy na dlugim week-endzie. W gaz tez nie planuje, bo mi sie nie chce. Odpowiedz Link
lucja7 Re: HORROR-SCOPE (c) - TGIF, 12 Listopada 12.11.04, 09:37 Salut toi, Moze bedziesz miala troche czasu dla mnie? lucja :))) Zaangazowalam sie gdzie indziej, a zapytuje cie tu, tak na marginesie naszych roznych afer, dlaczego masz na pienku ze SP? A ten tak nieudolnie podlizujacy ci sie Ertes, brrrrrr. Az musialam napisac gdzies ze cie uzywa do jego legitymacji socjalnej. Caluje, caluje :))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) - TGIF, 12 Listopada 12.11.04, 09:45 Lulu, bonjour. Bede miec czas dla ciebie. Ja, na pienku z SP? eee tam. Tak sobie tylko dogryzamy. :-) A tak ogolnie, jak sie chcesz z Ertesem klocic, to sie kloc, tylko mnie nie wciagaj, STP. Lubimy sie z Ertesem od 2 lat, i nie musi mi sie podlizywac, a i spolecznej legitymacji nie potrzebuje, naprawde. Daj spokoj... Jego wpisy o spotkaniu z toba byly draznieniem sie, bo przeciez wiedzial ode mnie, ze sie z nami nigdy nie spotkasz. Kozlowska. Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) - Sobota, 13 listopada 13.11.04, 09:34 Milej soboty zycze - Wasza Elena :-) Ksiezyc w znaku Strzelca - czas towarzyski. BARAN (21 III - 20 IV): Czlowiek tyle jest wart, ile pomoze drugiemu. Wielkie, niebieskie mlyny - dlugo miela. BYK (21 IV - 21 V): Milosc. Dobroc. Szlachetnosc. Wysokie aspiracje etyczno-moralne. Biale rekawiczki. I smyczkowy kwartet. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Iskierki emocji przecinaja powietrze. Wybuchaja zloto-czerwona energia. RAK (22 VI - 22 VII): Organizator zbiorowego wypoczynku. Narciarz, alpinista, krol brydzowy. Cieszysz sie pieknem kazdej chwili. Zwlaszcza chwil szlamowych. LEW (23 VII - 22 VIII): Odetchnij. Wypocznij. Odnajdz w sobie radosc. Ciesz sie tym, co piekne, co wspaniale. PANNA (23 VIII - 22 IX): Francuskie wina i wykwintne potrawy: jakie smaki, i jakie zapachy? WAGA (23 IX - 22 X): Pogoda ducha. Krol Slonce wyruszyl na lowy. A jego stroj amarantowy! SKORPION (23 X - 21 XI): Relaks: z aparatem fotograficznym w dloni lub z kieliszkiem. Zabawy sezonowe. W programie spotkanie z bazyliszkiem. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Nowe mozliwosci, nowe szanse, nowe, wielkie, wspaniale - alianse. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Porozmawiaj z psem, on Ci powie szczerze - co mysli o Twoich ostatnich posunieciach. WODNIK (21 I - 18 II): Aktywny. Wiesz, co robic, zeby zarobic i w ogole. Jazda, jazda, jazda… Musisz sie wyszumiec. RYBY (19 II - 20 III): Trudno Ci narzucic opinie, naprawde ciezko. Trzeba jednak, po prostu, spokojnie wybierac. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) - Sobota, 13 listopada 13.11.04, 09:35 Nowe mozliwosci, nowe szanse, nowe, wielkie, wspaniale - alianse. Aha. Dobrze panie Jakubie, zastosuje sie. Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 15 listopada 15.11.04, 08:17 Milego dnia i tygodnia - Wasza Elena ;-D Ksiezyc w znaku Koziorozca, w ladnych ukladach z Marsem i z Uranem. Czas bardzo dobrych pomyslow zawodowych. BARAN (21 III - 20 IV): Zawile sprawy. Wciaz sie komplikuja. Gmatwaja, mieszaja - nic nie mozna zrozumiec! BYK (21 IV - 21 V): Dobre wrazenie. - Dzien dobry, panie kierowniku! Usmiech. Raczka - buzka. Nozka, glowka. (Masz pozyczyc stowke?). BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Nowe satysfakcje - ciacha i napoje, flirty, usmieszki, spotkania we dwoje. RAK (22 VI - 22 VII): Duzo pracy - trzeba byc perfekcyjnym. Pokazac szefom - bieglosc i precyzje. LEW (23 VII - 22 VIII): Inicjatywa. Idziesz stale naprzod. Ostro, dynamicznie, kreatywnie. PANNA (23 VIII - 22 IX): Dobre wplywy planet pomagaja. I nawet kogut znosi zlote jajo. WAGA (23 IX - 22 X): 10, 9, 8, szukaj spokoju. Odetchnij i wypocznij. Wszystko dobre… SKORPION (23 X - 21 XI): Awans tuz przed Toba - apanaze i pochwaly. Epolety zlote, lampasy czerwone! Trabka gra hejnaly. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Dobra kondycja. Jestes wielki. Osiagasz sukces za sukcesem. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Twoj dzien nadszedl, zaczyna sie gra. Ofensywa. Atak z terenu polozonego w glebi na prawy skraj obrony przeciwnika. WODNIK (21 I - 18 II): Biznes. O, yes. RYBY (19 II - 20 III): Pieczatki i faktury, skomplikowane procedury, prawo, administracja, geodezja oraz kartografia. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 15 listopad 15.11.04, 08:18 Kocham Pana, Panie Sulku Pardon, Panie Jakubie Panska Elena ;-D Odpowiedz Link
sabba Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 15 listopad 15.11.04, 08:31 PANNA (23 VIII - 22 IX): Dobre wplywy planet pomagaja. I nawet kogut znosi zlote jajo. znow to zlote jajo. nie mam nic przeciwko niemu ale ja juz widze oczami wyobrazni jak to jajko sie kurczy...:(((( Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 15 listopad 15.11.04, 08:33 Czy moge tez miec koguta co zlote jaja znosi? Duzo i czesto? bo mam w zwiazku z przeprowadzka wydatki....... Wasza (bidna jak mysz koscielna) Elena ;-D Odpowiedz Link
sabba obawiam sie 15.11.04, 08:37 ze koguty znosza jaja jenodrazowo, poniewaz po tak ciezkim przezyciu (toz to jak oprod!) natychmiasta schodza z tego swiata! Bylabym za cala ferma kogucia... Odpowiedz Link
sabba Re: obawiam sie 15.11.04, 08:53 robi sie szefowo! Tylko kto zaplodni koguta???:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: obawiam sie 15.11.04, 08:57 Koguta trza zapladniac???? a to ja wysiadam, z kogutami sie nie zadaje! :-) Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 15 listopad 15.11.04, 23:13 > RYBY (19 II - 20 III): Pieczatki i faktury, skomplikowane procedury, prawo, > administracja, geodezja oraz kartografia. dodam jeszcze... sprawozdanka, raporciki, listciki, opracowanka, literatura pieknie fachowa... i wieeeeeeeeeeeeeelkie bum na koniec dnia:PPPPP pierdziu madam z takim dniem:( a.:) Odpowiedz Link
waldek.usa Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 15 listopad 15.11.04, 23:22 ani-ta napisała: > > RYBY (19 II - 20 III): Pieczatki i faktury, skomplikowane procedury, praw > o, > > administracja, geodezja oraz kartografia. > > dodam jeszcze... sprawozdanka, raporciki, listciki, opracowanka, literatura > pieknie fachowa... i wieeeeeeeeeeeeeelkie bum na koniec dnia:PPPPP > pierdziu madam z takim dniem:( > > a.:) ► a mi poszlo latwo...no chyba ze zniszczyli mi koszule w pralni. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Ktos sobie (zlote) jaja robi a planety szaleja.... 16.11.04, 01:30 "Dobre wplywy planet pomagaja. I nawet kogut znosi zlote jajo" Jestem oburzona na niekoherentnosc horoskopow z moim zyciem realnym i urojonym. W prawdziwym horoskopie COS powinno sie zgadzac, a tu NIC. Nie pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 LUIZA 16.11.04, 08:04 Wiem!!! Bylas wczesniakiem. Dlatego sie nie zgadza, bo powinnas miec inny znak. Nie widze inaczej cycat Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie wczesniak - akurat! 19.11.04, 01:49 5 lat po slubie? chyba nie zdrowko Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 Re: wczesniak - akurat! 19.11.04, 07:43 luiza-w-ogrodzie napisała: > 5 lat po slubie? chyba nie *********** Luizo, co ma slub do tego? ;-) Wczesniak, czyli dziecko, ktore mialo sie urodzic pozniej a z roznych powodow urodzilo sie wczesniej. Czyli mysli, ze jest jednym, a powinno byc innym znakiem. To mialam na mysli :-)))) J. Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) --- Czesc 5 16.11.04, 07:53 Milego dnia, komdab :-) Ksiezyc w znaku Koziorozca, Merkury w Strzelcu - czas waznych inicjatyw gospodarczych i miedzynarodowych. BARAN (21 III - 20 IV): Raz na wozie - raz pod wozem. Trzeba zwyciezyc przeciwnikow wstepnym bojem. BYK (21 IV - 21 V): Blyskotliwy - ujawniasz wielki talent krasomowczy. Jestes po prostu - zlotousty. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Praca. Trzeba sie zabrac do roboty. Dzialac. Wylewac siodme poty. RAK (22 VI - 22 VII): Slonce i Mars Cie wspieraja - na nowa, lepsza droge zapraszaja. LEW (23 VII - 22 VIII): Efektowny i pelen uroku - robisz do ludzi perskie oko. PANNA (23 VIII - 22 IX): Swietnie wypadasz podczas wystapien publicznych - jak prawdziwy, wytrawny polityk. WAGA (23 IX - 22 X): Sprawy sie przewlekaja. Trwaja w czasie. Trzeba sie nimi dosc powaznie zajac. SKORPION (23 X - 21 XI): Rzeczowy i konkretny - realizuj marzenia. Bierz sie w garsc! Pokonuj przeszkody. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Dobry czas - spelnionych zyczen. Trzeba tylko umiec marzyc… KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Milosc pozlaca, slodzi, idealizuje, uczucie mocne, wiec buzuje. WODNIK (21 I - 18 II): Praca, wysilek, wydajnosc - konkrety. To prawdziwe, wspaniale podniety. RYBY (19 II - 20 III): Talent negocjacyjny - masz umiejetnosci: jestes szybki, dynamiczny, konkretny, obrotny. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) --- Czesc 5 16.11.04, 08:02 Dobry czas - spelnionych zyczen. Trzeba tylko umiec marzyc… Na pierwszy rzut oka: dzieki, panie Jakubie. Na drugi rzut oka: uwazajcie, czego sobie zyczycie, bo moze wam byc dane. Trzecie oko jeszcze spi Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) --- Czesc 5 16.11.04, 20:55 > RYBY (19 II - 20 III): Talent negocjacyjny - masz umiejetnosci: jestes szybki, > dynamiczny, konkretny, obrotny. > a nie bylo nic o "nie dotykaj dzisiaj NIC bo sobie jeszcze krzywde zrobisz?";))) hmm... no to sie horoskop tylko w polowie zgadza:)))))))))))) a.:)))))) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) - Sroda 17 listopada 17.11.04, 09:36 Dobrego dnia. Ksiezyc w znaku Wodnika, Wenus i Jowisz w gwiazdozbiorze Wagi. Sztuka i pieniadze! BARAN (21 III - 20 IV): Szybki i nowoczesny osiagasz staly postep: agrotechniczno-ekonomiczny. Pora siac ozime. BYK (21 IV - 21 V): Naiwny! Otwierasz serce przed... byle kim. To niebezpieczne. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Obowiazkow przyrasta. Coraz ich wiecej... sie mnoza. Nudy wiec nie bedzie, ale orka. RAK (22 VI - 22 VII): Inteligentny, przenikliwy - widzisz sprawy jasno. Podejmujesz sluszne, skuteczne decyzje. A teraz - zjedz ciastko. LEW (23 VII - 22 VIII): Badz racjonalny, rozumny i rozsadny - sprobuj konkretnie rozwiazac swoj problem. PANNA (23 VIII - 22 IX): Latwo Cie dzisiaj podejsc lub oszukac. Dlatego nie obiecuj tego, czego dac nie mozesz. WAGA (23 IX - 22 X): Tworcze mozliwosci, wielkie perspektywy - szanse, nadzieje... Jeszcze bedziesz szczesliwy! SKORPION (23 X - 21 XI): Odetchnij, wypocznij, sie nie zrywaj. Relaks. Wiec najpierw male piwo. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Klopoty powoli Cie opuszczaja. Jeszcze cos zaiskrzy - zgasnie. Zdrowie! KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Energetyczny, blyskotliwy, radosny - otwierasz nowy rozdzial. Biznesowy... WODNIK (21 I - 18 II): Szczescie do interesow - idzie jak po masle! Raz, dwa - robisz skok na kase. RYBY (19 II - 20 III): Plomienne zorze budza Cie ze snu… JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) - Sroda 17 listopada 17.11.04, 09:40 Klopoty powoli Cie opuszczaja. Jeszcze cos zaiskrzy - zgasnie. Zdrowie! Zdrowie srednio, goraczka, boli gardlo, lamie w kosciach. Moze mi jeszcze kto podpowie, co zrobic, zeby sie dodzwonic do informacji chrancuskich sluzb celnych? Numer (platny) mnie laczy a po minucie mowi, ze za duzo osob tam dzwoni i prosze probowac pozniej. Wczoraj dzwonilam ze 30 razy :-( Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) - Sroda 17 listopada 17.11.04, 21:43 gdybym nie znala dalszych slow... to bym powiedziala... oj baaaardzo plomienne te zorze... takie jak ze... snu:) ale poniewaz znam slowa kolejne... wiec mowie - niestety... w tym wyscigu wszystko sie zgadza!:) a.:)))) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 18 listopada 18.11.04, 09:16 Milego dnia wszystkim - juz prawie week-end... Ksiezyc w znaku Wodnika, w pieknych, harmonijnych ukladach z Jowiszem, Neptunem i Merkurym. Czas pomyslny! BARAN (21 III - 20 IV): Zelazny kanclerz. Czlowiek - piesc. I pancerz. Stal, nikiel, chrom, a gdzieniegdzie mangan. BYK (21 IV - 21 V): Dziecko nie dostalo cukiereczka! Plyna lezki. Jaki ten swiat bywa pieski! (Hau, hau, miau, miau.) BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Kontakty biznesowe - bardzo cenne. Komu prace, fuche, komu slodkie zlecenie... RAK (22 VI - 22 VII): Nowe projekty artystyczne, duze interesy. Poszukiwanie rozwiazania... i final problemow. LEW (23 VII - 22 VIII): Uwaga: kradna, oszukuja i nic sie w ogole nie miarkuja. PANNA (23 VIII - 22 IX): Drobne prace domowe: uszczelnianie okien? Ale z szampanem! WAGA (23 IX - 22 X): Nowe pomysly - kongenialne. Takie, na ktore sie wpada w wannie. SKORPION (23 X - 21 XI): Leniuchowanie. Lezenie bykiem - dlugie rozmowy. Powoli przyjdzie zapalic stos atomowy. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Cieplo, slodko i przyjemnie. Taka perspektywa. Radosci i wolnosci. Niech przybywa! KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Milion pomyslow - a wszystkie wydaja sie dobre. Teraz systematycznie i porzadnie. WODNIK (21 I - 18 II): Hobbysta i lobbysta. Z wielkim prezesem tanczysz twista. RYBY (19 II - 20 III): Marzenia czasem sie spelniaja, przynosza slodkie owoce. Trzeba tylko konkretnie, madrze i rozsadnie. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 18 listopada 18.11.04, 09:17 Cieplo, slodko i przyjemnie. Taka perspektywa. Radosci i wolnosci. Niech przybywa! Panie Kubusiu kochany!!! cmokcmokcmok... (ale jak mi sie nie spelni, to wiesz pan czym i bezco zdziele ;-) Odpowiedz Link
sabba to fakt 18.11.04, 09:33 PANNA (23 VIII - 22 IX): Drobne prace domowe: uszczelnianie okien? Ale z szampanem! jestem w domu i wlasnie nastawilam pranie a teraz sniadanie mi sie robi....ale bez szampana Judys, masz jakies propozyjce na polente? Odpowiedz Link
jutka1 Re: to fakt 18.11.04, 10:51 Sabba, ja polenty nie robie, ale moze to ci pomoze: www.pastaweb.de/polenta/index.shtml www.hungrymonster.com/recipe/recipe-search.cfm?Course_vch=Polenta&ttl=30 J.:-) Odpowiedz Link
sabba a szkoda 18.11.04, 11:00 bo liczylam na przepis ala jutka (soczewicowa pyla pycha!!!)...ale dzieki za linki... Odpowiedz Link
jutka1 Re: a szkoda 18.11.04, 11:26 Dziecieciem bedac, pamietam, bardzo lubilam polente z sosem z duszonych zeberek :-) Jak byla polenta, nie potrzebowalam zeberek, wystarczal sos :-) Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 18 listopada 18.11.04, 10:16 to ja ide pomarzyc...:))))))) to mi najlepiej wychodzi:) a.:))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 18 listopada 19.11.04, 02:01 "Drobne prace domowe: uszczelnianie okien? Ale z szampanem!" Duuuupa panie Jakubie. U mnie nie ma drobnych prac domowych, wszystko to dramat i wojna domowa. Uszczelnianie okien przed latem to calkiem dobry pomysl ;oD Szampana nie pije bo nie lubiem. Chyba sie zabiore za drobne prace ogrodowe, to w koncu COS sie bedzie zgadzalo z horoskopem. Wracam do raportow, bueeee Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- TGIF, 19 listopada 19.11.04, 08:04 Przedkladam i milego dnia zycze Pierwsza kwadra Ksiezyca w znaku Ryb. Czas altruizmu i pogody ducha. BARAN (21 III - 20 IV): Konkretny, wlasnie o to chodzi - badz precyzyjny, innowacyjny, gleboki, szeroki i rozsadny. BYK (21 IV - 21 V): Technika, elektronika, fizyka wysokich temperatur, globalizm, fundamentalizm... Machaj reka na to. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Rzutki. Strzelanie z broni kulowej do celu w locie. - Co za precyzja strzalu, moj panie baronie! RAK (22 VI - 22 VII): Altruista. Czlowiek, ktory rozumie. Twoje wielkie serce zawsze wspolczuc umie. LEW (23 VII - 22 VIII): Oto Twoj czas, Twoja woda. Golnij sobie albo przegryz loda. PANNA (23 VIII - 22 IX): Rozkojarzenie. Lypiesz w prawo, w lewo, kawa raz, ciacho raz! Moze wisnioweczka? WAGA (23 IX - 22 X): Szybkosc i dynamika, dzialasz bardzo zrecznie. Osiagasz teraz sukces za sukcesem. SKORPION (23 X - 21 XI): Bata. Czlowiek biznesu. Kreator - manipulator. Nosisz w kieszeni goracy kalkulator. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Nowoczesny i inteligentny. Jestes wielki! Samotny bialy zagiel tnie Morze Egejskie. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Trudne projekty. Dzialalnosc eksperymentalna. W laboratorium buzuja kolby, snuje sie siwy dym, wokolo pracuja ludzie w bialych kaskach. WODNIK (21 I - 18 II): Blyskotliwosc umyslu. Swiatlo i harmonia! Pij zielona herbate krotko lub dlugo parzona. RYBY (19 II - 20 III): Poszukiwanie porozumienia... Tak, tak, wcale nielatwe. Zeby cos zszyc, trzeba kupic bardzo mocna dratwe. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- TGIF, 19 listopada 19.11.04, 08:06 Nowoczesny i inteligentny. Jestes wielki! Samotny bialy zagiel tnie Morze Egejskie. Panie Kubusiu kochany!! Czytalam kiedys te ksiazke, ale chyba to inne morze bylo. Reszta sie nie zgadza. Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) - Sobota, 20 listopada 20.11.04, 09:51 Ksiezyc w konstelacji Ryb, w ciekawych ukladach z Saturnem i Sloncem. Dobre rozstrzygniecia trudnych spraw zyciowych. BARAN (21 III - 20 IV): Miekki i uczuciowy, mily i przyjazny. Pierwszy wyciagasz dlon. Tylko gdzie ja wsadzisz? BYK (21 IV - 21 V): W nowej roli. Muzyka? Tenisisty? Psychoterapeuty? Lotnika? Ambasadora kultury i postepu. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Niedobre pokusy. Oj, niedobre. Pechowe miejsca, towarzystwo - w dodatku mocne alkohole. RAK (22 VI - 22 VII): Marzyciel i romantyk: snujesz arcyprzyjemne wizje, rozwijasz osobowosc, wyobraznie, talent. Moze nawet wystapisz w telewizji? LEW (23 VII - 22 VIII): Srednio. Jakos, takos. Trzeba jechac po czerwone wino na Slowacje. PANNA (23 VIII - 22 IX): Zlych wiadomosci nie przyjmuj do wiadomosci. Idzie wyz, astrologiczna odwilz. WAGA (23 IX - 22 X): Szlachetne gesty. (Ciu - la - la!, o, ciu, la, la.) SKORPION (23 X - 21 XI): Promieniujaca radosc. Wszystko wokol jasnieje! Rozlewa sie, otacza nas i sie radosnie smieje. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Powitanie Slonca! Co za frajda. Radosc. Przyjemnosc. Wreszcie sie odnajdziesz! KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Twoje klopoty powoli sie koncza. Gwiazdy sa dobra, ciepla, szczesliwa oponcza. WODNIK (21 I - 18 II): Robota i sukcesy! To priorytet. Reszta - pozostaje bez znaczenia. RYBY (19 II - 20 III): Terma. Czas popic wytrawnego tokaju. Zjesc wielka porcje gulaszu. - Kelner! Niech muzycy zagraja skocznego czardasza! JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
don2 Re: HORROR-SCOPE (c) - Sobota, 20 listopada 20.11.04, 13:48 No tak ...jeszcze jeden koneser z Koziej Wolki !!! Do gulaszu zachciewa mu sie Tokaja i to wytrawnego.Szkoda ,ze nie golonke i popije Moscatelem.A slyszal juz ktos " nieskocznego" Czardasza ? faktycznie orginalne,slyszalem o skocznych mazurkach i kujawiakach,czardasz za moich czasow bywal "ognisty" lub "pelen temperamentu" pewnie wkrotce poczytam zgodnie z polska nowomowa o " zajebistym " Odpowiedz Link
jutka1 Re: a dzisiejszy??? gdzie???!!!!!!!!! ntxt 22.11.04, 22:18 przepraszam. zaspalam, a potem polecialo kalasznikowem. jutro sie poprawie. sorry. Odpowiedz Link
ani-ta Re: a dzisiejszy??? gdzie???!!!!!!!!! ntxt 22.11.04, 22:55 Juteczko Kochana! mnie to rybka kiedy on bedzie! przeca ja zawsze na koniec dnia czytam:) to GDZIE ten horoskop???!!!!!!!!!!!!!!!!! a.:))))) P.S. niunia... ty chyba nigdy nie zasypialas do pracy? Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) - Wtorek 23 listopada 23.11.04, 08:00 Jeszcze raz przepraszam za wczorajsze zapomnienie.. Milego dnia zycze. Ksiezyc w znaku Barana, w pieknych ukladach z Plutonem i z Merkurym. Czas dynamicznej akcji. Pora rozwiazywania problemow. BARAN (21 III - 20 IV): Dobre pomysly - lepszy smak. Tak, tak, najwazniejszy smak... To odruch estetyczny. BYK (21 IV - 21 V): Dominujacy. Robokop w tajnej misji. Celujesz i strzelasz! Trafiasz i zdobywasz! BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Nowe projekty - wielkie wydarzenia! Dzialasz jak blyskawica, wszystko zmieniasz. RAK (22 VI - 22 VII): Praca i pieniadze. Oto tresc, istota. A przeciez chcialoby sie czegos wiecej… Zlota! LEW (23 VII - 22 VIII): Nowe inicjatywy - wazne i ciekawe. Walcz o sukcesy, wypij jednak kawe. PANNA (23 VIII - 22 IX): Czas ekspansji, dynamiki, sily - trzeba dokonywac przemian! Juz pora. I nareszcieeee! WAGA (23 IX - 22 X): Unikaj sprzeczek, klotni, szukaj wewnetrznej jednosci, ktora zagwarantuje stale, konkretne dochody. SKORPION (23 X - 21 XI): Przebiegly i dynamiczny - swietnie odgrywasz swa role. Jak superaktor w tok-szole. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Trzeba walczyc, stawiac sobie wysoko poprzeczke ambicji. Osiagac nowe, wspaniale satysfakcje. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Srednio. Niby idzie, ale raczej po grudzie. Zaczekajmy na walec, on wszystko wyrowna. WODNIK (21 I - 18 II): Unikaj przepracowania - spocznij sobie. Odetchnij. Szukaj prawdziwych przyjemnosci. RYBY (19 II - 20 III): Pieniadze. (I nie milowac ciezko, i milowac nedzna pociecha). JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) - Wtorek 23 listopada 23.11.04, 17:04 jakie qrde pieniadze!?????????!!!!!!!!!!!!! tu NAUKA sie odbywa! szara masa paruje! juz juz... koniec przerwy! pa;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) - Wtorek 23 listopada 23.11.04, 17:09 Trzeba walczyc, stawiac sobie wysoko poprzeczke ambicji. Osiagac nowe, wspaniale satysfakcje. jeeeee tam tez cos?... Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) - Wtorek 23 listopada 23.11.04, 17:11 jutus... czy wiesz co to jest gradowa zawierucha?:) moze o sile dotarcia do drzwi ZD tu chodzi?:) a.:)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) - Wtorek 23 listopada 23.11.04, 17:13 ale to na dzisiaj horror-scope jest! Ja dzisiaj z roboty odchodze kurdebalans, a ten mi o jakichs ambicjach gada.. ps. w Warszawie grad? Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) - Sroda 24 listopada 24.11.04, 09:18 Milego dnia Ksiezyc w znaku Byka w ciekawych ukladach z Uranem. Czas biznesu i niezwyklych pomyslow. BARAN (21 III - 20 IV): Energiczny i kreatywny. Jestes wszedzie. Tu, tam, tedy i owedy, w zabojczym napedzie. BYK (21 IV - 21 V): Bo to, co nas podnieca, to sie nazywa kasa... Ba, jest nawet lepsza niz obraz Picassa. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Zabojcza bron 2, killerzy juz nadchodza. Nie, to kelnerzy, z tortem. A w srodku... RAK (22 VI - 22 VII): Awans? E... tam. Lepiej poczytac gazete, rozprostowac kosci, zjesc ciastko albo robic fotki. LEW (23 VII - 22 VIII): Forsa. Tak, tak, czas biznesowy. Juz idzie, szybko. (Jazda, jazda, jazda). PANNA (23 VIII - 22 IX): Mistrz ceremonii, wodzirej luksusowy. Kokieteryjny, o zmysle biznesowym. WAGA (23 IX - 22 X): Pelnia zycia. Jego esencja i tresc zarazem! (Twoje projekty zostana wkrotce zrealizowane!!!). SKORPION (23 X - 21 XI): Szybki, staranny, konkretny i powazny. Dzialasz. Jestes obecnie w centrum akcji. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Korzystne okazje i dobre spelnienia, marzenia, pragnienia - kreci sie, kreci ziemia. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Biznes i biznesik - pieniadz i pieniazek, grosik - jak on sie teraz slicznie toczy! WODNIK (21 I - 18 II): Zart, pogoda, rozrywka - tego wlasnie trzeba. W codziennym zyciu odrobiny nieba. RYBY (19 II - 20 III): Forsa. Tak czy inaczej, dzis, jutro, za tydzien, mniejsza albo wieksza kwota… JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) - Sroda 24 listopada 24.11.04, 09:20 Korzystne okazje i dobre spelnienia, marzenia, pragnienia - kreci sie, kreci ziemia. Najwazniejsze, ze znalazlam swoj paszport i bilet. Od soboty czarna dziura wciela. Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) - Sroda 24 listopada 24.11.04, 20:49 > RYBY (19 II - 20 III): Forsa. Tak czy inaczej, dzis, jutro, za tydzien, mniejsz > a > albo wieksza kwota… > DO ZAPLACENIA!!!!!!!!!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP pan jakubek spi i podpada!:P a.:)) P.S. juteczko odpowiadam... tak! bylo wczoraj piorunskie gradobicie w wawie:((( akurat w trakcie mojego dotleniania sie;)))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) - Czwartek 25 listopada 25.11.04, 10:11 Milego dnia jak zwykle zycze. Ksiezyc w znaku Byka, w ladnych ukladach planetarnych. Czas komfortu i udanych transakcji. BARAN (21 III - 20 IV): Wesoly, towarzyski - jest sie z czego cieszyc. Wino, spiew, kobiety… zwlaszcza te kobiety. BYK (21 IV - 21 V): Komfort, dostatek, zycie w luksusach. Szwajcarska czekolada sama sie roztapia w ustach. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Forsa. To pocieszajace, mile, wazne. Ona: wymarzona, gruba, tlusta, pulchna. RAK (22 VI - 22 VII): Art and biznes. Sztuka - zycie. Sztuka dluga. A kazdy z nas ma w sobie cos z artysty. LEW (23 VII - 22 VIII): Leniwy. Nic Ci sie nie chce. Od rana siedzisz w pracy areszcie. PANNA (23 VIII - 22 IX): Nowy image - fantastyczny. Radosny, tworczy, dynamiczny. WAGA (23 IX - 22 X): Milosne flirty i karesy. Egzaltacje i natchnienia, a czasem wiersze, pisane od niechcenia. SKORPION (23 X - 21 XI): Nie przesadz z wydatkami, se odetchnij. A wieczorami czytaj Tomasza a Kempis. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Spotkania towarzyskie - wesole zabawy, radosci, przyjemnosci - jaki swiat ciekawy! KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Sila i meskosc, muskulatura. Dziarskosc, potega - fiskultura. WODNIK (21 I - 18 II): Odetchnij. Wypocznij. Sie wyluzuj, zrelaksuj, odprez. Juz nie buzuj. RYBY (19 II - 20 III): Prace domowe - liczne, przyjemne. Mozesz sie cieszyc i zacierac rece. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
morsa Re: HORROR-SCOPE (c) - Czwartek 25 listopada 25.11.04, 11:14 Zabawy towarzyskie? Napewno nie w tym tygodniu. Radosci i przyjemnosci w pracy? No, nie wiem. Odpowiedz Link
don2 Re: HORROR-SCOPE (c) - Czwartek 25 listopada 25.11.04, 11:42 trafiony na dzis-mam zaplanowane juz od dluzszego czasu zrobienie porzadku w burdelu zwanym kuchnia. Nieprzyjemna strona wolnosci meskiej.Tfu !! Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: HORROR-SCOPE (c) - Czwartek 25 listopada 25.11.04, 13:18 Sila i meskosc, muskulatura. Dziarskosc, potega - fiskultura. ________________________________ Wszystko się zgadza, zadziwiająca zgodność, tyle że kilkadziesiąt lat temu. Ech zdrzemnę się krzynę to może choć ta makulatura, czy jak to tam było, się odnajdzie. ;-) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) - Piatek, 26 listopada 26.11.04, 07:28 Milego dnia zycze :-) Pelnia w konstelacji Blizniat. Rozwiazanie problemow zaistnialych 12 i 19 listopada. Energia i aktywnosc. BARAN (21 III - 20 IV): Akcja. Dynamika. Sport. Zwyciestwo. Wyprez piers i ujawnij mestwo! BYK (21 IV - 21 V): Usmiech z okladki czasopisma "Biznesmen". Melonik lekko uchylony, zlote zeby i zlota laseczka. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): 100 spraw. A moze nawet wiecej? Tempo 44, kolki w zeby, niewolnik spiewa jazzowa piosenke. RAK (22 VI - 22 VII): Nie zapomnij zapytac o podwyzke. Trzeba szefa maglowac, gdy ma formy znizke. LEW (23 VII - 22 VIII): Energia, wiara, nadzieja - idziesz jak burza po spelnienie. Osiagasz sukcesy - w okamgnieniu! PANNA (23 VIII - 22 IX): Plotki, ploteczki - wszyscy dzis gadaja. Nikt nie pracuje. Co za radosc! WAGA (23 IX - 22 X): Wydawnictwa ulotne i dziela zebrane - zapach ksiag - cudowny. Wielka radosc! SKORPION (23 X - 21 XI): Nowe perspektywy: gwiazdzisto-kosmiczne. Wielkie, wspaniale... uwierz: fantastyczne! STRZELEC (22 XI - 21 XII): Akcja. Czas dzialac i zwyciezac. Pokonac wreszcie ospalosc, przegnac dywersanta - lenia! KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Zaradny. Przedsiebiorczy. Uwazny. Konkretny. - Prosze 2000 zlotych. - Dziekuje. I nie trzeba reszty. WODNIK (21 I - 18 II): Wrazliwy. Zakochany w pieknej harfistce albo w obrazie Tukana. Nostalgiczny od samego rana. RYBY (19 II - 20 III): Nic sie nie chce. Ksiezniczka Monako idzie na zakupy. Markowe ciuchy, egzotyczne buty. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) - Piatek, 26 listopada 26.11.04, 09:09 Akcja. Czas dzialac i zwyciezac. Pokonac wreszcie ospalosc, przegnac dywersanta - lenia! Pan Jakub utrafil - caly dzien z pakowaczami, potem z walizka do przyjaciol, wieczorem piatkowy wieczor w mojej knajpce. Potem padne na nos. Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) - Piatek, 26 listopada 26.11.04, 11:30 > RYBY (19 II - 20 III): Nic sie nie chce. Ksiezniczka Monako idzie na zakupy. > Markowe ciuchy, egzotyczne buty. hmm... czyzby klapki - japonki z letnich wyprzedazy gdzies na mnie czekały?:PPPP cholera! pudlowaty te horoskop! myslalam, e cos o wenie i nastroju bedzie... a tu nic tylko forsa i forsa... a co to takiego?!:))))))) a.:)))) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) - Sobota 27 listopada 27.11.04, 09:26 Milego dnia :-) Ksiezyc w znaku Blizniat, w pieknych ukladach z Jowiszem i z Neptunem. Czas udanych rozstrzygniec finansowych. BARAN (21 III - 20 IV): Radosc i relaks. Pokonujesz wszelkie zle okolicznosci. Swiat odmieniasz. BYK (21 IV - 21 V): Odetchnij. Solarium, basen, kolorowe drinki. Milioner przebywa na przedswiatecznym wypoczynku. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Ambitne projekty i ciekawe pomysly: nadchodzi czas planowania. Graja zmysly. RAK (22 VI - 22 VII): Prace domowe: drobne przyjemnosci. Mile, spokojne i relaksujace. LEW (23 VII - 22 VIII): Czas ofensywy: dzialasz jak maszyna. Podejmujesz wyzwania. Czy jestes szczesliwy? PANNA (23 VIII - 22 IX): Bierny relaks - oczekiwanie na… Sprobuj bracie, bo moze sie da. WAGA (23 IX - 22 X): Czas biznesu! Nadrabiania wielotygodniowych zaleglosci. Poszukiwania nowych, ciekawych rozwiazan zyciowych. SKORPION (23 X - 21 XI): Ida zmiany. Taki to czas. Ciekawy. Zreszta nie pierwszy raz. Cos sie przesunie, cos odsunie. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Lekkie rozkojarzenie - chciales… ale zapomniales. Na basen idz, graj na gitarze. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Napoleon wlasnych czterech katow: rozgrywasz wielka bitwe. Miotla oraz szczotka. WODNIK (21 I - 18 II): Blyskotliwy i obrotny, do tysiecy spraw ochotny. Wszystkos czytal, wszystko wiesz, czasem dobrze, czasem nie. RYBY (19 II - 20 III): Altruizm. Pomaganie ludziom - arcyszlachetne. Dobroc. Moze nawet swietosc? JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) - Sobota 27 listopada 27.11.04, 09:29 Lekkie rozkojarzenie - chciales… ale zapomniales. Na basen idz, graj na gitarze. Zgadza sie, oprocz basenu i gitary (spakowana) :-)) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) - Poniedzialek, 29 listopada 29.11.04, 07:14 Milego dnia, milego tygodnia, a Sabba przejmie paleczke w tym tygodniu Ksiezyc w znaku Raka, w dobrych ukladach z Jowiszem, Wenus i Neptunem. Czas cennych darow, rowniez spadkow. BARAN (21 III - 20 IV): Za wiele pracy, obowiazkow, spraw na glowie. Dwoisz sie, troisz i pieciorzysz. BYK (21 IV - 21 V): Rockefeller idzie na zakupy. To sie czuje, widzi i rozumie. Wielki pan, o wielkim rozumie. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Dzialaj! Wez sie w garsc i podejmuj decyzje: ostro, twardo, konkretnie, dynamicznie. RAK (22 VI - 22 VII): Mily czas. Ciekawy, obiecujacy. Wkrotce doczekasz sie pozytywnych zmian w sprawach domowych. LEW (23 VII - 22 VIII): Nowe szanse, mozliwosci, nadzieje, perspektywy i Ty nowy: wspanialy, prawdziwy… PANNA (23 VIII - 22 IX): Puszczasz banki mydlane, snujesz kolorowe marzenia. Jak milo, jak wesolo, kreci sie pod stopami ziemia! WAGA (23 IX - 22 X): Male przeszkody, male klopoty, ale w finansach idzie do przodu. SKORPION (23 X - 21 XI): Kapitan druzyny biznesowej - wielki kreator i organizator. Jak pieknie dziala Twoj zloty kalkulator! STRZELEC (22 XI - 21 XII): Wsrod ludzi - mily i zadowolony z siebie. Prowadzisz pogodne zycie sybaryty. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Sauna! Jacuzzi! Masaze i solarium. Sprobuj, naprawde warto. WODNIK (21 I - 18 II): Male klopoty zawodowe. Unikaj konfliktow z szefem. Szukaj jednosci i porozumienia! RYBY (19 II - 20 III): Dobry czas. Wszystko powoli sie uklada. Stwarza. Staje. Potrzeba tylko wielkich marzen. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) - Poniedzialek, 29 listopa 29.11.04, 09:30 dobry czas:) dzielo skonczone;) a.:))) Odpowiedz Link
don2 Re: HORROR-SCOPE (c) - Poniedzialek, 29 listopa 29.11.04, 09:52 stwarza ,staje ???? ni do rymu ni do taktu,wsadz se palec do kontaktu. Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) - Poniedzialek, 29 listopa 29.11.04, 09:53 Wsrod ludzi - mily i zadowolony z siebie. Prowadzisz pogodne zycie sybaryty. Hehehe panie Jakubie :-)) Pudlo, ale wybaczam. Na pogodne zycie sabaryty lusze troche poczekac - najpierw sie rozpakowac musze ... I najpierw dojechac... :-)) Odpowiedz Link
sabba wtorek, 30 listopada 30.11.04, 08:01 horoskop na dzis w zastepstwie Jutki. BARAN (21 III - 20 IV): Impulsywny. Rzucasz sie w wir dzialania i wygrywasz. Dzialasz emocjonalnie. Fantastycznie. BYK (21 IV - 21 V): Szeroki gest - szybkie, wesole, ekskluzywne zycie. Talent rozkwita, jest w zenicie. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Zorganizowany, przedsiebiorczy, konkretny, a dla podwladnych baaaaardzo wymagajacy. RAK (22 VI - 22 VII): Troska o dom - skutecznie zrealizowana. Mozesz z radoscia dzialac od samego rana. LEW (23 VII - 22 VIII): Finansowe odrodzenie! Ja nie moge! Naprawde! Ludzie! Tyle dobra! PANNA (23 VIII - 22 IX): Odretwienie. Cos sie niby dzieje, ale czy na pewno? Kawa raz, likier dwa, muzyka trzy. Spij krolewno. WAGA (23 IX - 22 X): Male emocje - duze oczekiwania! Trzeba walczyc i osiagac sukcesy - od sniadania! SKORPION (23 X - 21 XI): Mistrz organizacji pracy - menedzer, kapitan druzyny. Na Twojej glowie zakwitly wawrzyny. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Wielkie szczescie - do ludzi i okolicznosci. Prawdziwy fart. Start. "Poszli!". KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Emocjonalny. Reagujesz nieco przesadnie. Idz na basen. Ugas plonaca wyobraznie. WODNIK (21 I - 18 II): Za wiele spraw. Wciaz dzwonia telefony - symfonia trwa! (Teraz werble.) Czas nieodgadniony. RYBY (19 II - 20 III): Ambitny, dynamiczny, kreatywny - wielki! Usmiechasz sie z etykiety egzotycznej butelki. Ksiezyc w znaku Raka w dobrych ukladach z Jowiszem, Neptunem i Wenera. Czas przekazywania doswiadczen, wladzy i pieniedzy. Odpowiedz Link
jutka1 Re: wtorek, 30 listopada 30.11.04, 15:14 Wielkie szczescie - do ludzi i okolicznosci. Prawdziwy fart. Start. "Poszli!". Ano panie Jakubie :-)) :-) Odpowiedz Link
sabba sroda, 1 grudzien 01.12.04, 09:37 BARAN (21 III - 20 IV): Szedl bal. Ten wdziek, ten charm, ja sobie wyobrazam - Boze Ty moj! Muzyka gra. Strzelaja korki od szampanow... BYK (21 IV - 21 V): Zazywasz luksusow, plawisz sie w dobrobycie. - Janie. Prosze podac zlote stolowe nakrycia. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Projekty zawodowe - spietrzenie spraw i obowiazkow. Radosc pracy! Wolnosc od klopotow. RAK (22 VI - 22 VII): Tworczy, przedsiebiorczy, zorganizowany - jestes wszedzie - dzialasz jak... dynamit! LEW (23 VII - 22 VIII): Nadchodzi Twoj dzien, Twoj czas, szczescia i radosci. Spojrz tylko na okolicznosci... PANNA (23 VIII - 22 IX): Nowy wizerunek - zapach, ciuch, fryzura. Co za blysk! Jaka wspaniala politura! WAGA (23 IX - 22 X): Odetchnij! Idz do kina. (Stroz plazy w sezonie zimowym tez musi czasem wypoczac). SKORPION (23 X - 21 XI): Ty wodke za wodka w bufecie... czy pamietasz jak ze mna... tanczyles walca? Sentymentalnie! STRZELEC (22 XI - 21 XII): Kreatywny! Promieniujesz jak miejsce po uderzeniu jadrowki. Wielka, soczysta radoscia. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Spokojnie. Ogladaj obrazy marynistyczne. W porcie czeka wielka, swietlista armada. Czy jednak odplynie? WODNIK (21 I - 18 II): Lepszy czas. Cos sie otwiera i kumuluje, cos rosnie, cos dojrzewa - w koncu eksploduje! RYBY (19 II - 20 III): Kino, fryzjer, ciacho, wino i salsa z atrakcyjna dziewczyna. Ksiezyc w znaku Lwa, w dobrych ukladach planetarnych. Czas radosci swiatecznych i zakupow - niebanalnych! Odpowiedz Link
basia553 Re: sroda, 1 grudzien 01.12.04, 09:55 BARAN (21 III - 20 IV): Szedl bal. Ten wdziek, ten charm, ja sobie wyobrazam - Boze Ty moj! Muzyka gra. Strzelaja korki od szampanow... Hmmm, czyzbym jakies balowanie przeoczyla???? Odpowiedz Link
jutka1 Re: sroda, 1 grudzien 01.12.04, 14:58 Kreatywny! Promieniujesz jak miejsce po uderzeniu jadrowki. Wielka, soczysta radoscia. Swinto prawdo, gizdzie! :-))))) Odpowiedz Link
don2 Re: sroda, 1 grudzien 01.12.04, 15:44 hi hi hi , po 1- u mnie na wsi nawet kina niema,ciacha niezjadliwe,a salsa to potancze w calavasito byc moze. Odpowiedz Link
jutka1 Re: sroda, 1 grudzien 01.12.04, 15:52 Przyjedz do Heimatu - zabiore cie na prawdziwny dancing a la PRL i salse mozna bedzie tysz wykonac :-)))) (lambady publicznie nie uprawiam, hawk!!! ;-))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: sroda, 1 grudzien 01.12.04, 17:53 Dancing! Jak ja bym poszla! To byly czasy.... Na ostatnim dancingu bylam chyba 10 lat temu w....Walbrzychu. W miare uplywu wieczoru solistka - zaböjcza blondynka oczywiscie, byla coraz bardziej zalana i tak wzruszona wlasnym spiewem, ze po pewnym czasie juz tylko szlochala... A pan kelner pytal moja - wlasnie obchodzaca 18te urodziny bratanice: a dla pani konkretny alkohol? Odpowiedz Link
ani-ta Re: sroda, 1 grudzien 01.12.04, 20:17 > RYBY (19 II - 20 III): Kino, fryzjer, ciacho, wino i salsa z atrakcyjna dziewcz > yna. > z dziewczyna? znowu?!:) cos sabbcia chyba horoskopodawce zmienila?:) a.:)))) Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: sroda, 1 grudzien 01.12.04, 20:24 ani-ta napisała: z dziewczyna? znowu?!:) ______________________ No widzisz jakie to nudne. No ale ktoś się przecie musi poświęcić. ;-) Odpowiedz Link