chris-joe 11.11.04, 00:01 o wiedzy o Polsce, ale zabawcie sie :) Ja sie poddalem i przyznaje sie do zalosnego wyniku 50%. Czyli- do cna sie wynarodowilem :( wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2386026.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris-joe Re: Ja jak zwykle lepszy 11.11.04, 00:22 congrats, chlopaki! Wylozylem sie przy KAZDYM pytaniu odnoszacym sie do Polski wspolczesnej... Odpowiedz Link
swiatlo Re: Ja jak zwykle lepszy 11.11.04, 00:23 chris-joe napisał: > congrats, chlopaki! Wylozylem sie przy KAZDYM pytaniu odnoszacym sie do > Polski wspolczesnej... Ja też się wyłożyłem, ale po prostu lepiej zgadywałem. Odpowiedz Link
ertes Re: Ja jak zwykle lepszy 11.11.04, 00:25 Dokladnie tak samo: udalo mi sie zgadnac. Odpowiedz Link
chris-joe Re: 75 11.11.04, 00:32 pewnie nie :) Ale sie pochwale, ze pamietalem o typowo polskim elemencie architektury :)) Odpowiedz Link
chris-joe Re: quiz- bzdecik 11.11.04, 00:29 natomiast co nas laczy od Pacyfiku, przez rzeke Sw. Wawrzynca po lachy Wislane to to, ze jutro mamy WOLNE! :) Odpowiedz Link
ertes Re: quiz- bzdecik 11.11.04, 00:39 Kto ma wolne ten ma wolne. Pracownicy nierzadowi nie maja. Odpowiedz Link
chris-joe Re: quiz- bzdecik 11.11.04, 00:44 z mysla o twojej jutrzejszej harowce, wychyle dzis dodatkowa butelke piwa, or better yet- a shot of tequila :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: quiz- bzdecik 11.11.04, 00:33 60 procent musze nadrobic co mnie Kozyra obchodzi???? Odpowiedz Link
chris-joe Re: quiz- bzdecik 11.11.04, 00:36 mowisz o tej Kozyrze z polskiego hymnu...? Odpowiedz Link
jutka1 Re: quiz- bzdecik 11.11.04, 00:38 Nie, o tej co przebrana za faceta po lazni latala filmujac Twister :-) Odpowiedz Link
chris-joe Re: quiz- bzdecik 11.11.04, 00:41 oh, pardon, ale przy tej Kozyrze sie nie wylozylem :) Odpowiedz Link
chris-joe Re: quiz- bzdecik 11.11.04, 00:46 jezu! jutka, przeciez ty juz prawie na walizkach! Serce mi sie kraje... Jak sie trzymasz? Odpowiedz Link
jutka1 sinister 11.11.04, 00:52 trzymam sie, ale duzo mnie to kosztuje. mille merci, ze pytasz. ide lulu. jutro dzien w piwnicy wyrzucajac pudla, np. rachunkow telefonicznych z LA caluje, sinister :-) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Przeciętnie 11.11.04, 00:50 Twój wynik: 60% (12/20) Przeciętnie. Polskie sprawy, namiętności i problemy są znane jedynie z grubsza. Do pełnego zaangażowania w życie ojczyzny jeszcze ci daleko 60% to i tak za duzo. Dodatkowe punkty za Grobelnego, Czterdziestolatka oraz kobiete z penisem. O powiedzeniu "Nivea albo smierc" nie slyszalam, Nivei nie uzywam, wiec za to puktow nie bylo ;o( Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
chris-joe Re: Przeciętnie 11.11.04, 00:58 mialem nadzieje, luiza, ze przynajmniej ty, na antypodach, hasajaca beztrosko po stawberry fields, wylozysz sie bardziej niz ja... Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie C-J, mam tajna bron 11.11.04, 23:08 chris-joe napisał: > mialem nadzieje, luiza, ze przynajmniej ty, na antypodach, hasajaca beztrosko p > o > stawberry fields, wylozysz sie bardziej niz ja... He, he, he, mam tajna bron w postaci kobiecego miesiecznika, ktory rodzina mi dosyla z Polski. Biore hamak, wieszam obok truskawek i doksztalcam sie w biezacym zyciu Polakow siegajac reka do krzaczkow po swiezy owoc. Potem zaden kwiz nie jest mi straszny ;oPPPPPP Pozdrawiam truskawkowo Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 Re: C-J, mam tajna bron 12.11.04, 11:40 Czekaj czekaj Luiza, jak ja wroce i zaczne prase kobieca czytac, to zadne quizzy mi nie beda straszne!!!! ;-)))))) ps. A w scrabble i tak cie ogram..... ;-) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Czy istnieje polska wersja scrabbla? 15.11.04, 00:09 jutka1 napisała: > Czekaj czekaj Luiza, jak ja wroce i zaczne prase kobieca czytac, to zadne > quizzy mi nie beda straszne!!!! > > ;-)))))) > ps. A w scrabble i tak cie ogram..... ;-) Obiecanki cacanki. Na wszelki wypadek zabieram sie za ostre treningi scrabbla. PS czy istnieje polska wersja scrabbla? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
morsa 50% 13.11.04, 01:22 Nikak nie wyszlo wiecej... Wylozylam sie na najnowszej "politycznej" historii W sumie dosyc glupie pytania...;-)))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: 50% 13.11.04, 02:09 I tak dobrze biorac pod uwage zero kontaktow z PL od dluzszego czasu a i jezyk jakby mniej uzywam:-)) Pytania sa kretynskie , bo znajomosc kultury , historii i literatury nie polega na paru pytaniach :-pppp Kochanowski, Pstrowski i kabaret Tey oraz Mikolaj Rej , Kopernik i Maryla Rodowicz wraz z Witkacym stanowia podstawe naszej kultury :-)) Ze od rzeczy najprostszych rozpoczne:-))) K. Odpowiedz Link