ertes 29.03.05, 17:15 Wrzucilem kilka pustynnych zdjec. Zostawilem na razie duze wersja. Miejsca wystarczajaco a jak ktos bedzie potrzebowal wiecej to skasuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.p.freely Re: Galeria 31.03.05, 06:49 tez sie dorzucilam:))) P.S. Pustynia tonie w kwieciu?! Tez bym chciala zonaczyc na wlasne oczy!!!! Odpowiedz Link
basia553 morsa, 29.04.05, 22:30 dlaczego moge tylko tej pierwszej wysluchac? jest zreszta ladna.... Odpowiedz Link
morsa Re: morsa, 06.06.05, 16:57 Wrzucilam 1 zdjecie z balu corki. Robione przed. Wiecej dorzuce pozniej. Odpowiedz Link
basia553 Re: Galeria 06.06.05, 17:27 Sliczna Morsöwna!!!! Ciekawe czy po balu bedzie röwnie swiezo, wiosennie wygladac:)))) Choc ten chlopak (ladny) wyglada na porzadnego, wiec kto wie... Gratuluje Morso cöreczki! Odpowiedz Link
morsa Re: Galeria 06.06.05, 17:48 Wrocila z balu dnia nastepnego, cala, zdrowa, swieza, o godz.9.30. Z chlopakiem chodzila do szkoly od pierwszej klasy, koncza ta sama szkole srednia. Jesper jest jednym z przyjaciol mojej corki. Jest w Niej nieszczesliwie zakochany i nadal czeka, ze kiedys moze beda razem.... Ach, mlodziez ;-)) Odpowiedz Link
chris-joe morsa 06.06.05, 19:57 wybacz, ze powyrzucalem twoje starsze mp3's. Zrobilem to, gdy nie udawalo mi sie wepchnac do galerii "Motylka" i podejrzewalem, ze zabraklo miejsca (nieslusznie zrezszta). Sorry :) Odpowiedz Link
czajek76 Re: morsa 06.06.05, 21:19 Pozwolilem sobie wyslac prosbe o przyjecie do grupy. Chetnie poogladam Wasze fotki i wrzuce cos od siebie :) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Galeria. 07.06.05, 01:41 Kiedyś miałam wstep , ale dawno nie zaglądałam i nie wiem jak wejść.... Kran. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Galeria. 07.06.05, 11:23 kranie, nalezalas do starej galerii, ktora zmarla smiercia naturalna przez atrofie. Do nowej musisz wejsc przez link groups.yahoo.com/group/poloniadwa/ i zglosic chec uczestnictwa. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Galeria. 07.06.05, 12:48 chris-joe napisał: > kranie, nalezalas do starej galerii, ktora zmarla smiercia naturalna przez atro > fie. > Do nowej musisz wejsc przez link <a href="groups.yahoo.com/group/poloniadwa/" target="_blank">groups.yahoo.com/group/poloniadwa/</a> > i zglosic chec uczestnictwa. Ja zgłaszam chęć uczestnictwa tylko nie wiem jak... K. Odpowiedz Link
chris-joe glosowanie! 07.06.05, 11:25 galernicy, jest nowy kandydat, trza glosowac w "polls" na galerii. Do roboty. Odpowiedz Link
basia553 Re: Galeria 07.06.05, 11:47 czy mi ktos moze przyblizyc postac czajka? Pewnie wystep pierwszy gdzies przegapilam i nie wiem z kim mam przyjemnosc? Odpowiedz Link
morsa Re: Galeria 09.06.05, 21:27 Dorzucilam zdjecia z wczorajszej imprezy. (Zakonczenie gimnazjum - szkoly sredniej) Robione przez jednego z trenerow klubu pilkarskiego. Dziewczyny na zdjeciach to pilkarki. Impreza byla bardzo udana. Masa gosci, glownie mlodziez. Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Galeria 11.06.05, 02:16 Morsa, ale piekna druzyna!!!!! Przy taaaaakim skadzie komu w glowie sledzic ruchy pilki:))) Odpowiedz Link
jutka1 Dorzucilam.. 05.07.05, 16:53 .. pare fotek Stokrotki (nie od toto ;-), zrobionych w sobote :-) Odpowiedz Link
basia553 Re: Dorzucilam.. 05.07.05, 17:17 ale ma mundry wyraz pyszczka! i te wasy sumiaste:)))) a czyje to silne, owlosione, meskie ramie?????? maniek czy uczen? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dorzucilam.. 05.07.05, 17:23 Ani Maniek ani uczen - hodowca Stokrotki. Byli u mnie z wizyta :-))) Odpowiedz Link
basia553 To ma byc biuro ?!?!?!?!?! 08.07.05, 13:25 Ja chce tak mieszkac!!!!!!!!! To sa pomieszczenia z dusza (nie mylic ze straszacym SP). Uwielbiam po prostu takie pomieszczenia. Szczerze zazdraszczam. Odpowiedz Link
jutka1 Re: To ma byc biuro ?!?!?!?!?! 08.07.05, 14:58 Trafilo mi sie jak slepej kurze... niebiosa zeslaly i nie widze inaczej! :-) Odpowiedz Link
basia553 nooooooo! 08.07.05, 15:41 najpüierw Zölty Dom, a teraz jeszcze to biuro. zielenieje z zazdrosci. Odpowiedz Link
jutka1 Re: nooooooo! 08.07.05, 16:03 Musze miec z tymi na gorze, nie wiedziec dlaczego, dobre uklady czy co? Tfu tfu na psa urok!!! :-))) Odpowiedz Link
basia553 Re: nooooooo! 08.07.05, 16:05 jezeli tak jest, to jestes kolejnym przykladem na to, jak niesprawiedliwe jest zycie, o! Arbeiten ist schön: ich könnte stundenlang zusehen.... Odpowiedz Link
jutka1 Re: nooooooo! 08.07.05, 16:07 Baska, nie pekaj, tylko przyjezdzaj na te poziomki!! Zrobimy w biurze balange, i je ochrzcisz, i przestaniesz zieleniec :-))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Dorzucilam no. 2 .... 18.07.05, 06:52 uprzejmie informuje ze zgubilam droge, legin i haslo do galerii... haslo, ktore mi jutka wymyslila!!! "debil" czy jakos tak mu bylo?:) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............... ja TEZ chce fotki biurowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dorzucilam no. 2 .... 18.07.05, 09:40 Fotki wyslalam na GW. Z cala reszta motaj sie od nowa :-)) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Dorzucilam no. 2 .... 18.07.05, 09:50 jutencjo! niech ci Bog w dzieciach rownie wspanialych jak pierwsze wynagrodzi! :))))))))))))))))))) ide ogladac:) Odpowiedz Link
chris-joe Galernicy! 06.07.05, 00:01 Zajrzyjcie, prosze, do galerii, bo sprawa sie zrobila i potrzebuje pomocy! Odpowiedz Link
morsa Re: Galernicy! 17.07.05, 23:13 Zajrzalam do galerii. Gdzie jest Motylek? Odlecial? Wrzucilam cos co lubie i dzisiaj "katuje" rodzinke - greckie gra juz od poludnia. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Galernicy! 17.07.05, 23:21 Ja motylka nie slysze w domu :-((( Jutro w biurze sprawdze, czy na szybszym laczu dziala greckie zawsze i wszedzie! :-)))) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Galernicy! 17.07.05, 23:43 Przyznaje sie bez bicia, ze zarowno motylek jak i piosenka morsy upadly i sie potlukly, gdy probowalem (bezskutecznie) wcisnac na galerie hiszpanskie fajerwerki... bije sie w piersi, przepraszam i u stop sie wije... Niech ktos mi podesle motylka, blagam, a na powrot go umieszcze! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Galernicy! 18.07.05, 00:07 nie slysze ciagle, mimo, ze inny link :-((( ide sie kurna pochlastac czycus? :-( Odpowiedz Link
morsa Re: Galernicy! 18.07.05, 00:43 Wejdz na galerie i spojrz na Linki. Moze Ci sie uda... Odpowiedz Link
morsa Re: Galernicy! 18.07.05, 00:53 Troche muzyki - ponaciskaj guziki... Dobrej zabawy www.hoomor.pl/swf/dj_rus.html Odpowiedz Link
jan.kran Re: Galernicy! 18.07.05, 02:39 Dostałam wiadomość od CJ że moja kandytatura zotała poddana głosowaniu i nie dostałam wstępu do Galerii. Nie żeby mi specjalnie zależało ale nie bardzo rozumiem. Jestem jedną z najstarszych stażem forumowiczów , klikam blisko trzy lata i myślę że zasługuję na odrobinę zaufania. Galeria jest dość prywatna i głosowanie co do nowych członków ma zapewnić że nikt niczego stamtąd nie wyciągnie. Czy powodem mojego odrzucenia był brak zaufania do mnie czy też inne względy :-)))) Kran. Odpowiedz Link
morsa Re: Galernicy! 08.10.05, 23:37 Sorry, nie tutaj to milo byc. Chcialam wrzucic na galerie, nie chce sie ladowac. Ki czort? Odpowiedz Link
jutka1 Re: "Mialo" - nie "milo" ntxt 09.10.05, 11:54 Bylam przedwczoraj w galerii i wszystko gralo, wiec nie wiem. Odpowiedz Link
chris-joe Chavela Vargas 06.11.05, 09:12 Wrzucilem dwie piosenki Chaveli- dla mnie szalenstwo, rozpusta i wogole. Posluchajcie. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Chavela Vargas 06.11.05, 09:27 Wlasnie sciagam. Troche potrwa przy "predkosci" netu u mnie. BTW. Znajdz sobie gdzies Amos'a Milburn, mysle, ze Ci sie spodoba. :-) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Chavela Vargas 06.11.05, 10:08 Jeszcze jedna Chavele upchnalem. I duperel: www.afterellen.com/People/2005/1/chavelavargas.html Amos szukam. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Chavela Vargas 06.11.05, 10:11 SiDzej, do lozka! :-))) Ladna ta Vargas. Jesli spodoba Ci sie Milburn, wypale plytke albo dwie :-) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Chavela Vargas 06.11.05, 10:26 Ladna? (Chcem tak brzmiec, jak bendem mniec 80 lat!) No, ale u ciebie ptaszeta cwierkaja o tej godzinie, podczas gdy u mnie noc pozna i Chavela. Inne realia, pani :))) No i nadal fotki piele- aparat cyfrowy to cudo, ale i przeklenstwo: kiedys przywozilo sie z wakacji 3 szpule zdjec, dzis 2000+ (Sie naraze niektorym- ja chce do Europy!) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Chavela Vargas 06.11.05, 10:55 Inne realia, zaiste! :-)) Sorry for the understatement ;-) Przyslij mi prosze zdjecie jablek :-) Odpowiedz Link
basia553 sluchajcie Wy Dwoje! 06.11.05, 18:16 to nie jest Wasze prywatne forum, wiec przestancie sie we dwojke wymieniac muzykom! Dawac tom/tego Amos Milburn. C-j, widze ze jestes szczesliwy: przy tej porcji saudadis ktore zaserwowalas, o malo sobie z zalu zyl nie podcielam:))) Pjenkne po prostu!!! Chyba nabende. Odpowiedz Link
don2 Re: sluchajcie Wy Dwoje! 06.11.05, 19:13 Basiu, na starosc odkrywasz " zagubiony swiat muzyki" niesamowite :)))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: sluchajcie Wy Dwoje! 06.11.05, 23:47 Basienko, o co Ciebie sie rozchodzi? ;-))))) Znajdz tego Amos'a na necie, posluchaj fragmentow, i jesli Ci sie spodoba, to daj znac - tez nagram. Kurde brzmisz jakbys robila scene zazdrosci, co w sytuacji nieniejszej jest przezabawne!... ;-)))))) Odpowiedz Link
basia553 Jutencjo, 07.11.05, 09:07 mniem sie o to rozchodzi, ze czuje sie jakbyscie nad moja glowa rozmawiali o muzyce, ktora lubie, a Wy mnie do tego nie dopuszczacie. Jasne? Nie jestem specjalistka od sciagania muzyki, dlatego lasa jestem na Wasze linki. Nota bene przy moich sklonnosciach do smuteczkow powinnam takiej muzyki unikac. Jak wiele lat temu przywiozlam sobie z Portugalii "Adeus Amigo" (Tony Carreira), to Maz musial wszystkie zyletki pochowac, zebym sobie zyl nie popodcinala:)))))) A wiec cokolwiek w tym kierunku macie - dawac!!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutencjo, 07.11.05, 10:12 Basiencjo :-))) Amos to boogie na fortepian i glos. Zadnych zyletek nie trzeba, wrecz przeciwnie, nogi same chodza (o ile sie lubi ten genre). :-)))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Galeria 17.05.06, 11:03 Dolozylam kilka zdjec z ogrodu wiosna. Wieczorem wkleje nastepne. Czirs. J. :-))) Odpowiedz Link