basia553 20.04.05, 11:37 Idzie wiosna z dala słonko z góry napier*ala żaba w stawie tyłek moczy k... jaki świat uroczy :) Z tymi wio0sennymi pozdrowienia zegnam Was do wieczora, bo ide na budowe. Bawcie sie grzecznie!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: wiosenne pozdrowienia 20.04.05, 11:39 na budowe? cos budowac, czy ladnych ciesli ogladac? ;-))) Odpowiedz Link
don2 Re: wiosenne pozdrowienia 20.04.05, 12:05 A u mnie 5 minut padal sznek-do kitu z taka wiosna. Odpowiedz Link
morsa Parada krow 22.04.05, 11:45 Nie wiem, gdzie to wlepic, a nowego watku nie bede zakladac...... miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34861,2662039.html Krowia parada juz gdzies byla (Sztokholm, o ile sie nie myle) Odpowiedz Link
aka10 Re: Parada krow 22.04.05, 20:09 Krow cale stado bylo w zeszlym roku w Sztokholmie.Krowa-kosmonautka wiszaca w powietrzu byla super:-)Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ani-ta Re: wiosenne pozdrowienia 22.04.05, 23:28 jaki kolor kasku jest w tym roku trendy?:) ktos mial racje... plywania, sexu i jazdy na rowerze... sie nie zapomina!!!:)))) a. - z wiatrem we wlosach:)))))) Odpowiedz Link
morsa Re: wiosenne pozdrowienia 23.04.05, 15:31 Magnolia kwitnie. Kwitnie tez masa innego kwiecia; zolto-niebiesko-czerwono-biale dywany. Ach, jak pieknie... Odpowiedz Link
don2 Re: wiosenne pozdrowienia 24.04.05, 16:46 W ub. roku policja odnotowała 58 wypadków z udziałem rowerzystów, w tym dziesięć śmiertelnych. Co szósty wypadek spowodował pijany rowerzysta. Kto najczęściej siada po alkoholu na rower? Większość to bezrobotni, choć policjanci opowiadają, że przyłapani zatajają miejsce pracy w obawie przed gniewem pracodawców. Często po kielichu na rower wsiadają emeryci i renciści. Policja na własny użytek sporządza ranking zawodów. Wśród pijanych rowerzystów są piekarze, ślusarze, rolnicy, rzeźnicy, tapicerzy i stolarze. Zdarza się, że po pijaku jeżdżą także .. listonosze. o szewcach ani slowa ! trzeba zmienic na powiedzenie:pijany jak emeryt i rencista. I co pracodawce obchodzi,czy ja po pracy jestem pijany ? komuna siedzi twardo w glowach Polakow.No jak pijany listonosz rozwozi listy ,to co innego. Odpowiedz Link
basia553 don, 24.04.05, 18:37 co mi tu wiosenne wiadomosci skurviasz na pijanych emerytöw? Ja melduje, ze jest cieplo i popaduje i kasztany w zwiazku z tym zakwitly i mnöstwo innych kwiatöw i krzewöw i jest pieknie i jasmin juz otwiera paki (ponki) i möje balkony sa jak dzungiel (pis.zamierzona) i swiat möglby byc taki piekny, gdyby sie rözni ludzie nie musieli przeprowadzac od czasu do czasu:(((( Odpowiedz Link
bella-donna Re: don, 24.04.05, 20:04 don2 napisał: > u mnie zimno jak cholera a u mnie jeszcze pada deszcz Odpowiedz Link
ani-ta Re: wiosenne pozdrowienia 24.04.05, 20:00 uprzejmie dona informuje ze: - po % nie wsiadam na rower:) - obecnie nie pijam, bo mnie nie smakuje:P - na rowerze jezdze li tylko po sciezkach rowerowych (czerwona kostka bauma); ladnych kilkanascie km na moje wsi tylko - wystarcza!!!:) - na skrzyzowaniach zdejmuje zadnia czesc z siodelka i przeprowadzam rower na zielonym swietle:) - jak przystalo na matke polke odpowiedzialna - strzege stado przed niebezpieczenstwami - stad zakup kaskow:) kask Demolki - rozowy w misie:) dla mnie - brak - jako ze decyzja o kolorze jeszcze nie zapadla... a w misie nie bylo odpowiedniego rozmiaru:((( - do emerytury mi dalej niz blizej z kazdym rokiem "zleconych":P a poza tym... to zastanawiam sie nad chusteczka na glowe... w koncu na moim rowerku w kasku moge wygladac... "niekompatybilnie":PPPPPPPPPP pogoda sie klaruje! weekend majowy - w domkach campingowych... hmm... bierzemy farelke!!!!:))))) Odpowiedz Link
morsa Re: wiosenne pozdrowienia 12.05.05, 12:03 Kwitnie juz bez! Magnolie obsypane kwieciem. Slonce swieci, ale jest dosyc zimno. Od czasu do czasu pada deszcz, a nawet grad. A teraz uciekam do pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link