lucja7 25.08.05, 11:38 Przyznaje ze nie jestem w nich oblatana, nigdy mnie to nie interesowalo. Jest wiec wiele ktorych nie umiem czytac, np: o; albo D; czy jakos im podobne. Ktos uprzejmy przetlumaczy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don2 Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 25.08.05, 11:57 Jutka ci wytlumaczy,ona konczyla szkoly i kursa wszelakie Odpowiedz Link
jutka1 Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 25.08.05, 18:06 Na kursach w GSie tego nie dawali A ja teraz jestem rolnik i nic innego sie nie liczy ;-)))))))))))) ps. a torepkom bezlep chcesz? :-)))) To do Dona bylo :-) Odpowiedz Link
lucja7 Re: Do poczytania dla Lucji 25.08.05, 15:06 Poogladalam, niektore smieszne, niektore wiecej niz naciagane. Ale dlaczego np. o<-o<--< ma byc seksem francuskim? albo oo<<-o<--< orgietka? Przekrecalam ekran we wszystkie strony, boli mnie szyja i ciagle nie wiem :) Odpowiedz Link
ertes Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 25.08.05, 15:57 Symbole czyli emotikony to taki savoir vivre internetu Lucjo. Warto znac. Odpowiedz Link
lucja7 Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 25.08.05, 16:03 A cos ty tu nagle taki milusinski? A propos, zapomniales doniesc ze znow jakis boeing sie rozplaszczyl. Odpowiedz Link
ertes Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 25.08.05, 16:11 > A cos ty tu nagle taki milusinski? Ja? Milusinski? Lubie Cie, bylo smutno jak bylas na wakacjach wiec sie ciesze ze znow jestes. > A propos, zapomniales doniesc ze znow jakis boeing sie rozplaszczyl. Wiesz, o tyle o ile w przypadku Air France nikt nie zginal to w tych innych wypadkach calkiem sporo wiec to jakby nie bardzo wypadaloby dowcipkowac. Odpowiedz Link
lucja7 Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 25.08.05, 17:05 I ze Armstrong pedaluje oszukujac, nacpany na umor. Odpowiedz Link
ertes Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 25.08.05, 18:03 Ale 7 razy wygral :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) A teraz L'Equipe moze co najwyzej pocalowac go w dupe. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 25.08.05, 18:17 No wreszcie to z siebie wydusiles, bo juz myslalam, ze bedziesz to do konca zycia skrywal :-)))) PS. Marriott rulz i nie widze inaczej!n Najlepsza kafejka net na lotnisku... OK, OK, jedyna ;-)))))) Odpowiedz Link
ertes Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 25.08.05, 18:30 Jaki Mariott? Gdzie jedziesz? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 25.08.05, 18:32 Hehe, nie jade tylko wracam :-)))) Polacze sie wieczorem juz z domu :-) Odpowiedz Link
tortugo specjalnie dla Lucji7 25.08.05, 18:45 ... gimnastyka szyi :) (: :) (: :) (: a teraz jeszcze jeno dodam, ze jak powiedzial nie mniejszy autorytet niz senor Miguel Indurain, jak wszyscy cpajo, a cpajo, to tez jest rowne pole walki; jakby nikt nie cpal, Armstrong tez by wygal. O! ~:O:=o Odpowiedz Link
lucja7 Re: specjalnie dla Lucji7 25.08.05, 19:57 Za gimnastyke dziekuje :))) Armstrongowi pewnie ze zadnych zwyciestw nie odbiora, nie o to chodzi. Wiadomo natomiast ze wygral nacpany, i czesc. No i podobno jakies tam ubezpieczenie sobie na waszym mistrzu nacpanego pedalowania zarobi troche grosza. W sumie przydac mu sie to nie przyda. po prostu palant. Odpowiedz Link
ertes Re: specjalnie dla Lucji7 25.08.05, 20:03 Zapominasz tortugo ze to wcale a wcale nie chodzi o Armstronga. Po prostu jaks tam czesc francuzow nie moze przezyc ze to AMERYKANIN wygral wyscig. Podejrzewam ze jakby Niemiec wygrywal 7 razy to tez by go znienawidzili. A Lucja tam mieszka to i powiela co uslyszy. Odpowiedz Link
ertes Co najsmieszniejsze 25.08.05, 20:05 to ze autorami najwiekszej historii cpania w kolarstwie sa wlasnie francuzi i francuskie firmy farmaceutyczne. Odpowiedz Link
maria421 Re: Co najsmieszniejsze 25.08.05, 22:28 ertes napisał: > to ze autorami najwiekszej historii cpania w kolarstwie sa wlasnie francuzi i > francuskie firmy farmaceutyczne. A autorami najwiekszego cpania w lekkiej atletyce sa Amerykanie. Odpowiedz Link
ertes A u was bija Murzynow... 26.08.05, 01:38 Nie, nieprawda. Wszyscy wiedza ze najwiecej cpali Niemcy. Odpowiedz Link
maria421 Re: A u was bija Murzynow... 26.08.05, 10:31 ertes napisał: > Nie, nieprawda. Prawda, prawda. Bena Johnsona i te druga czarna gazelle zapomniales? > Wszyscy wiedza ze najwiecej cpali Niemcy. Ale oni byli z Enerde :) Odpowiedz Link
ertes A jednak bija Murzynow... 26.08.05, 15:49 Ben Johnson jest Kanadyjczykiem... ech, Mario.... Odpowiedz Link
drapieznik Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 26.08.05, 02:23 kobieta ani nie jest luksusem ani tez wyzdana tak naprawde. Bardziej na okladce agazynu. Odpowiedz Link
lucja7 Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 26.08.05, 09:53 Moze byc i wyuzdana i luksusem, cos o tym wiesz. Z pewnoscia nie dla wszystkich :) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Symbole w tekstach i pod tekstami 26.08.05, 02:32 lucja7 napisała: o; > Ktos uprzejmy przetlumaczy? tzn. zart Ps. odbiega troche od oryginalu, ale nie umialam napisac i tak juz zostalo ...o; Odpowiedz Link