jutka1 31.08.05, 22:10 Albo katalonski, nie wiem Czy: Molt Hble Sr XXXX Expresident de la Generalitat de Catalunya znaczy Very Honourable Sir XXXXX Former Deputy Governor of Catalonia ????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szfedka Re: Hiszpanski psiakosc 31.08.05, 22:17 A Ty co? Porady konsultanckie? Tlumaczeniowe hehehe Duzo wina bedzie Cie to kosztowac Odpowiedz Link
jutka1 Re: Hiszpanski psiakosc 31.08.05, 22:21 Ja sie pytam powaznie, nie rob sobie jaj Odpowiedz Link
szfedka Re: Hiszpanski psiakosc 31.08.05, 23:03 o co Ty mnie podejrzewasz? jaja zawsze robie przecie a jak!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Hiszpanski psiakosc 01.09.05, 00:00 Jordi Pujol sie nazywa I sie podpisal jak wyzej po katalonsku A ja zgaduje co to znaczy bo musze mu odpisac i nie wiem jaka forma :-(((( Cholerny protokol :-( Odpowiedz Link
icaro Re: igual te puedo ayudar... 02.09.05, 22:41 dokladnie czego sobie zyczysz?? chcesz przetlumaczyc ten tekst na catalan? pozdrawiam z hiszpanii. ex-prezydent Generalitat de Catalunya(rzad katalunii,jeden z regionow hiszpanii)nazywal sie "Jordi Pujol i Soley". Molt Hble. Sr.- mozna przetlumaczyc jako Jego Ekscelencja Pan Jordi Pujol. un saludo. Odpowiedz Link
jutka1 Re: igual te puedo ayudar... 02.09.05, 22:48 muchas gracias y bienvenido :-) mialam napisac list po angielsku do tego pana, i chcialam odpowiednio go "zahonorowac" :-))) A on sie w swoim liscie podpisal jw. tak czy siak, juz sie rozwiazalo i poszlo w swiat, witam nowy nick :-)))) Gdzie w Hiszpanii jestes? J. :-) Odpowiedz Link
icaro Re: igual te puedo ayudar... 02.09.05, 22:51 jutka1 napisała: > muchas gracias y bienvenido :-) > > > tak czy siak, juz sie rozwiazalo i poszlo w swiat, > witam nowy nick :-)))) > Gdzie w Hiszpanii jestes? > > J. :-) wystarczy ze w hiszpanii :) un saludo. :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: igual te puedo ayudar... 02.09.05, 22:54 OK, wystarczy ze Hiszpania :-) Podeslij troche manzanilla i manchego viejo, co? (nie przejmuj sie, ja tylko Andaluzje znam, i troche okolice Costa Blanca i tyle :-) Odpowiedz Link