don2 13.05.06, 17:49 Na jednym z pobocznych forow stwierdzono ,ze na naszym panuje MENTALNE KAZIRODZTWO !!!! ' Drogie SIOSTRY I BRACIA , CO wY NA TO ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: DOZYLEM !!!! 13.05.06, 17:53 don2 napisał: > Na jednym z pobocznych forow stwierdzono ,ze na naszym panuje MENTALNE > KAZIRODZTWO !!!! ' > Drogie SIOSTRY I BRACIA , CO wY NA TO ?? Bracie Donie, ja na to jak na lato:-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOZYLEM !!!! 13.05.06, 18:52 Nic jeno sie podniecic!!! Drogi Bracie :-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: DOZYLEM !!!! 13.05.06, 19:44 wlasnie jakas magda zalozyla nastepny watek na temat TWOJEGO wONtka co sie dzieje ???? Odpowiedz Link
don2 Re: DOZYLEM !!!! 13.05.06, 20:23 Mysle ,ze ta maggdusia ,to Bella.ten sam charakter pisma !! Odpowiedz Link
jutka1 Re: DOZYLEM !!!! 13.05.06, 21:20 heheheheheheheeeeeeee dawno sie tak forumowo nie obsmialam jak dzisiaj :-)))))) cos w gwiazdach czy ksiezyc w pelni czy jak? :-))))))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: DOZYLEM !!!! 14.05.06, 00:16 niestety, musze was zmartwic, to nie ja. Don sie pewnie ucieszy, ze jeszcze jakas inna osoba szanownym PL2 interesuje sie. --Ja wiem ze on wie. I on wie, ze wiem, ze on wie. (p.154_ Odpowiedz Link
szfedka Re: DOZYLEM !!!! 13.05.06, 19:49 Mentalne...ech do d... to już lepiej iść na całość. Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: DOZYLEM !!!! 17.05.06, 06:26 Mentalne kazirodztwo? Czy to oznacza, ze z powodu braku odwagi aby napisac naprawde co sie mysli lub przeczytac co naprawde inni mysla, czesc Forumowiczow zaglada tutaj tylko przez "dziurke od klucza"? Szczerze mowiac nie bardzo rozumiem to "mentalne kazirodztwo" w odniesieniu do tego lub innego Forum. Kazde Forum na GW, ktore zwiedzilam w ciagu ostatnich kilku lat dziala mniej wiecej na tych samych zasadach. Powiedzialabym, ze wiekszosc z nich jest zupelnie hermetyczna i funkcjonujaca w obrebie 6 osob mieszkajacych na tym samym osiedlu. W sumie, nie budzi to stwierdzenie u mnie zadnych gwaltownych reakcji - raczej pytanie o wyjasnienie. Niestety jestem zbyt leniwa aby szukac linku, Forum lub autora. Pozdrawiam moje Siostry i Braci Kan Odpowiedz Link