jutka1 Re: Jutka 03.10.03, 23:04 kurdebalans, jestem ale mnie nie widac polczat=Mariott Tverskaya wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
szfedka Re: Jutka 03.10.03, 23:07 sprobuj wejsc z www.polczat.pl potem regionalne swiat i tam kliknij na linka Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szwedka 04.10.03, 08:29 szfedka napisała: > sprobuj wejsc z www.polczat.pl > potem regionalne swiat > i tam kliknij na linka ************* Probowalam wchodzic drzwiami, oknem i od dupymaryni. Nic. Na inny czat weszlam, zeby sprawdzic, wiec to nie jest kwestia Makowki. Cos sie chedozy i tyle. A moze blokuja dostep z Moskwy? ostatnio okazalo sie ze moje maile nie doszly bo zostaly przechwycone przez jankieski firewall. a co ja tam wiem.. Jutka cala glupia Odpowiedz Link
jutka1 Re: do szfedki 04.10.03, 21:08 dzisiaj sprobuje wejsc wg instrukcji... a w ogole zadzwon do mnie pliz. Pliz. J. Odpowiedz Link
jutka1 Re: do szfedki 04.10.03, 21:47 jutka1 napisała: > dzisiaj sprobuje wejsc wg instrukcji... ************** probowalam. na liscie czatow Polonia Bis pokazuje ze jest tam jedna osoba. Jak wchodze to jestem sama. :( niezla metafora, nieprawdaz. to ja juz w poniedzialek wieczorem sie zglosze na czata, bo bede w domu pozna noca jutro. J. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Jutka 05.10.03, 13:39 Dzis wsiadlam do tramwaju z wielkim napisem MOT MOSKVA. Znaczy sie w kierunku do Moskwy. I cholera nic ,tylko mnie do domu zawiozl. Znowu oszustwo w tej Norge.:-)))) Kran Rozczarowany. Odpowiedz Link