19.11.13, 18:59
Oczywiscie cosik sie u mnie porobilo i na priva tylko niektorym moge wyslac wiadomosc. Zaczem proponuje spotkanie od 18.15/30 (co by Bbetce dac czas dotrzec), Mammajka, Dado, Monia, Jutka i Enejka wiedza gdzie i bardzo prosze zeby rozprzestrzenily!
Doczekac sie nie moge smile
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Wizytacja 19.11.13, 20:59
      Będę, żeby mnie poskręcało, ale dojadę!!! smile
      • bbetka Re: Wizytacja 20.11.13, 00:00
        Jutku, tylko za bardzo się nie poskręcaj!!!
        Rozumiem, że tylko ja jestem niedoinformowana co do miejsca ? smile
        Jechać zamierzam taksówką wprost z centralnego więc mam nadzieję, że pół godziny wystarczy.
        • malpa-w-czerwonym1 Re: Wizytacja 20.11.13, 00:09
          to chociaż zdjęcia wrzućcie do albumu, dla tych co ich skręca! Ja będę w okolicach stolicy 9-go do 11-go sad
          • dado11 Re: Wizytacja 20.11.13, 00:47
            noooo, proszęsmile jeśli zaś tylko czas u Pani będzie lekko zbytkowy... to znów skrzyknięcie zwołamywink
            BB, nic nie martw... Fed logistycznie jest nie do zagięciawink
            • monia.i Re: Wizytacja 20.11.13, 10:39
              Zobaczę, co się da zrobić.
              • fedorczyk4 Re: Wizytacja 20.11.13, 10:54
                Moniek, bo jak Cie chukne wink
                Bbetko wyslalam na priva info co do miejsca bitwy i namiary na mnie smile
                Czy ktos moze dac znac Ew? Zjadlo mi jej numer sad
                • jutka1 Re: Wizytacja 20.11.13, 11:01
                  Zadzwonię do Ew. dziś wieczorem albo jutro. Chyba, że przeczyta tutaj i się z Tobą mailowo skontaktuje. smile
                  • ewelina10 Re: Wizytacja 20.11.13, 17:36
                    Właśnie czytam i trochę się niepokoję. Wydawało mi się, że BBetka miała przyjechać 27.11 a tutaj zdaje się, że podajecie 30.11. ? To jest sobota a ja mam gości mężowych andrzejkowych. Zadzwonię jeszcze do Fed, bo u mnie jakiś czas temu pozmieniali numery
                    • fedorczyk4 Re: Wizytacja 20.11.13, 18:06
                      Ok smile Uscislam, 27.11 od 18.15/30 w wiadomym miejscu smile Brak mi jeszcze potwierdzenia od Enejki, do ktorej jakos dziwnie nie moge sie dodzwonic. Licze na Mm (ktora jeszcze nie potwierdzila oficjalnie) Monie ktora, mam nadzieje przestraszyla sie grozby rekoczynow z mojej strony, Ew (dogadalysmy sie juz wink) , Dado jak wyzej, Jutki takoz, doprosilam jeszcze na wlasna reke Kolezanke z Innego Forum z ktora juz balowalysmy wspolnie przy okazji wizyty Luizy. Pierwszej wizyty, tej zimowatej smile
                      • verbena1 Re: Wizytacja 20.11.13, 18:39
                        Pozostalym pozostaje gryzienie pazurow z zazdroscismile
                        Prosze przygotowac aparaty fotograficzne, nie zapomniec o bateriach oraz fotograficznych usmiechach i na goraco wrzucic do albumu.
                        Znajac juz niektorych z widzenia ,wiem ,ze bedzie wesolo ,glosno i nie zabraknie tematow.
                      • jutka1 Re: Wizytacja 20.11.13, 18:58
                        Jeśli ta "koleżanka z innego foruma" to ta, o której myślę, to przezajefajosko (zna się te slangi młodzieżowe hehehe... smile))
                        • mammaja Re: Wizytacja 21.11.13, 00:27
                          Nie potwierdzam, ale i nie zaprzeczam smile bardzo sie postaram, a i tak zadzwonie wczesniej smile
                          • jutka1 Re: Wizytacja 21.11.13, 12:46
                            Mammajko, jak ja mogę z Dolnego Śląska dojechać, to Ty naprawdę możesz też! big_grin Dawno Cię nie widziałam, no nie bądź wiśnia! smile
                            • fedorczyk4 Re: Wizytacja 21.11.13, 15:10
                              Nie badz!!! I tak oczywiscie Jutek, dobrze kompinujesz wink
                              • en.ej Re: Wizytacja 22.11.13, 19:21
                                Melduję się na kolanach, czołobitnie z przeprosinami smile
                                Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko to zamelduję się zwarta i gotowa smile
                                • dado11 Re: Wizytacja 22.11.13, 23:35
                                  Halooo, en.ej. kosmile fajnie znów będzie Waścinę obaczyćsmile i proszę przybądźcie wszystkie wspaniałe forumki, które mogąsmile to trochę jak sabacik... tyle, że miły, i w przepysznych okolicznościach loftowychwink
    • malpa-w-czerwonym1 Re: Wizytacja 22.11.13, 23:50
      crying crying crying
    • jej_maz Re: Wizytacja 24.11.13, 04:56
      Szkoda... ale wiosna bede na pewno smile
      • fedorczyk4 Re: Wizytacja 24.11.13, 15:44
        Marku, my tez smile
        • bbetka Re: Wizytacja 25.11.13, 11:40
          Czy warszawskie forumki mogą mnie oświecić, czy z PKP W-wa wschodnia jest rozsądne dojście pieszo na miejsce zbiórki, czy lepiej wziąć taksówkę ?
          • dado11 Re: Wizytacja 25.11.13, 22:30
            BB, ponieważ Fed nie odpowiada, to pozwólsmile wprawdzie z dworca W-wa Wsch do restauracji jest niedaleko, to jednak jest to Praga, a po zmroku, mimo ogromnych starań włodarzy dzielnicy, nie należy do najbardziej przyjaznych przybyszom miejsc...sad weź taksówkę, a najlepiej ją zamów (np. 22 196 22), bo "spod słupka" będzie x2....
            pozdr, d.
            do miłegowink
            • mammaja Re: Wizytacja 26.11.13, 19:18
              A o ktorej przyjeżdżasz Bbetko ? czy Fed ma jakis Twoj telefon ?
              • bbetka Re: Wizytacja 26.11.13, 21:20
                Mm przyjeżdżam -teoretycznie- o 17.58, Fed ma mój telefon.

Dado, bardzo Ci dziękuję, wezmę oczywiście taksówkę smile

Do miłego zobaczenia
                • monia.i Re: Wizytacja 26.11.13, 22:24
                  Niestety, nie dołączę jutro do Was, miłe panie sad Następnym razem,
                  bo chwilowo mam splot niesprzyjających okoliczności. Uściski przesyłam!
                  • ewelina10 Re: Wizytacja 27.11.13, 11:23
                    Powtórzę za Monią niestety też mi nie uda się do Was dotrzeć. Coś z tą porą nie tak wyszło. Tak to bywa z tymi nagłymi i nie przewidzianymi sprawami. Nawet nowa kreacja na tą okoliczność musi poczekać w szafie. Może innym razem. Bawcie się dobrze.
                    • en.ej Re: Wizytacja 27.11.13, 11:37
                      Ewelinko pora jest akurat, bo wszystkie sprawy można pozałatwiać a wieczorkiem przy ploteczkach odpocząć.
                      Jak już wiesz o tej nagłej sprawie to znaczy, że możesz ją załatwić bo jest czas smile
                      Nie bądź wiśnia, wpadnij chociaż na pół godzinki, sto lat się nie widziałyśmy sad
                      • ewelina10 Re: Wizytacja 27.11.13, 12:44
                        En.ejko mam nadzieję że sprawy na mieście uda mi się załatwić wcześniej, ale do domu ściągnę dopiero wieczorem a potem to już nie będę miała siły by z tej mojej wsi jeszcze raz wyjeżdżać. Ach ta zima i szybko zapadająca ciemność. Gdyby spotkanie było o wcześniejszej godzinie to wpadłabym do was nawet z tzw. "rozbiegu"
                        • en.ej Re: Wizytacja 27.11.13, 13:39
                          Ewelinko, jak masz i tak ściągnać wieczorem to nie jedź do domu, żeby wracać bo wtedy faktycznie nie chce się już wychodzić, tylko od razu zostań na mieście smile
                          Wpadniesz na chwilkę, uścisnę Twoje żeberka i spokojnie pojedziesz ku domowi smile
                          • fedorczyk4 Re: Wizytacja 28.11.13, 11:19
                            Zdjecia w albumie smile I jesli mialabym jednym zdaniem opisac spotkanie to: obsmialam sie jak norka!!! Do konca zycia nie zapomne hasla "Czar par" kto nie byl nie zrozumie i niech zaluje wink
                  • en.ej Re: Wizytacja 27.11.13, 11:32
                    Moniu, nie pindrol głupot. Masz być !!!
                    Okoliczności poczekają a jak nie będziesz o nich myślała, to same się rozwiążą.
                    Przypuszczam o co chodzi, ale tego nie bierz sobie nawet do głowy.
                    "Wspólnemi" siłami damy radę a Ty masz TYLKO być smile
                    • fedorczyk4 Re: Wizytacja 27.11.13, 12:21
                      Czyli, ze bedziemy: Bbetka, Dado, En.ej ewentualnie MM i ja?
                      • jutka1 Re: Wizytacja 27.11.13, 12:52
                        Ja tylko forumowo się pokajam - bo telefonicznie już się kajałam- tzw. życie mi uniemożliwiło ruszenie się do Warszawy. sad sad sad
                        Bbetko - może jak będziesz bliżej Dolnego Śląska? Zapraszam w moje strony.
                        Bawcie się dobrze, i uściski ode mnie dla wszystkich. smile
                        • en.ej Re: Wizytacja 27.11.13, 12:55
                          Pewnie się domyślacie co mam teraz na języku, więc nie będę pisała sad
                      • en.ej Re: Wizytacja 27.11.13, 13:04
                        Fed znając życie MM też nie przybędzie sad
                        To by była niespodzianka roku jakbym się pomyliła wink
                        Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
                        Więcej tyłeczków będzie do obrobienia tongue_out
    • fedorczyk4 Re: Wizytacja 28.11.13, 12:04
      smile smile smile
      • verbena1 Re: Wizytacja 28.11.13, 14:24
        Zdjecia obejrzane, lacznie z gorzalkasmile Po oproznieniu tejze humory na pewno sie poprawily i rumience wykwitly na pieknych licach.
        Pieknie Was tam przyjmowano, dwie kelnerki cale w podrygach, smakowicie wygladajace potrawy, tylko nie moglam dojrzec co to bylo.
        Prosze o wiecej szczegolow.
    • fedorczyk4 Re: Wizytacja 28.11.13, 14:37
      Dziewczyny jadly dorade grillowana z ratatouille (czyli leczo warzywne).
      • verbena1 Re: Wizytacja 28.11.13, 15:01
        Buuu, dlaczego mieszkam tak daleko. Jesli kiedykolwiek bede w Warszawie (?) zaklepuje Ciebie Fed i ten swietny lokal.
        • en.ej Re: Wizytacja 28.11.13, 15:37
          Verbenko, ale najlepsze z tego wszystkiego były bezy. Ja miałam z kiwi, nic ich nie przebije smile
          • fedorczyk4 Re: Wizytacja 28.11.13, 15:55
            Najpierw grillowana osmiornice, pozniej tournedos a'la rossini smile
            • en.ej Re: Wizytacja 28.11.13, 16:08
              jeszcze napisz jak to się wymawia, żebym mogła szpanować smile
              • fedorczyk4 Re: Wizytacja 28.11.13, 17:47
                Hi, hi, hi smile Turnedos a la Rossini
          • monia.i Re: Wizytacja 29.11.13, 22:53
            en.ej napisał:

> Verbenko, ale najlepsze z tego wszystkiego były bezy. Ja miałam z kiwi, nic ich
            > nie przebije smile
            No i to mnie ruszyło smile)) Całą resztę relacji śledziłam z względnym spokojem, trudno się mówi, żyje się dalej, z losem nie wygram. Beza mnie ścisnęła w dołku...Buuu sad
            • mammaja Re: Wizytacja 01.12.13, 18:54
              Wreszcie udalo mi sie wejść do albumu, wygladacie świetnie, żarelko też ! A na bezy to sie chyba wybiore sama "inkognito" smile
      • en.ej Re: Wizytacja 28.11.13, 15:34
        Fed a Ty co jadłaś? Wiem, że polędwiczki, ale jak to zwał za groma nie napisze ani nie wypowiem smile
    • joujou Re: Wizytacja 28.11.13, 18:05
      Również obejrzałam zdjęcia ze spotkanka-buuuuuuuu zazdroszczę!!! wink
      • bbetka Re: Wizytacja 02.12.13, 00:40
        Uprzejmie (choć późno, pokajałam się już w wątku głównym, ale tu też o wybaczenie proszę) donoszę iż, zostałam przyjęta jak udzielny książę lub inna mocno koronowana głowa, towarzystwo było doborowe, z radości i śmiechu zapomniałam iż mój enturage (prosto z pociągu) lekko odstaje -mówiąc delikatnie!-od estetyki miejsca i elegancko odzianego towarzystwa... Nagadałam się do zdarcia głosu (i pozostałam z nieodpartym wrażeniem, że znamy się od latsmile, najadłam (żeby nie użyć słów obżarłam jak prosię...) pyszności - zarówno tatar , jak i ratatuj z doradą były doskonałe (o pieczywie nie wspominając!), spróbowałam ośmiornicy i przeżyłam bez problemu!!! a jako fanka bez w każdej postaci zostałam całkowicie usatysfakcjonowana.
        Spotkanie było ekstra i dziękuję dziewczynom, że wyczarowały dla mnie tyle czasu i wspaniałą atmosferę smile pozostaję "przy nadziei", że następną razą (zam) możliwe będzie spotkanie w szerszym gronie. Ale nie za często, bo mogę się uzależnić!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka