strus30 26.07.07, 11:56 mam pytanko może ktoś wie gdzie jest antena do radia fm w alfie chodzi mi o koniec kabla z odbiornikiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoska1 Re: antena fm 26.07.07, 12:31 Witam. Przy tego typu pytaniach najlepiej podać model, silnik i rok produkcji... Co masz na myśli pisząc odbiornik? Czyżby antenę? A może tuner radiowy (gniazdo połączeniowe kabla antenowego)? Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
strus30 Re: antena fm 26.07.07, 23:20 156 2,4jtd 2000r tak mam namyśli antenę (nie to co wchodzi do radia) Odpowiedz Link
malgoska1 Re: antena fm 27.07.07, 07:54 Witam. > 156 2,4jtd 2000r tak mam namyśli antenę Podjeżdżasz rano pod najbliższą budkę z piwem, albo mały sklep spożywczy. Pytasz, który żulik chce na winko. Spośród lasu rąk wybierasz jednego najsprystniejszego. Idąc do auta każesz mu znaleźć większy kamień. Prosisz o demontaż tylnej szyby. Odwracasz się, zatykasz uszy. Po minucie wśród szkła powinieneś znaleźć cienki drucik - to będzie Twoja antena... Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
da_vinci.go2.pl Re: antena fm 27.07.07, 09:17 No jeśli to pomoże na lepszy odbiór to jestem za :D Odpowiedz Link
strus30 Re: antena fm 28.07.07, 18:04 znalazłem podłączenie jest na prawym tylnym słupku Odpowiedz Link
mirdo1 Re: antena fm 31.07.07, 23:57 Pierdu,pierdu "malgoska". A u mnie z anteną to jest tak.Jak zakładam na dach box to muszę odkręcić antenę "z dachu". I o dziwo nie tylko nie hula nawigacja ale i nie ma fm a szyba tylna cała.I co mądraliński? Odpowiedz Link
malgoska1 Re: antena fm 01.08.07, 08:07 Witam. > A u mnie z anteną to jest tak.Jak zakładam na dach > box to muszę odkręcić antenę "z dachu". No i? Objaśnij co wniosłeś do tematu? > I o dziwo nie tylko nie hula nawigacja > ale i nie ma fm a szyba tylna cała. O żesz... Nobel się szykuje... ;) Wyjedź poza zachodnią granicę Polski - nawigacja zacznie hulać... ;) > I co mądraliński? Ano to, że jak komuś nie chce się przeszukać archiwum, a temat się powtarza się od czasu do czasu, nie podaje modelu ani rocznika auta (co może mieć znaczenie jak widać po Twojej odpowiedzi), to takiej odpowiedzi jak moja powinien się spodziewać... I warto mieć nadzieję, że da to do myślenia ... Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link