gin-ekolog 15.01.04, 20:35 Kiedy bym tu nie zaglądnął ostanio,to widzę mały ruch na forum. Gdzie Wy jesteście? Czy pisujecie na auto moto? Ja tam pisuję od czasu do czasu,bo tutaj jest głucho. PZDR. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre_234 Re: Coś to forum zanika! 15.01.04, 20:41 Ale nudy ! Najśmieszniej jest na forum Skoda. Tam to dopiero banda frustratów daje do wiwatu. Aż miło splunąć PZDR Odpowiedz Link
betty-bt Re: Coś to forum zanika! 16.01.04, 00:44 .. i tak kazdy pisuje od czasu do czasu bo glucho... Odpowiedz Link
lexus400 Re: Coś to forum zanika! 16.01.04, 10:57 gin-ekolog napisał: > Kiedy bym tu nie zaglądnął ostanio,to widzę mały ruch na forum. > Gdzie Wy jesteście? Czy pisujecie na auto moto? > Ja tam pisuję od czasu do czasu,bo tutaj jest głucho. > PZDR. ...na auto-moto, większość to pierdoły.Jeżeli nie ma nic do napisania to zaczyna się zastój ale to nie znaczy,że forum zanika. Pzdr. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Coś to forum zanika! 16.01.04, 11:18 lexus400 napisał: Jeżeli nie ma nic do napisania to > zaczyna się zastój ale to nie znaczy,że forum zanika. > Pzdr. Słuszna uwaga. Odpowiedz Link
mejson.e5 Nie ma nic do napisania? 17.01.04, 19:21 dwiesciepompka napisał: > lexus400 napisał: > > Jeżeli nie ma nic do napisania to > > zaczyna się zastój ale to nie znaczy,że forum zanika. > > Pzdr. > > Słuszna uwaga. > Śniezny paraliż stolicy, lodowa pułapaka i koszmarne żniwo w ostatni czwartek i nie ma o czym pisać? To co musi się zdarzyć, by było? OżeszQ! Mejson Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nie ma nic do napisania? 17.01.04, 21:19 OK, a czemu sam tego nie zapodales? W koncu mieszkasz w Wawie, jestes naocznym swiadkiem - kto moze powiedziec wiecej i bardziej kompetentnie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mejson.e5 Kocioł 18.01.04, 00:31 No właśnie! Przyganiał kocioł garnkowi... ;-) Coś tam dopisywałem do innych ale faktycznie sam nie stworzyłem nowego wątku. Byłem trochę zaganiany. Pozdrawiam, Mejson Odpowiedz Link