krakus.mp 26.02.10, 16:41 fakty.interia.pl/raport/seksafera/news/uwazasz-ze-lepper-powinien-siedziec-uwazaj,1444928 Uważam że powinien siedzieć i nikt mnie nie przekona że NIE. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Lepper do pierdla!!!! 26.02.10, 16:49 Tam większość tych kolesi powinna siedzieć i to nie tylko za seksaferę ale wszelkie inne malwersacje itp ale.......szkoda gadać. Odpowiedz Link
bimota Re: Lepper do pierdla!!!! 26.02.10, 19:50 No napewno nie za sexafere... Predzej Krawczykowa... Odpowiedz Link
fastaxe77 Re: Lepper do pierdla!!!! 26.02.10, 20:54 Nooo, to pojechałeś po bandzie! Za takie coś, jak nic mogą ci przyklepać... Solidarność jajników! :-D Odpowiedz Link
tomek854 Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 17:33 Oj, no nie psuj mu zabawy. Nauczył się od wiktora (czy tam od franka) nowego powiedzonka "solidarność jajników" i chciał zaszpanować a ty go zgasiłeś od razu... Miej trochę litości dla upośledzonych dzieci ;-) Odpowiedz Link
fastaxe77 Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 19:18 zakompleksiony ma...tomku, cieszę się, że zauważyłeś wreszcie, iż posługiwanie się pojęciami o których nie ma się zielonego pojęcia - jest śmieszne i głupie. A teraz poproś swoje wieprze aby jeszcze rzuciły parę pereł.... wiesz... "to taki świński bowling". :-O Leper do pierdla! A ty do szkoły ! Tam cie nauczą kilku nowych "przysłów". :-D Odpowiedz Link
tomek854 Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 21:40 Ależ ja to wiedziałem doskonale ZANIM przyszedłeś na to forum... :-) Odpowiedz Link
akordex Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 19:29 krakus.mp napisał: > Uważam że powinien siedzieć i nikt mnie nie przekona że NIE. Ale o co chodzi? Wytoczyłeś mu proces i przegrałeś? :P Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 22:04 akordex napisał: > krakus.mp napisał: > > > Uważam że powinien siedzieć i nikt mnie nie przekona że NIE. > > Ale o co chodzi? Wytoczyłeś mu proces i przegrałeś? :P Papugą Leppera jeteś? Łyżwiński odsiedział wyrok za to samo a ta gnida ze świńskim ryjem chodzi wolno! A inne wyroki które dostał zaliczył? Immunitetem się zasłaniał. Odpowiedz Link
akordex Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 22:12 krakus.mp napisał: > Papugą Leppera jeteś? Nie. > Łyżwiński odsiedział wyrok za to samo a ta gnida ze świńskim ryjem chodzi wolno! > A inne wyroki które dostał zaliczył? Immunitetem się zasłaniał. Jesteś sam bez winy, więc rzuć pierwszy kamieniem :) Pokrzykiwać najłatwiej. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 22:21 akordex napisał: > krakus.mp napisał: > > > > Papugą Leppera jeteś? > > Nie. > > > Łyżwiński odsiedział wyrok za to samo a ta gnida ze świńskim ryjem chodzi > wolno! > > A inne wyroki które dostał zaliczył? Immunitetem się zasłaniał. > > Jesteś sam bez winy, więc rzuć pierwszy kamieniem :) Pokrzykiwać najłatwiej. Chyba wolno mi mieć własne zdanie? Ty masz inne i niech tak zostanie. Odpowiedz Link
akordex Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 22:23 Pewnie że wolno. Ale ważny jest też styl :-) Ps. Nie dąsaj się ;-) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 22:26 akordex napisał: > Pewnie że wolno. Ale ważny jest też styl :-) > Ps. Nie dąsaj się ;-) A co ja MAJOR jestem? :) Odpowiedz Link
franek-b Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 22:30 Dajcie sobie jeszcze buzi i po sprawie ;-) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Lepper do pierdla!!!! 27.02.10, 22:35 franek-b napisał: > Dajcie sobie jeszcze buzi i po sprawie ;-) Pieszczoszek. :) Odpowiedz Link