Dodaj do ulubionych

Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałcony:(

23.12.10, 19:32
Jako, że dzisiaj żona przywiozła "mamusię" to ja od kilku dni zmuszony byłem do stawiania czynnego oporu przed zamontowaniem poręczy, o której już pisałem w innym wątku. Stawiałem skuteczny opór od około 4-ch lat, ale od kilku dni żona mnie molestowała i na nic zdawały się wymówki, że tam regipsy są, że nie wiadomo jakie kołki, że w ogóle jest to jeden wielki problem itd...... ale w końcu pękłem. Pozostaje mi życzyć innym facetom większej wytrwałości w wykonywaniu prac domowych. Poniekąd winę mogę zrzucić na forum Automobil, bo jak żona przeczytała mój wpis o poręczy to chyba postanowiła inaczej:))

https://img251.imageshack.us/img251/3906/201012221793.jpg

https://img843.imageshack.us/img843/395/201012231794.jpg
Obserwuj wątek
    • mapmuh Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 19:50
      Zawsze możesz mieć przebicie fazy na metalu, czy jak tam elektrycy mówią :)
    • rapid130 Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 19:50
      Czy chociaż zostawiłeś poluzowany wkręt w ścianie z jednej strony?

(Żeby smoczyca spadła z wielkim hukiem. Razem z poręczą).
      ;))))))))))))))
    • t-tk Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 19:53
      Ależ Leksusie, zamontowałeś poręcz odwrotnie!
      • lexus400 Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 20:12
        "Mamusia" już sprawdziła i nie spadła z poręczą, więc póki co jest ok. Zaistniał jeszcze jeden mały problemik - żona zaczęła myśleć o jeszcze jednym kawałku poręczy od samego dołu tam przed zakrętem a wszystko w trosce o "mamusię":))
        • mapmuh Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 20:20
          Montuj, może "Mamusia" skusi się na slide na deskorolce i kolejny hit youtube wyprodukujesz :)
          • lexus400 Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 20:23
            mapmuh napisał:

> Montuj, może "Mamusia" skusi się na slide na deskorolce i kolejny hit youtube w
            > yprodukujesz :)

Już myślałem o filmie na youtuba ale problem jest taki, że "mamusia" może spaść z poręczą jak mnie nie będzie albo nie będę miał kamery przy sobie i jak potem zmusić "mamusię" do replaya??:))
            • mapmuh Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 20:29
              Dlatego takie sytuacje trzeba samemu kreować, a nie czekać, aż się wydarzą...
              • lexus400 Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 21:14
                "Mamusia" dobra kobita jest, niech się trzyma poręczy:))
                • mapmuh Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 21:17
                  https://starkam.pl/image_func.php?img=gfx/b6kfla4seyk5yqq10dcd9jaayluuas6korujp87ovm82dn6nw.jpg&maxwidth=160
    • dr.verte Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 21:36
      jeszcze nie widzialem u nikogo zeby mial taka porecz
      • lexus400 Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 24.12.10, 07:41
        dr.verte napisał:

> jeszcze nie widzialem u nikogo zeby mial taka porecz

Ja tez nie, ale takiej "mamusi" tez nigdzie nie widziałem:))
    • wujaszek_joe Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 23.12.10, 22:21
      i po co ta wiertarka? jak dla mamusi taśma dwustronna byłaby w sam raz
      :)
    • sven_b Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 24.12.10, 08:59
      Człowiek rozwala najcięższe przypadki motoryzacyjne, a jara się, że przykręcił poręcz. Leżę:)
      • wo_bi Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 24.12.10, 15:12
        sven_b napisał:

> Człowiek rozwala najcięższe przypadki motoryzacyjne, a jara się, że przykręcił
        > poręcz. Leżę:)

Czyż to nie jest cudowne ;)
    • edek40 Mieczak 24.12.10, 13:13
      Calkowity brak kregoslupa. Ja na ten przyklad nie malowalem lazienki, choc wszystko wskazywalo na to, ze nie wymigam. A teraz, na przyklad, powiem wiecej - w tej chwili wlasnie, montuje lampki przed domem. Jak czytacie, niezle mi idzie :)
    • emes-nju Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 26.12.10, 13:56
      Od poltora roku "remontuje" lazienke. Myslalem, ze Twoj wpis jakos ulagodzi moja luba. Ale gdzie tam... Grzecznie wysluchala, a potem oswiadczyla, ze mam jeszcze miesiac na dokonczenie albo ona przekona mnie o tym, ze JA bardzo chce wyprowadzic sie do mamusi. Na szczescie do mojej...
      • lexus400 Re: Zostałem dzisiaj brutalnie technicznie zgwałc 26.12.10, 16:58
        emes-nju napisał:

......albo ona przekona mnie o tym, ze JA bardzo chce wypr
        > owadzic sie do mamusi. Na szczescie do mojej...

Zauważyłem już dawno, że przebywanie z mamusią czy to moją czy żony jest męczące na dłuższą metę. Ja nawet ze swoją nie potrafię dłużej przebywać, jest fajnie jak wpadnę na kawę, pogadam chwilkę i spadam. Jakaś różnica pokoleń chyba, bo nasze poglądy się "kłócą" i wiele rzeczy mnie drażni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka