tomek854 13.07.11, 02:40 ... ... ... ... ... ... ... No sorry, ale scena pikniku rodzinnego przy busie z lodami mnie po prostu rozjebała, że tak brzydko powiem ;-) wapnet.pl/zamieszki-poniedzialkowe-w-belfascie-z-oka-cyklon Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Meanwhile in Belfast 13.07.11, 07:20 hehehe mnie też ;D To dobre na test na spostrzegawczość albo jakieś zaskoczenie, bo zupełnie innego obrazka człowiek się spodziewa. Odpowiedz Link
bassooner Re: Meanwhile in Belfast 13.07.11, 11:50 no tak... czym skorupka za mlodu... Odpowiedz Link
rapid130 Re: Meanwhile in Belfast 13.07.11, 12:10 > No sorry, ale scena pikniku rodzinnego przy busie z lodami mnie po prostu rozje > bała, że tak brzydko powiem ;-) No, bo strasznie chciało się uliczne igrzyska obejrzeć, a dzeciora nie było z kim zostawić... :P Odpowiedz Link
edek40 Re: Meanwhile in Belfast 13.07.11, 12:26 Czyli jednak sporo nam brakuje w edukacji spolecznej. U nas, gdy gornicy przyjezdzaja po swoje do Warszawy, nikt piknikow nie urzada ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Meanwhile in Belfast 13.07.11, 22:34 Kiedy bylismy w Dublinie, znajomi naszych znajomych polecali bardzo Ulster jako obecnie bezpieczne i pełne atrakcji miejsce, własciwie to raczej obszar. Na szczęście żona była w 2004 roku w Belfaście w dzielnicach, gdzie zawsze stały barykady, spalone auta itp. - i stąd wybraliśmy sielankowe południe "zwykłej" Irlandii. Wychodzi na to, że bardzo dobrze, bo raczej na piknik byśmy się nie załapali ;) Odpowiedz Link