lexus400 07.09.11, 11:00 Będzie na co popatrzeć czy nie zdążymy się rozlokować w fotelach?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 11:03 Zapomniałem napisać co sam myślę:) Jakoś mam takie przeczucie, że Adamek da radę i jeżeli nie wygra to dotrwa do końca walki, bo kondycji jemu odmówić nie można a jego nastawienie do walki jest rewelacyjne - podziwiam gościa, wielki szacun. Odpowiedz Link
t-tk Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 11:17 Walka Adamka obchodzi mnie o tyle, że muszę pamiętać żeby nie zapuszczać się w rejony stadionu w sobotę ;) Odpowiedz Link
sven_b Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 11:32 Życzę Adamkowi jak najlepiej ale mam świadomość że Vitalij depcze lasy i połyka kury. Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 11:56 I żuje pszczoły zamiast jeść miód. Czuję, że Adamek zbierze lanie, choć będzie się pewnie odgryzał. Kliczków nawet pałą by nie utłukł, ale jak pisał Lexus - wielki szacun dla Adamka. Odpowiedz Link
franek-b kliczko 07.09.11, 12:48 Adamek za duzo sie modli i chyba tylko opieka boska moze mu pomoc... Odpowiedz Link
dr.verte Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 12:24 lubie Adamka(choc wkurza mnie ta jego bogobojnosc) i zycze mu najlepiej ale nie widze tego , nie od razu padnie bo show musi byc walka troche potrwa a jak Adamek sie zmeczy i zrobi wolny rece opusci i bedzie BIG-BADA-BUM , stawiam na nockout w 8-10 rundzie , kibicom Tomka zostaje polska specjalnosc narodowa czyli liczenie na mega fuks, bukmacherzy tez jakby nie daja zludzen , wygrana Kliczki wycenili na 1.25 , Adamka na 3.85 Odpowiedz Link
strongwaz Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 13:18 Będzie pełny dystans. Będę się temu przyglądał tuż zza loży dla Vip-ów. Adamek nie zesra się już w szatni jak przeciwnicy Witka (w ciągu ostatnich 10lat były tylko dwa wyjątki), to po pierwsze a po drugie Witek może paść raczej po kumulacji ( tak jak padł po ciosach Brewstera w 2003), po trzecie: Adamka trafić będzie trudno a o dwóch pod rząd silnych ciosach Witek może zapomnieć ( po jednym Adamek raczej nie usiądzie - chyba że będzie wyjątkowo źle stał na nogach a cios będzie czysty), więc walka skończy się na pkt w jedną lub w drugą stronę. Odpowiedz Link
truskava Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 15:36 Ja to raczej poza tematem jestem, ale żona aktualnie jest na 2-dniowym wypadzie w Wrocławiu (ściemnia, że służbowo) i właśnie zameldowała, że w którymś Centrum Handlowym (w Koronie albo w Magnolii) wyhaczyła Adamka, jak się pręży przed publiką. Odpowiedz Link