Dodaj do ulubionych

A jak obstawiacie walkę Adamka??

07.09.11, 11:00
Będzie na co popatrzeć czy nie zdążymy się rozlokować w fotelach??
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 11:03
      Zapomniałem napisać co sam myślę:)
      Jakoś mam takie przeczucie, że Adamek da radę i jeżeli nie wygra to dotrwa do końca walki, bo kondycji jemu odmówić nie można a jego nastawienie do walki jest rewelacyjne - podziwiam gościa, wielki szacun.
      • t-tk Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 11:17
        Walka Adamka obchodzi mnie o tyle, że muszę pamiętać żeby nie zapuszczać się w rejony stadionu w sobotę ;)
      • sven_b Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 11:32
        Życzę Adamkowi jak najlepiej ale mam świadomość że Vitalij depcze lasy i połyka kury.
        • lobuzek1 Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 11:56
          I żuje pszczoły zamiast jeść miód. Czuję, że Adamek zbierze lanie, choć będzie się pewnie odgryzał. Kliczków nawet pałą by nie utłukł, ale jak pisał Lexus - wielki szacun dla Adamka.
          • franek-b kliczko 07.09.11, 12:48
            Adamek za duzo sie modli i chyba tylko opieka boska moze mu pomoc...
    • dr.verte Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 12:24
      lubie Adamka(choc wkurza mnie ta jego bogobojnosc) i zycze mu najlepiej ale nie widze
      tego , nie od razu padnie bo show musi byc walka troche potrwa a jak Adamek sie
      zmeczy i zrobi wolny rece opusci i bedzie BIG-BADA-BUM , stawiam na nockout w 8-10
      rundzie , kibicom Tomka zostaje polska specjalnosc narodowa czyli liczenie na mega fuks, bukmacherzy tez jakby nie daja zludzen , wygrana Kliczki wycenili na 1.25 , Adamka na
      3.85
      • strongwaz Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 13:18
        Będzie pełny dystans. Będę się temu przyglądał tuż zza loży dla Vip-ów. Adamek nie zesra się już w szatni jak przeciwnicy Witka (w ciągu ostatnich 10lat były tylko dwa wyjątki), to po pierwsze a po drugie Witek może paść raczej po kumulacji ( tak jak padł po ciosach Brewstera w 2003), po trzecie: Adamka trafić będzie trudno a o dwóch pod rząd silnych ciosach Witek może zapomnieć ( po jednym Adamek raczej nie usiądzie - chyba że będzie wyjątkowo źle stał na nogach a cios będzie czysty), więc walka skończy się na pkt w jedną lub w drugą stronę.
    • truskava Re: A jak obstawiacie walkę Adamka?? 07.09.11, 15:36
      Ja to raczej poza tematem jestem, ale żona aktualnie jest na 2-dniowym wypadzie w Wrocławiu (ściemnia, że służbowo) i właśnie zameldowała, że w którymś Centrum Handlowym (w Koronie albo w Magnolii) wyhaczyła Adamka, jak się pręży przed publiką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka