Dodaj do ulubionych

Dla marzycieli

16.06.04, 21:13
www.thecarconnection.com/index.asp?article=7235
Obserwuj wątek
    • sherlock_holmes Re: Dla marzycieli 16.06.04, 21:42
      Juz o tym kiedys pisalem - marzy mi sie i tyle :( Wiem, ze nigdy takiego nie bede mial i wcale nie jest mi z tym zle.
      Prawde mowiac, gdybym mial tyle pieneidzy zeby sobie kupic AM, wolalbym je lepiej spozytkowac
      • marekatlanta71 Re: Dla marzycieli 16.06.04, 21:59
        A ja chyba tez pisalem ze w Atlancier jest Polak poruszajacy sie Astonem
        Martinem - kupil go nowego i narzekal jak tyo dlugo musial czekac...
        • betty Re: Dla marzycieli 17.06.04, 10:14
          Aha, i takie cos Wam sie podoba, a Tigra nie?? Podlosc ludzka nie zna granic!
          Brzydkie to jest. O!
          • sherlock_holmes Re: Dla marzycieli 17.06.04, 10:21
            Jejk, obrazasz jeden z najlepszych samochodow na swiecie! Aston Martin Vanquish
            jest bardziej apetyczny nawet niz Porsche 911 964 i 993 :)
            www.astonmartin.com/vanquish_intro_base.html
            • betty Re: Dla marzycieli 17.06.04, 10:25
              Jasne, ale on wygada prawie jak Tigra, a Tigra sie nikomu na tym forum (oprocz
              mnie) nie podoba :-(
              • tomek854 Re: Dla marzycieli 17.06.04, 23:38
                A ja się zgodzę z betty ( choć akurat nie w sprawie tigry)

Dlaczego jak się coś nazywa z włoska i kosztuje tyle pieniędzy ile ja w sumie w życiu z całą rodziną nie widziałęm , to od razu musi być ładne?

Mi się np. może podoba zaporożec? I co, dziwny jestem?
                (tak naprawdę to mi się umiarkowanie podoba :P NApisałem przez przekorę)

A ja, jeżeli marzyłbym o jakimś samochodzie, to bym chciał taki, co można tam wsadzić całą bandę przyjaciół, bagaże na dach i pojechać sobie w polskę...

U nas po wrocku jeżdzi coś dla mnei - furgonetka mitsubishi w miarę nieduża na podwoziu od Pajero - 4x4. To jest fajan rzecz dla mnei :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka