marekatlanta71 16.06.04, 21:13 www.thecarconnection.com/index.asp?article=7235 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: Dla marzycieli 16.06.04, 21:42 Juz o tym kiedys pisalem - marzy mi sie i tyle :( Wiem, ze nigdy takiego nie bede mial i wcale nie jest mi z tym zle. Prawde mowiac, gdybym mial tyle pieneidzy zeby sobie kupic AM, wolalbym je lepiej spozytkowac Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Dla marzycieli 16.06.04, 21:59 A ja chyba tez pisalem ze w Atlancier jest Polak poruszajacy sie Astonem Martinem - kupil go nowego i narzekal jak tyo dlugo musial czekac... Odpowiedz Link
betty Re: Dla marzycieli 17.06.04, 10:14 Aha, i takie cos Wam sie podoba, a Tigra nie?? Podlosc ludzka nie zna granic! Brzydkie to jest. O! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Dla marzycieli 17.06.04, 10:21 Jejk, obrazasz jeden z najlepszych samochodow na swiecie! Aston Martin Vanquish jest bardziej apetyczny nawet niz Porsche 911 964 i 993 :) www.astonmartin.com/vanquish_intro_base.html Odpowiedz Link
betty Re: Dla marzycieli 17.06.04, 10:25 Jasne, ale on wygada prawie jak Tigra, a Tigra sie nikomu na tym forum (oprocz mnie) nie podoba :-( Odpowiedz Link
tomek854 Re: Dla marzycieli 17.06.04, 23:38 A ja się zgodzę z betty ( choć akurat nie w sprawie tigry) Dlaczego jak się coś nazywa z włoska i kosztuje tyle pieniędzy ile ja w sumie w życiu z całą rodziną nie widziałęm , to od razu musi być ładne? Mi się np. może podoba zaporożec? I co, dziwny jestem? (tak naprawdę to mi się umiarkowanie podoba :P NApisałem przez przekorę) A ja, jeżeli marzyłbym o jakimś samochodzie, to bym chciał taki, co można tam wsadzić całą bandę przyjaciół, bagaże na dach i pojechać sobie w polskę... U nas po wrocku jeżdzi coś dla mnei - furgonetka mitsubishi w miarę nieduża na podwoziu od Pajero - 4x4. To jest fajan rzecz dla mnei :) Odpowiedz Link