marekatlanta71 13.01.13, 21:03 Jak komuś się nudzi, to zapraszam do obejrzenia bagienek w mojej okolicy :) florydziak.blogspot.com/2013/01/dzis-panorama-viera-wetlands.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Bagna 13.01.13, 22:11 fajny ten blog ale w kwestii czytelnosci i nawigacji(a takze predkosci dzialania) moznaby sporo poprawic bo tak ktos przypadkowy kliknie na linka i jak zobaczy ten bajzel to wiecej nie wroci , IMHO oczywiscie Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Bagna 14.01.13, 00:21 Niewiele mam do powiedzenia, to standardowy template bloggera wykorzystujący intensywnie HTML 5, co oznacza że jak masz mniej niż i5 i 8 GB pamięci + szybkie łącze, to blog będzie się wolno wyświetlał. Rzeczywiście na starszych komputerach oglądanie tego jest dość męczące. Ale technologia idzie do przodu, iPad 4 teraz ma większą moc obliczeniową niż dobre PC sprzed 3 lat i mam nadzieję że za rok lub za dwa nikt nie będzie narzekał na prędkość. Odpowiedz Link
sven_b Re: Bagna 14.01.13, 09:28 Blog jest ok, ale musisz go bardziej poukładać i pozabezpieczać. HTML5 będzie ciężki jeżeli jedziesz z templates. Jeżeli wszystko wyprujesz kodem będzie płynny i szybki. Wczoraj na panoramie wisiały przekierowania na jakieś sklepy, przynajmniej u mnie było tak na dzień dobry. Dziś jest już ok, chociaz nie wiem czy to dlatego, że jest już czysto czy jest nadal dla pierwszego wejścia z danego ip. Odpowiedz Link
franek-b Re: Bagna 14.01.13, 10:24 Nie wiem jak tam ipad (w domu mam galaxy taba btw, więc zakładanie, że cały świat z tego korzysta jest błędne, chyba, że coś się robi dla siebie a nie dla odbiorców to zwracam honor), ale na 3 lapkach których używam wyświetla mi się burdel albo zdjęcia w ogóle mi się nie wyświetlają (a z chęcią bym pooglądał fajne foty i poczytał o rakietach), więc teraz (daję słowo) jak zajrzałem do posta i był odnośnik do bloga to nawet nie kliknąłem by to sprawdzić. Marku, albo potraktujesz nasze uwagi jako 'friendly users' albo za 2-3 lata nikt nie będzie chciał zaglądać na Twojego bloga zrażony wcześniejszymi doświadczeniami. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Bagna 14.01.13, 17:48 U mnie działa, ale jak usłyszałem "panoramki" to nawet nie klikałem, bo tamte poprzednie się ładowały pół godziny a nie było na nic nic, czego nie mogłoby być na normalnych zdjęciach... A szkoda, bo teraz kliknąłem i widze, że są fajne focie też :) Odpowiedz Link