Dodaj do ulubionych

gopro hero3 silver vs black

26.03.13, 22:22
Ktoś z Was rozpoznawał temat? emes mnie natchnął i też chcę filmować jak jeżdżę :-) nie koniecznie autem. W sumie tamten wątek się urwał ale nie chcę kamery tylko do auta, raczej takiej, którą również będę mógł użyć w aucie przy okazji.
A powyższe, w sumie różnica w cenie aż taka duża nie jest, i jakoś mam wrażenie, że przy moich potrzebach raczej nie do wykorzystania tryb profi w wersji black. A może się mylę?
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: gopro hero3 silver vs black 28.03.13, 10:53
      Ja będę chciał kupić kamerkę do kręcenia na wodzie w trakcie ślizgu, ale to już jak zacznie się sezon.
      • franek-b Re: gopro hero3 silver vs black 28.03.13, 14:13
        Do tego też mi będzie służyć :-) wodoszczelność do 60 m i takich prawdziwych metrów a nie jak na zegarkach
    • sven_b Re: gopro hero3 silver vs black 28.03.13, 12:20
      To podstawowy sprzęt na kask narciarski. Widziałem film kręcony w czasie jazdy za dzieckiem i nie było się czego uczepić. Samochód daje bardziej stabilne warunki, a zakres szkła pozwala zbierać kawał obszaru. Ta zaleta przeszkadzałaby mi na spacerach czy zwiedzaniu, bo tendencja do zakrzywiania prostych linii geometrycznych jest pokaźna.
      To widziałeś? www.youtube.com/watch?v=yZvPBBHAuiI
      • franek-b Re: gopro hero3 silver vs black 28.03.13, 14:14
        Widziałem, sporo pooglądałem materiałów, testy itp i np to co wg mnie było najlepszym obrazem potem wg testu było najgorsze, więc sam już nie wiem. Właśnie kupiłem silver, pobawię się najwyżej zrobię za jakiś czas upgrade jak będzie za mało to co potrafi :-)
        • sven_b Re: gopro hero3 silver vs black 28.03.13, 14:40
          Spokojnie spełni rolę z zapasem. Ja mam tak, że jak kupię coś na wyrost to natychmiast prowokuję sytuacje ekstremalne, żeby sobie udowodnić jak niezbędnego zakupu dokonałem. Tak było z zimówkami i wiertarką :)
          • franek-b Re: gopro hero3 silver vs black 28.03.13, 14:53
            Plany filmowe mam ambitne :-) może nie w 2014 ale w 2015 oskar będzie mój ;-)
            • sven_b Re: gopro hero3 silver vs black 28.03.13, 15:05
              Ok, będę lobbował :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka