sven_b 31.07.13, 12:12 Buntownicy-z-New-Model-Army-przyjezdzaja-do-Polski>> Ktos słuchał? Pamięta jeszcze? Się wybiera? Wymiatacz do jazdy: youtu.be/-i_IF9DfbeQ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winnix Re: New Model Army w PL 10.08.13, 21:22 Ja pamiętam i słuchałam. W Poznaniu oczywiście nie ma koncertu :( Odpowiedz Link
sven_b Re: New Model Army w PL 11.08.13, 13:31 O, proszę. Jednak ktos podniósł temat. I słuchał:) > W Poznaniu oczywiście nie ma koncertu :( U mnie to już w ogóle zapomnij, ale Poznań - tak, w sumie dziwne. Mogliby w Bue Note np. Szkoda. Odpowiedz Link
franek-b Re: New Model Army w PL 12.08.13, 14:53 Pamiętam jakis nr z listy 3... niestety niewiele więcej. Czasem nie będą na Warsaw Orange Festival, albo czymś takim? Odpowiedz Link
sven_b Re: New Model Army w PL 12.08.13, 19:32 Raczej nie. Sprawa wygląda na nezależny event. www.go-ahead.pl/pl/koncerty,koncert,690,NEW-MODEL-ARMY-Warszawa-Proxima.html Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: New Model Army w PL 14.08.13, 21:20 Jeden kolega miał LP "Thunder and consolation". Zajechaliśmy tą płytę :) takie było pierdolięcie na początek: www.youtube.com/watch?v=xnZD61tynS4 (zreszą, to co Svenie zapodałeś też z tej zacnej płyty pochodzi jak pamietam) Odpowiedz Link