typson 10.01.14, 13:11 poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,15249072,Dyrektor_operetki_do_pracownikow___Do_k____nedzy__.html#BoxSlotII2img Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzagi01 Re: Bass, to u Ciebie ten dym? 10.01.14, 13:33 No właśnie? Wkurwiliście pryncypała tak jakby... Odpowiedz Link
bassooner Re: Bass, to u Ciebie ten dym? 10.01.14, 15:13 powiem tak: przed świętami Bożego Narodzenia zrezygnowałem z bycia przewodniczącym NSZZ Solidarność w Teatrze Muzycznym. na resztę pytań odmawiam odpowiedzi. P.S. chyba że na priva lub na telefon. Odpowiedz Link
crannmer Re: Bass, to u Ciebie ten dym? 10.01.14, 18:53 IMHO w tym przypadku to nie dyrektor wyglada zle. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Bass, to u Ciebie ten dym? 10.01.14, 19:33 crannmer napisał: > IMHO w tym przypadku to nie dyrektor wyglada zle. Mam podobne wrażenie chyba, że o czymś nie wiemy;D To tak jak w moim byłym warsztacie, ja byłem od wszystkiego tzn. od reklamy, www, sprzątania, wiedzy na temat zniszczonych narzędzi, braków socjalnych itd....itp.... jedynie żona mi się spisywała w sprawach papierkowych ale pracowników wszystko gówno obchodziło byle kasa była na zawołanie. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Bass, to u Ciebie ten dym? 10.01.14, 20:41 crannmer napisał: > IMHO w tym przypadku to nie dyrektor wyglada zle. odnioslem takie samo wrazenie choc oczywiscie nie ma nas tam na miejscu Odpowiedz Link
yamasz Re: Bass, to u Ciebie ten dym? 10.01.14, 23:41 Zjebał jak burą sukę, może nie do końca w poprawnie polityczny sposób, ale za to skutecznie, skoro o sprawie zrobiło się głośno. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Bass, to u Ciebie ten dym? 11.01.14, 00:03 w polskiej policji to pewnie normalna "kultura korporacyjna" Odpowiedz Link
typson Re: Bass, to u Ciebie ten dym? 11.01.14, 20:57 Nie wiem jak w policji ale armia zawsze podoła (stare ale zajebiste) www.youtube.com/watch?v=Bq_7Z5BjCLc Odpowiedz Link
tomek854 Re: Bass, to u Ciebie ten dym? 12.01.14, 00:14 Tylko czy celem było, żeby o sprawie się zrobiło głośno, czy żeby tam na tej stronie www umieszczać co trzeba czy o co tam chodziło? Odpowiedz Link
typson Update - Bass, komentuj :) 12.01.14, 01:12 poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,15254922,Szef_operetki_tlumaczy_sie__Jest_mi_przykro__ale_najwazniejszy.html#BoxSlotII3img Odpowiedz Link
bassooner Re: Update - Bass, komentuj :) 12.01.14, 12:57 poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,15256184,Zwiazkowcy_z_operetki_wydali_oswiadczenie__My_sie.html#TRNajCzytSST www.gloswielkopolski.pl/artykul/1084956,teatr-muzyczny-w-poznaniu-wsciekly-dyrektor-wulgarnie-do-pracownikow-przeczytaj,4,id,t,sg.html#galeria-material Odpowiedz Link
bassooner Re: Update - Bass, komentuj :) 13.01.14, 21:56 niedobrze mamy przejeb... stary ma poparcie w ministerstwie - KLIK pt. Dyrektor Teatru Odpowiedz Link
sven_b Re: Update - Bass, komentuj :) 14.01.14, 19:29 Szkoda. Nazwisko sugeruje, że idzie się dogadać z chłopem przy bufecie. Odpowiedz Link
bassooner Re: Update - Bass, komentuj :) 16.01.14, 00:50 Obawiam się, że nie. Pierwszą jego decyzją był całkowity zakaz, spożywania i posiadania alkoholu w teatrze... ledwo udało się uchronić knajpkę, gdzie wciąż po pracy można iść na piwo, czy co tam kto lubi... mail (obstawiam) chyba był jednak po kilku głębszych, z domowych pieleszy wysłany... Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Update - Bass, komentuj :) 16.01.14, 10:55 bassooner napisał: > Obawiam się, że nie. Pierwszą jego decyzją był całkowity zakaz, spożywania i po > siadania alkoholu w teatrze... Łok....! Artystom taki wredny numer!? Sie nie dziwie że zgrzytało.... Odpowiedz Link
bassooner Re: Update - Bass, komentuj :) 16.01.14, 12:20 z tym piciem to nie jest tak źle... ;-))) jednak ciężko niektórym urzędasom wytłumaczyć, że dęciak, śpiewak, tancerz, czy nawet skrzypek nie jest w stanie grać codziennie po 8 godzin. można czasami, raz dwa z tygodniu ale po kilku dniach coś w końcu pęknie - warga, ścięgno, czy siądzie głos... nie no który weźmie gwizdek i dmucha w niego osiem godzin ;-) Odpowiedz Link