bassooner 13.01.14, 19:49 Popłakałem się z pierwszych trzech wpisów: wpis nr 1 - zgłoszenie problemu wpis nr 2 - rozpoznanie problemu wpis na 3 - niezrozumienie rozpoznania problemu KLIK Popłakałem się z pierwszych trzech wpisów: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sven_b Re: Z forum Lancia 13.01.14, 20:36 Spotkałem podobnego mistrza konkretu. Podjechałem 125p seniora pod warsztat. Podszedł majster i nie odwzajemniając powitania, skinął głową w górę, cobym mówił. Wykładam więc na bogato, żeby jak najlepiej oddać problem, szeroko stosując sample dźwiękonaśladowcze i wskazując, a ten mi na to po 3 minutach 'portki' i się odwrócił. Poszedł... Postałem dłuższą chwilę, ale mi przepadł więc poszedłem za nim. Znalazłem go przy zlewozmywaku i pytam to co konkretnie stwierdził. 'Jak mówię, portki'. Już wiecie, co było? Odpowiedz Link
truskava Re: Z forum Lancia 13.01.14, 20:43 sven_b napisał: > Już wiecie, co było? element wydechu, zdaje się zaraz za kolektorem wylotowym. stare dzieje. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Z forum Lancia 13.01.14, 21:54 da sie od razu wygooglac ale wczesniej z takim okresleniem sie nie zetknalem na szczescie uzywane portki na allegro sa niedrogie Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Z forum Lancia 14.01.14, 08:15 ja mialem tez pf 125p i to 1.3 :P portki były :) Odpowiedz Link